Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
babcehh #23270 üzenetére
Színenként milyen a monitor alja, teteje?
(Képet a monitor középvonalából készítsd, mert a betekintési szöggel is változhat a fényerő.) -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
babcehh #23249 üzenetére
Lehet hogy igen, lehet hogy nem, ez sajnos a beszerzési hely, és az "eredeti" vételi mód függvénye.
Ui:
Pár napos monitort megvenni, eleve csak hibásan vagy törötten szabadna, igazán hibátlanra nagyon nehezen lehet találni közöttük! (akkor nem igen adnák el csak kivételes esetben)
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
babcehh #23247 üzenetére
Szerintem ez már túlságosan nagy eltérés, a normál "felhősödés" azért nem ennyire durva!
Ha újonnan vetted és van elállási lehetőséged, akkor élj vele!
Vagy a 3 napos azonnali cserét igényeld, mert (szerintem) ez hibás!Remélem nem "B" vagy "csomagolás sérülten" vetted! (mert a kép alapján nem tűnik új, hibátlan monitornak)
Mert vannak olyan beszerzési lehetőségek ahol olyan a gyári teszten megbukott monitorokat is árulnak amiket eleve hibásan adott el a gyártó (nekik)!
Ui:
Én még használtan is csak nagyon nyomott áron vennék ilyen képű monitort!
-
válasz
babcehh #16227 üzenetére
Ha jól látom, akkor a TV HDMI 2.0-s, tehát ott nincs gond.
A VGA-d (gondolom) HDMI 1.4a-s, azaz UHD-ben csak 30 Hz-re képes.Az egy jó kérdés, hogy a a videokártyából DP-vel viszed ki a jelet, és azt HDMI-re alakítod, majd úgy be a TV-be, akkor maradna-e az UHD@60 Hz. Szerintem igen, de ez gondolom függ az átalakítótól is.
Tehát olyat kell szerezni, ami biztosan megbírkózik a HDMI 2.0-val. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest