- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
don dante #14406 üzenetére
Akkor azért nem értettem, mert nekem az Intel GPU-nál ez nincs ennyire megbonyolítva. Eleve furán jön ki, hogy mit akar kiterjeszteni a surrond-on, miközben a surround maga a kiterjesztés, ha szó szerint értelmezem.
De ott úgy látom, először kreál egy széles kijelzőt, utána azt akarja felosztani, több darabra. Míg nálam eleve darabonként kell beállítani, majd azokra kiterjeszteni.
Viszont az NVIDIA beállításait személyesen nem ismerem, így ha más sem tud válaszolni, talán valamelyik NVIDIA topikban jobban tudják.
-
Kernel
nagyúr
válasz
don dante #14400 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál szerintem, ha három monitorra akarod kiterjeszteni az Asztalt (surround display), akkor ki kell terjeszteni és ennyi, nem értem a problémát.
Meg azt sem, hogy mit akarsz azzal az 5760-as beállítással, egyenként 1920x1080-ra kell állítani. Utána lehet tologatni is a beállításoknál, hogy melyik legyen az 1, 2, 3 számú, rakhatod vízszintesen, függőlegesen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged