- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci a Maci
újonc
válasz
OceanStorm #4864 üzenetére
Na azért nálam sem ebből áll csak a választék, van Athearn, Atlas, Bachmann, Kato, Life-Like, Rivarossi, Roco, Walthers, stb. Egykoron vett kocsikat és mozdonyokat nem dobok ki csak azért, mert úgymond idejét múltak. Bachmann kerék és Kadee kuplung cserét kapnak amiknél lehet, azt elférnek a többiek között.
-
Laci a Maci
újonc
válasz
OceanStorm #4847 üzenetére
Teljesen ugyanezt a WP Gondola kocsit ma Mehano gyártásban, műanyag kerekekkel és amerikai kuplunggal 1500 Ft -ért vettem. Tényleg érdemes annyi pénzt beleölni a Märklin kocsiba? Nekem is van egy Märklin UP Gondola kocsim, de amit az átépítésébe belefeccöltem azt inkább nem kívánom többé....
Fleischmann meg még inkább felejtős a nagy kerekek és a bumpszli kapcsolói miatt.
-
Laci a Maci
újonc
válasz
OceanStorm #4855 üzenetére
Index Börzén van egy árus mindenféle alkatrészeket árul, átalakított kerék 100 Ft/darab megér egy próbát: [link]
Német ebay eredeti cserekerék: itt
Magyar kereskedő amerikai cuccokka flexmodell --- Gördülő állomány címszónál mindent találsz
-
Laci a Maci
újonc
válasz
OceanStorm #4853 üzenetére
Utánanéztem a Märklin katalógusaimban, az általad vásárolt WP kocsiba kerékcseréhez 700600 kat. számú egyenáramú kereket (Gleichstrom-Radsatz) javasolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest