-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
st.hubertus #255 üzenetére
van egy taurusom, abban elvileg csak a központi vezérlő szerepét betöltő nyomtatott áramkört kell kicserélni, ha digitális rendszerben akarom használni...
-
tkazmer
addikt
válasz
st.hubertus #238 üzenetére
van, és pont roco sineket használok, bár egy terepasztal nyilván nem csak a sínekből áll...
itt van néhány kép, sorry, kicsit életlenek ugyan, de remélem, a lényeg átmegy[link] -
tkazmer
addikt
Rendben, holnap megnézem az akasztókat. A sínt viszont már nem nagyon tudom módosítani, mivel pont a kritikus helyen van fölötte egy híd, és ha megemelem, akkor meg félő, hogy esetleg abba akad bele(elkövettem azt a hibát a tervezés-kivitelezés ezen részén, hogy csak a tehervagonokkal teszteltem, pedig már megvoltak a személykocsik is)
-
tkazmer
addikt
Nem, a legnagyobb probléma az velük, hogy mindig leakadnak a mozdonyról, amikor egy emelkedőhöz ér a szerelvény. Valószínűleg túl meredekre szabtam az emelkedőt, de nem lehetett alacsonyabb, mivel az asztal hossza limitált volt, és át kellett férnie egy helyen a vonatnak a másik alatt.
Jah, egy helyen kisiklanak, az igaz, de az a rész nemis nekik lett szánva, oda kezdetektől csak tehervonatot szántam.
A kanyaríveket már nem igazán tudom(mindenhol) dönteni, sok helyen már le van szögelve a sín, és nem szeretném felszedni. Ahol lehet, még megcsinálom.
Ma egyébként kicsit korrigálnom kellett egy emelkedőt, mert valahogy mindig kisiklott az egyik mozdonyom. A korrigálás abból állt, hogy ráengedtem a másikat, és az ''helyretette''onnantól kezdve kiváló...
A fényképeket telefonnal csináltam, és az a baj, hogy nem mindig tudom jól letámasztani a kezem, hogy élesek legyenek. -
tkazmer
addikt
válasz
Intruder A 6 #171 üzenetére
Ment pm...
-
tkazmer
addikt
válasz
Intruder A 6 #169 üzenetére
-
tkazmer
addikt
válasz
ivanicsm #167 üzenetére
Köszi! Ma eljutottam odáig, hogy ismét működik a körpálya, egy festékesdobozzal helyettesítettem egy hídnak a lábát, amelyet szétnyomott a purhab. Viszont van 4 ilyen rendes máv személyvonatom, amelyekhez úgy tűnik, nem megfelelő a pálya, így őket el kellene adnom. Szerintetek hol érdemes eladnom, és mennyit kérjek értük?(fuggerth gyártmányúak)
-
tkazmer
addikt
Köszi..egyébként olyan fa szerkezet van a másik hegy alatt is, csak ott már elkészültem a borítással. Ilyen Noch hegyépítő szettet vettünk néhányat, és abból vannak...
(estére megpróbálom megjavítani a világítást, és csinálok néhány olyan képet is, mert amikor még működött elég jól nézett ki)
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Csináltam néhány képet a terepasztalomról, még nincs ugyan kész, de előbb-utóbb csak kész lesz
Sajna a képek mobillal készültek...jah, és a világítást sem kapcsoltam fel, mert valamilyen oknál fogva kicsit összevissza lettek a vezetékek, és mikor az állomás lámpáját akartam felkapcsolni, egy váltó kezdett el búgni...inkább nem próbálkoztam, majd legközelebb.
[link][link][link][link][link][link][link][link][link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest