- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
totron #20566 üzenetére
Én ahhoz képest , hogy egy intenzív gyümölcsösben mennyit permeteznek , nállam majdnem bio !! Viragzasban minden fa kap egy felszívódó gombaölőt , és később amikor már minden fán van kis gyümölcs akkor még egyet , ha eltervesednek nagyon a fák akkor egy rovarölő permetet muszály , de már tavaly a cseresznyét sárga ragaccsal fogtam ki a cseresznye legyet , és az idén is ez a terv ! Az almát akartam tavaly megmenteni , 4 célzott rovarölőt kaptak és mégis kukacosak lettek , mert az almát támadja az alma moj , a szilva moly és még a keleti gyümölcs moj is , az éden megpróbálok valami feromin csapdákat ki tenni , de arany árba vannak !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest