- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tumikas
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5272 üzenetére
Akkor már drága, hogyha hozzáveszük hogy a szivacsrésze 5-6 év allat gyakorlatilag atomjaira bomlik. Én senkinek sem ajánlanám.
-
tumikas
csendes tag
válasz
pumukli93 #5236 üzenetére
Kezdőkészletek tekintetében én a Piko-t és az analóg rendszert is elfelejtenném, egy normális analóg kezdőkészlet annyiba kerül mint egy normális belépőszintű digitális.
Digitális rendszerekből a Piko féle Esu-s készleteket illetve a régebben kapható Uhlenbrock digit vezérlősöket is hanyagolnám. Az elsőt amiatt mivel újdonság illetve én ebbe az androidos kézivezérlőben nem igazán bízok, a második pedig egy kijelző nélküli távirányitó. Rettenetesen kényelmetlen kezelni.
Rocotól jelenleg a legjobb vétel a belépő kategóriában ez. A mozdony jó strapabíró, a kocsik is szépek. A síneket meg később ellehet adni de szőnyegvasútazáshoz tökéletesek.
Ha egy kategóriával feljebb nézegetünk akkor pedig jön a legeslegjobb vétel. Perpillanat ez az a készlet ami ár/érték arányban a legjobb, viszont majdnem 20000 Ft-al drágább. Én biztos ezt venném. Ebben a mozdony már elég komoly, az előzőhőz képest újabb fejlesztés.
Még a Fleischmannak van olyan készlete amit még én is megvennék. A sínkészlete jobb mint a Rocoé, viszont itthon kéz alól nehezebb szerezni. A mozdony is egy régebbi konstrukció, egy forgóváz hajtott, viszont egy atomrobbanást is túlélne, akárcsak a régi jó Ndk-s Piko cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest