- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DroneZ^ #17163 üzenetére
Elvileg ha jól emléxem valamelyik fórumon volt róla szó, hogy ami a proci memvezérlőjére megy az a memória+qpi fesz összegének fele! Tehát 1.65V ram és 1.35V qpi fesznél már 1.5Volt megy a vezérlő egyes részeire. Nálam 1.28V qpi 1.6V ram fesz van beállítva, de még ezt is sokallom.
-
Cyberpunk
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
DroneZ^ #17147 üzenetére
Igen, az már piszok sok lesz neki 24/7, kicsit fogd vissza.
Még jó, hogy feljebb nem próbáltad, a végén még kinyírta volna.
Sárpac: Kicsit túlbonyolítottam... De értem, megnézem majd így mit hoz. Van abban valami amit mondsz, linx alatt lehet is látni ezt a visszafogást.
-
MPowerPH
félisten
válasz
DroneZ^ #17135 üzenetére
Nincs olyan, hogy Uncore ratio?
Közvetlen a memory ratio alatt kell lennie.
De a ramnak adjál szépen 1.65v -t, többet ne. És menni fog az.
Sárpac: Miért kell annyi QPI?
Nekem a 3600MHz -hez 1.232v kell aegis panel szerint, így használom 24/7.
BIOS szerint ez az érték még kevesebb.
-
dime27
őstag
válasz
DroneZ^ #16486 üzenetére
Persze csak nekem ilyet nem tudtak hozni amugy én meg nem szükségeltetem a porszűrést tiszta,pormentes a szobám a régi házamban(p180ban ) is alig volt a porszűrőn por inkább fontos volt a maximális szellőzés de sztem ha tudsz szerezni 36ért egy ilyen kuckot akkor nagyon gyorsan menj és vedd meg!Tutti nyeremény lesz!
-
dime27
őstag
válasz
DroneZ^ #16484 üzenetére
Oxi ezt már mindenki saját maga dönti el h mire mennyit szán...az i7 drága dolog ha ilyenekt is beleveszünk h kordában tartásához azért valamilyen szinten komoly ház és komoly táp vmit komoly procihűtő szükségeltetik persze akkor nincs gond ha annyi melegedése van 3.8ghzen mint pl Sárpac kollega procijának!
-
dime27
őstag
válasz
DroneZ^ #16479 üzenetére
A legjobb mellett választottál két ultra kaze 3000ezressel az átlagteljesítményére rá tudsz dobni 4-5 fokot is akár plusz egy jó pasztával!
Nekem is ilyen hűtő csücsül a gépben hozzátenném nem mindegy h milyen légszállítású házba teszed ha a legjobb eredményt akarod vele elérni akkor CM HAF-932be rakod!
-
MPowerPH
félisten
válasz
DroneZ^ #16463 üzenetére
Nyugodtan ráncigálhatod a bajszát, és sokkal könnyebb dolgod van vele, mint egy Wolf -al vagy York -al.
És ha ésszel csinálod, akkor baja se lehet, bár mint látszik van pár ember aki lelkiismeret furdalás nélkül ad olyan feszeket pl. a a VTT -nek, hogy az duplán megüti a vakmerőséget és a határokat, mégis minden rendben nála.
Olvasd el ezt az írást, szerintem hasznos.Minden benne van, jó kiindulási alap.
gV: Asszem hűtőt cserélek.
Csak kijön majd feketében is.
Az ára meg nem érdekel, mert ezek szerint beveri az eddigi csúcstartót, nem is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- EA Sports WRC '23
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged