- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
SOC fesz elvileg 1.2V-ig emelhető biztonsággal, én még annak adnék kis kakaót.
Nekem mikor meglett a mostani Ryzen 2600X, 2400-on indult a RAM alapból, ott nem volt hiba. Mikor beraktam a másik XMP profilt ami 2666-on kezdte hajtani a memóriát, ritkán de elszállt a rendszer, kékhalállal, random fagyással. Elkezdtem akkor utánanézni a dolognak, kiderült hogy az alaplapom valamiért nagyon kevés SOC feszt használt, 0.825V-ot. Fel kellett emelnem egészen 1V-ig, így már nem hibázik, hónapok óta nem volt fagyás / újraindulás. Akkor olvastam hogy 1.2-nél van a még biztonságos határ, 3200Mhz vagy a feletti memóriáknál már kell is az a fesz neki a stabil működéshez. Mondjuk én megpróbálnám apránként emelni 1.2-ig addig amíg már nem hibázik.
-
koko52
nagyúr
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Ja, most nézem az eredeti hsz-ed. Passz, én Corsairt 5 éve nem veszek amióta egy RAM-on kétféle chip volt. Ez úgy derült ki, hogy a ráragasztott (szigetelt a ragasztó mert a borda hideg volt) hűtőborda a kezemben maradt kivételnél.
Lehet te is így jártál most, de ezért ne szedd le kicsi rá az esély. Állj el ha új és vegyél G.skillt, Crucialt, Kingstont.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002