- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtmt
csendes tag
válasz
Jégkokó #1347 üzenetére
PIKO-ból nehézkes 880-asnál nagyobb ívet gyártani.Egyébként nem siklanak ki, rendesen megépített, egyenletes vágányzaton szépen futnak.
Mit értesz ennyi alatt? Pálya elején négy MÁV vagon, a hátsó ívben meg egy termetes ROCO teherszerelvény. Amúgy meg bővül.
A mozdonyok:
Gützold M62, Trix ÖBB Hercules, Roco DB BR212 -
mtmt
csendes tag
válasz
YanezTTrain #1343 üzenetére
H0. Régi U-profilú PIKO vágányzattal, a váltók többsége pedig Fuggerth.
-
mtmt
csendes tag
Hosszú bénázás után összeraktam a pálya vázát (az alap 3.7mx1.25m). Most majd jól felrajzolom a pálya vonalát, utána jön a parafa, aztán a vágányzat vissza aztán előbb-utóbb már közlekedni is fog rajta némi vonat.
-
mtmt
csendes tag
válasz
pirosvilamos #857 üzenetére
Az történt.
-
mtmt
csendes tag
válasz
YanezTTrain #855 üzenetére
korrekt méret. Nekem most ilyen pálya van tervbe véve.
Sajnos mivel tetőtérbe lesz, nem tudom kihasználni a teljes alapterületet pályának, mert a ferde oldalfal miatt a belső részen már nem fér el egy mozdony.
-
mtmt
csendes tag
válasz
YanezTTrain #848 üzenetére
Hahó!
Mekkora az asztal alapterülete? Elég jól néz ki...
-
mtmt
csendes tag
Hahó!
Közben megszereztem a kérdéses PIKO könyvet.
Épp töltögetem fel Picasára, ITT elérhető, bár még nem ment fel minden. 99 oldal a teljes, ha már ennyit láttok minden ottvan. Fogyasszátok egészséggel
-
mtmt
csendes tag
válasz
pirosvilamos #431 üzenetére
Hű. Ez nagyszerű lenne!!! örök hálám ha összejön.
-
mtmt
csendes tag
Hahó mindenki!
Keresek egy jó régi Piko "könyvecskét", hátha megvan valakinek vagy ismer valakit akinek megvan, vagy... szóval vevő lennék rá!
Róla van szó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest