- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb27
tag
Sziasztok!
Van egy D3400-asom, fél éve vettem kb 2000expo van benne, 90százalékban beltérben használom, mindig fotóstáskában pihen mikor nincs használatban. Igyekszem tisztán tartani.
A mai napon használat közben megjelent három folt (két szösz, meg egy nagyobb darab porszem) a keresőben, olyan mintha a mattüveg belső zárt felén lennének, a képeken nem látszik semmi, körtepumpával megfújkáltam a tükröt meg az üveg külső felét de nem segített.
Rohadt zavaró a nagyobbik szennyeződés, akkora mint egy fókusz pont.
Nem értem, hogy egy elvileg zárt egységben hogy jelenhet megA Nikon honlapján a cseh szervízhez irányítanak, de itt olvastam olyat, hogy valakinek itthon is takarítottak gépet.
Szerintetek garis a probléma? -
norb27
tag
válasz
helixP #42393 üzenetére
Szia!
Nekem van egy Yongnou 50mm-esem. D3400-al használom.
Családi fotózáshoz vettem kb22ezer forint volt az ebay-en és 5napon belül ideért.
A kit obival AF-P 18-55 összehasonlítva:
ami tetszik
-eszméletlen jó háttérelmosás és bokeh
-nagyon pici és könnyű
-olcsó
ami nem annyira
-lágyak az elkészült képek 1.8 és kb2.8-as rekesz között, felette már egész jó
-lassú és zajos, valamint sokszor pontatlan az autofókusz, ha kevés a fény 10 képből kb 4-5db lesz éles ott ahol szeretném
-lakásban sokszor "hosszú", a 35mm-es jobb lehet beltérbenLehet vele jó képeket csinálni, de inkább portrézásra, előre beállított képekre ajánlanám a fókusz lassúsága és pontatlansága okán. Gyerekek fotózására nekem nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest