Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
camino
tag
Nagyon leült a topik, mindenki barkácsol?
Mindenesetre itt a hétvége, én holnap fúrok, reszelek 
-
camino
tag
Nah, megvettem én is a plexi lemezkémet pénteken... Ma neki is láttam. Méretre vágtam, még a venti helyet kell kivágnom (a hajlítást most mégis kihagyom). Majd rakok fel képet az eredményről, hogy hogyan is oldottam meg.... Mindenkinek jó barkácsolást!

Ja, és valahol olvastam, hogy valaki tükör lapot tett a gépe aljába.. az is jól nézhet ki, lehet hogy kipróbálom..
[Szerkesztve] -
camino
tag
Szerintem ha plexi lesz a házad oldala, akkor ne parafával béleld ki
most vagy a szépségre mész, vagy a hangtalan gépre... persze van arany középút, de ez nem a parafa és nem is a szivacs, hanem pl. az extra halk venti, vagy a vízhűtés....
Helyesírási hibák javítva!
[Szerkesztve] -
camino
tag
Ja, tényleg, most h közelebbről szemügyre vettem, értem, hogyan tetted fel
Így könnyedén levehető.. én a házba lyukakat fúrtam volna a csavaroknak (ahol nem látszik) csak úgy elég macera lenne a szerelés.... viszont ha valaki nem sűrűn szedi szét a gépét, akkor ez is egy megoldás... 
Kezdetnek vettem egy világító procihűtőt, és most meg szeretném csinálni az oldallapot, csak tényleg sajnálom szétvágni..
ez van. Azért köszi!
[Szerkesztve] -
camino
tag
Wow! Pont én is erre gondoltam, ugyanis én is sajnálom szétbarmolni az oldallapomat.. így meg bármikor visszarakhatnám az eredetit, ha kedvem támad.... Csak így meg macerás x db csavart kicsavarni, hogy levedd az oldallapot, nem? Vagy hogy oldottad meg ezt a felrakás dolgot? mert én lemezcsavarra gondoltam.... Valaki tud OLCSÓ helyet, ahol méretre szabott plexit lehet venni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre itt a hétvége, én holnap fúrok, reszelek 

most vagy a szépségre mész, vagy a hangtalan gépre... persze van arany középút, de ez nem a parafa és nem is a szivacs, hanem pl. az extra halk venti, vagy a vízhűtés....
) Köszi a segítséget!