- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
alien_
őstag
válasz
Zoli bácsi #4446 üzenetére
Eddig ilyesmivel még nem találkoztam, hogy hőmérsékletváltozás hatására probléma jelentkezzen egy gépnél, el sem nagyon tudom képzelni (persze ez nem zár ki semmit, láttam már sok meredek dolgot=) ).
Hírtelen én sem találok firmware-t, kell egy külön main, meg egy külön risc: egyik a gép alap funkcióit tárolja, másik a felhasználói dolgokat, menüt, ilyesmiket. Verziószámra nem emlékszek, de ez így elég ciki, hogy nem adják közkézre, amikor komoly hibái vannak az alap verziónál (ugyanez pl d70-nél is megvan, néha a teljesen halott shutter is javul fw-re, bár ott ritkább). Maradjunk abban, hogy megpróbálok szerezni firmware-t, ok?
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Formula-1
- Autós topik
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest