- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
Na látom, te is ugyanabban a cipőben jársz, mint én. Egyébként én is pont ilyen konfigot veszek. Nekem is segítség kellett volna...
Néhány jó tanács:
Itt tényleg mindenki sz@r a fejedre!! Szerintem nem hiszik el, hogy van olyan ember akinek más dolga is van, mint naphosszat ezeket a fórumokat olvasni!
Tehát ha segítséget akarsz, át az apróhirdetésekhez és kérdezd a memóriával seftelőket! Biztosan válaszolni fognak, hisz immáron zséről van szó!!Bár a válasz elég szubjektív lesz, ezért kell többeket kérdezned...
Amit én kiderítettem, hogy jó, ha micron csipes a ram,bár ebből is van egy csomó. Itt van egy lista, hogy min mi van.
Ha nem húzható a ram, visszaosztva még úgyis fogsz tudni tuningolni, szóval annyira nem gáz... A Kingmaxot meg mindenki fikázza, de ez a tipikus Suzuki (olcsó és sok embernek ez van) effektus miatt van. Pedig biztosan egész jó az is!Hát... sok sikert!!
Ha valami infót tudsz meg, írj privit és vica versa!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest