- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
ehhez hasonló konyhai séf kést keresek, a keretem sem több 50$-nál. Nem tudom, hogy mennyire reálisak az adatlapon megadott adatok (67 réteg, 62 HRC...) ekkora összegért...Én bármit elhiszek, mivel nem értek hozzá, de szeretnék egy igazán jó konyhai kést (amit nem kell szinte naponta élezni, mint a Fiskars functional form késemet).
Van esetleg javasolt eladó Alin (és javasolt modell), vagy akár itthon (de gondolom itthon jóval drágább)?
Ha azt mondjátok, hogy szorozzam be 10-zel a keretet, én azt is elfogadom, de akkor marad a functional form
De azért a fent megjelölt keretért szeretném tudni, hogy mit érdemes beszerezni.
Előre is köszi -
st6969
őstag
Sziasztok,
a konyhába szeretnék 1-2 zöldségszeletelő ill. szakácskést. Fiskars Functional form van, nem rossz, de olyan 3-4000Ft/db áron van esetleg jobb is? Ebay-es rendelésre gondolok.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Bosch GMS 120
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest