Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csab2

    veterán

    Ma felb@sztam kicsit magam a telenoron is meg a nokián is!

    Történt, hogy behalt az alig 2 hete vásárolt Lumia 800 töltőfeje. A kábel jó, mert szgépről tölti a telefont, a fejjel van a gond (szétszedhető a töltő), mert hiába dugom be a 220-ba nem történik semmi.
    Ma bementem az egyik telenor viszonteladóhoz a számlával és előadtam a bánatom. Válasz: "nem tudjuk kicserélni, csak fel tudják küldeni a szerviz központba. Próbáljam meg a nokiánál!" Szerencsére Szegeden van Nokia szerviz, az említett telenor bolttól 100 méternyire. Átcaplattam. Közölte a nokiás srác, hogy nem cserélik a töltőfejet, hanem felküldik a központba a telefonnal együtt. Mondom neki, hogy de csak a töltőfej a rossz, nem akarom 3 hétre felküldeni a telefont emiatt. A srác nem tudott mást mondani. :W
    Na, gondoltam, akkor inkább beviszem vissza a telenorhoz, ott nem mondták, hogy a telefont is küldik. Le akarom adni a töltőt, erre közli egy másik csaj, hogy töltési probléma esetén a töltőt a telefonnal együtt küldik fel bevizsgálásra. :W Erre kicsit kiakadtam (de nem nagyon mutattam, hiszen nem ők tehetnek erről) és mondtam, hogy nincs kedvem beadni ezért a telefont 2-3 hétre. Távoztam. A buszmegállóban eszembe jutott még valami, megint visszamentem a nokia szervizbe. Ki akartam próbálni, hogy másik töltővel töltődik-e a telefon. A nokia saját üzletében nem volt Lumia 800 töltő!!! :W Nem tudtuk kipróbálni. Kérdem, van-e esetleg micro SIM adapter? "Nincs, szolgáltatónál nézzem meg!"
    Harmadszor is visszamentem a telenorhoz. "Természetesen ott sem volt Lumia 800 töltő, hogy kipróbálhassuk. :W Szerencsére másik micro USB-s töltő azért akadt, azzal töltött a telefon. A csaj 2500-ért ajánlott micro USB-s töltőt, ami nem gyári Lumia 800-as. "Köszönöm, majd még meggondolom." Vettem viszont micro SIM adaptert 1500-ért.

    Észrevételeim:
    - Eleve nem tetszik az, hogy a telenornál vásárolt micro SIM-es telefonhoz nem adják ingyen a micro SIM-et, 3000 Ft + ÁFA volt a díja, állítólag a havi számlámban lesz benne. Ősszel cseréltettem SIM-et, ezért kell fizetnem érte. Ezt akkor érezném jogosnak, ha a telefont nem a telenornál vásároltam volna. Mivel azonban a szolgáltatónál vettem a telefont, aláírtam 2 év hűséget ezért nem érzem korrektnek a kártyacsere díjának felszámítását.
    - Azt is inkorrektségnek tartom, hogy sem a nokia, sem a telenor nem adott a telefon mellé micro SIM adaptert.
    - Nevetséges, hogy sem a telenornál, sem a nokiánál nem állt rendelkezésre egy gyári Lumia 800-as töltő.
    - Szánalmas, hogy az üzletben (sem a telenoréban, sem a nokiáéban) nem cserélik a töltőt!

    Az egész úgy ahogy van nevetséges és egyúttal szánalmas! :W :W :W

    Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

Új hozzászólás Aktív témák