Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
ja, azért hozzá kell tennem, nem váltott digitálisra, csak tesztelte a gépet
-
ArthurMiller
senior tag
Nem lesz semmi találkozó mostanában?
-
ArthurMiller
senior tag
válasz Predator... #2026 üzenetére
hej..mennék én is , de azon a hétvégén dolgozom végig nem lehetne a mostani hétvégén?
-
ArthurMiller
senior tag
nagyon jó, látom mindenki pakolgatja ki a képeit. vagyis ..öö.. csak BEE. A többiek?
BIG: köszi, nem is gondolkodtam még vágáson, stb, csak, mint mondtam, ömlesztve felraktam. Ezek amúgy is csak ilyen pillanatképek -
ArthurMiller
senior tag
na jó, akkor nézek pár képet
Egyébként csak a várban meg környékén mászkáltunk. Én már minden lefotóztam ott, úgyhogy inkább a többieket kaptam néha lencsevégre.
[Szerkesztve] -
ArthurMiller
senior tag
Aki olvassa még a fórumot, küldjön nekem valami telefonos elérhetőséget, hogy csatlakozhassak valahol
-
ArthurMiller
senior tag
Szentendre még hagyján, az rendben. De tovább már nem szivesen mennék, maradnék a civilizációnál. Ha max ez lesz, akkor számíthattok rám
-
ArthurMiller
senior tag
Asszem én is megyek. Majd valahol csatlakozok.
-
ArthurMiller
senior tag
Esetleg képeket plíz
Az otthonmaradtak számára.....
Mikor dél körül kisütött a nap, kissé ingerült lettem, hogy nem mentem el. Már majdnem hívtam is Big-et, hogy merre jártok, de aztán, arra gondolva, hogy az eredeti programnak megfelelően valamerre az erdőben kóboroltok, mégsem tettem. Aztán du, mikor ismét beborult, esni kezdett, megnyugodtam kissé. Ettől függetlenül jó lett volna találkozni veletek.... -
-
ArthurMiller
senior tag
válasz werttzui #880 üzenetére
Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy profi a gép, minden igényt kielégít. Sajnos dolgozom, nem volt túl sok időm próbálgatni, de a pár elkészített tesztfotó alapján nálam eddig hibátlan. Sajna most csak egy sigma 17-50 gagyizoom-om van hozzá, de még ezzel a szar, olcsó obival is elképesztő fotókat lehet készíteni.
Nekem nagyon bejött, csak sajna kiköhögni az árát az már kevésbé volt fájdalmatlan -
ArthurMiller
senior tag
Megvettem ma a gépet, reszkesssetek
-
ArthurMiller
senior tag
Ha vasárnapra esik, akkor nekem is jó lenne az időpont Ugyan gépem nincs, de addig csak megveszem
-
ArthurMiller
senior tag
Nem sorolom fel mindenki nevét, mert hosszadalmas lenne, én meg lusta vagyok Szóval inkább kollektíven gratulálok mindenkinek a fotókhoz, volt közöttük pár kiemelkedően jó, nagyon tetszettek Kár, hogy nem lehettem ott.
-
ArthurMiller
senior tag
Hmm..elég szegényes a termés. Gép volt nálatok, vagy csak sétálgattatok?
Big. jók a mozdonyaid, mutathatnál mást is -
ArthurMiller
senior tag
Rég jártam erre, sajna éjjel-nappal dolgozom, kevesen vagyunk A kevés szabadidőmet meg alvással töltöm mostanában. A gépem sem vettem elő hetek óta, D200 ügyben sem volt időm lépni. Szóval ez van. Amikor szerveztétek a talit, mondtam, hogy szombaton nem jó, mert ügyelek. Ergo, legnagyobb sajnálatomra nem tudok veletek tartani, pedig nagyon szivesen mentem volna. Mindenkinek jó fotózást
Big Köszi a privit -
ArthurMiller
senior tag
Szavazat: mix. A szombati napok viszont változatlanul nem jók.
-
ArthurMiller
senior tag
Engem se hagyjatok ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest