- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
csasaKKP #9559 üzenetére
Bonyolult a dolog mert 4 db venti a radiátoron + egy 14-es venti a procinál kifelé fúj alaplapról kapja az áramot.
A 23-as oldalt és a két 12-es elől pedig egy ventivezérlőről kapja a naftát.És mint említettem, a gép hátuljából minden kábelt kihúzhatok, még a tápkábeleket is!
csak akkor alszanak el a ventillátorokon a ledek ha kihúzom a monitort a falból/ ill. a vga-ból a DP kábelt.
Ha visszadugom, újra világít.Tehát hogyan lehet képes egy DP kábel ennyi helyre visszajuttatni az áramot??
Azt még haggyán, hogy az alaplapi oké lenne, mert oda van dugva a kártya, de hogy a ventivezérlőnek hogy adja át a tápon keresztül???Már vettem olyan kapcsolós dugót (estére lelövöm), és már kezdem telibe szarni az egészet, de valahogy zavar, hogy nem tudom az okát.
-
jilian
addikt
válasz
csasaKKP #9555 üzenetére
Hiàba àramtalanìtom le, mindent kihùzhatok a gèpből, szò szerint
mèg a tàpot is.
Csak akkor alszik ki, ha a DP kàbelt lehùzom a vga-ròl, vagy a monitort a falbòl.Csak a tudat zavar, hogy a gèp àramalatt van...
Na meg elöl a hàzon 2 db 12cm ; az oldalàn egy 23 cm ; hàtul a MO-RA3-on meg 4db 18 -es venti vilàgìtja be a fèl szobàt...
-
El Kebir
őstag
válasz
csasaKKP #9465 üzenetére
Az már inkább villoghat, de alapból a ccfl fénycső több tíz kHz-es frekvencián villog, ha kezd tönkremenni a tápegység/cső, akkor az nem szabályos frekvenciájú villogás lehet. (véletlenszerűen apró időre kikapcsol a fénycső)
De ezen a hibán nem segít a képfrissítés növelése...#9467 Reno7
Igazából nem tudom, mit látsz, viszont nem sok köze lehet a képfrissítéshez, max annyi, hogyha d-subon keresztül használod a monitort, akkor az minden képfrissítés értékhez külön képbeállítás végez, elképzelhető, hogy 60Hz-hez rosszabb az "auto adjust", mint a 75Hz-hez, viszont ez nem jelenti azt, hogy kézzel beállítva a képet, nem lehetne ugyanazt kihozni mindkét frekvencián. (tehát szerintem a hiba nem a frissítési frekvencia miatt lehet)
-
fero02
nagyúr
válasz
csasaKKP #9465 üzenetére
A táp, amiről megy jóval többet képes leadni, mint amire egy ekkora monitornak valaha is szüksége lehet (mint írta is 10A), így még ha gyengébb is, akkor is bőven ki kell tudni szolgálni. Javarészt ezek a 17"-os monitorok beérik max 3-4A-el (ez speciel DC: 12V/4.2A kér).
Továbbá írta is, hogy az állapotjelző LED is elalszik olyankor, tehát vmiféle védelem aktív lesz és teljesen off-ba teszi a készüléket. Ilyenkor a CCFL se villoghat. -
Calibos
addikt
válasz
csasaKKP #9069 üzenetére
[l18066_és_18068] hozzászólásban van a válasz. Valszeg a CCC nem kezeli rendesen a HDMI-t!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged