Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Goldmember01 #21448 üzenetére
Sörért, csokiért talán elmegy.
-
Goldmember01
tag
válasz
Goldmember01 #21447 üzenetére
Update: úgy szétszedtem meg összeraktam, hogy most már csak ilyen színes csíkok jelennek meg a képernyőn amint áramot kap
el lehet ezt így adni vagy kuka? Ja ha bárki szeretné hogy megjavítsam a monitorát szóljon nyugodtan
-
Mikisys
őstag
válasz
Goldmember01 #21423 üzenetére
Én az ilyen adaptereket elkerülöm nagy ívben, ha lehet. Inkább készítek egy nagyméretű dobozos analóg tápegységet, ami örök életű is lehet, minthogy egy ilyen kapcsolóüzemű förmedvényt használjak.
Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
Goldmember01 #21420 üzenetére
Beteg a monitorod, valószínűleg a melegedés hatására valahol érintkezési hiba alakulhat ki és az okozza a vibrálást, majd a működésképtelenséget. Lehet persze, alkatrész hiba, ami melegedés hatására jön elő.
Hiába váltasz TV-módra, ha nem kap jelet, akkor lehet jó, de terhelés, azaz, jel hatására felborul a működése.
Szerviz javasolt, vagy házi javítás, ha van némi szakismereted a készülékről, javításról, egyáltalán, az elektronikáról.Üdv!
-
mezis
félisten
válasz
Goldmember01 #21423 üzenetére
Akármelyik 19V/legalább 1,7A-es tápegység jó lesz, ha a + a közepén jön ki és megegyezik a csatlakozó.
A laptop adapterek egy jó része 19V/sokkal több amper, vagyis próbálhatod a 19V-os laptop adapterekkel. -
zsigomark3
tag
válasz
Goldmember01 #21421 üzenetére
Szia,
Ezt neked látatlanul, távsegítséggel senki nem fogja tudni neked megmondani hogy monitor vagy, a hálózati tápja okozza, de biztos hogy a kettő közül valamelyik.
Ahogy írtad szerencséd van hogy külső tápos, esetleg annyit megpróbálhatsz hogy megnézed hány volt, hány watt teljesítményű, és hány mm átmérőjű csatlakozója van, majd arra rákeresel ebayen / aliexpressen 3000 - 5000 forint körül már ki lehet fogni, viszont ha azzal is vibrál akkor viszont a monitorod fog elromlani.
-
Goldmember01
tag
válasz
Goldmember01 #21420 üzenetére
edit: elkezdett most is villogni, kihúztam az adaptert, gép továbbra is ment, 5 perc után vissza csatlakoztattam és most megint semmi baja. Nem tudom mennyit számít ez az info de gondoltam megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest