- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
benny23 #8576 üzenetére
80-200 nem vagyok benne biztos, de szerintem nem DX-es, teljes képkockát is kirajzol (lehet, hogy vignettál). 17-55 pedig ha jól emlékszem 24 vagy 28mm-től már kirajzolja a FF kockát, vagyis korlátozottan, de tudja használni. Esetleg megveszem tőle 100k-ért, főleg ha az ár alkuképes
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
benny23 #8570 üzenetére
Nem is az a baj, hogy nem tudta, hogy croppolva, kb 2,25x kisebb felbontással tudja e a D700-on használni a DX-es objektíveket és specifikusan erre kérdez rá, hanem az, hogy szemlátomást nem ez volt a kérdés, és meglepte az, hogy csak 5MP-en (ami közelítőleg a 2,25x kisebb felbontás - igen, egy ilyesmivel foglalkozó embernek illenék tudni, hogy annyival kell kisebbnek lenni, és ennek a miértjét is) tud vele fotózni. Ebből meg az jön le, hogy azt gondolta, hogy a DX obi valamilyen téridő-anomália következtében ki tudja rajzolni a teljes képkockát. És ez bizony meglepi itt az embereket, mert az az alapok alapja, hogy az nem fog menni. No, de mindegy, én is túlteszem magam a megrökönyödésen, végülis attól, hogy valaki nem ismeri vagy/és nem érti a technikai részét, még lehet nagyon jó szemű és tehetséges fotós, ez kétségtelen.
-
Zozzant
addikt
válasz
benny23 #8568 üzenetére
Ha még az sem volt elegendő akkor: [link] A mit miértbe inkább ne menjünk bele, ha úgy találtad hogy agresszív voltam akkor bocs, nem volt szándékomban, csak meglepett, mert az a gép nem 2 forint. Énis csak most néztem meg mi lesz ennek a házasságnak az eredménye: 5MP és 1.5 croppos kép
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest