- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
loscsaba86 #760 üzenetére
Szerintem amíg nincs baja, nem nyikorog, addig ne nyúlj hozzá! A "sima járása" annak köszönhető, hogy nem potméteres érzékelőkkel dolgozik, hanem mágneses szenzorokkal (HALL).
Más: Egy rendkívül "igényes" MOD
-
Vesa
Topikgazda
válasz
loscsaba86 #726 üzenetére
Szerintem ha repszimezést komolyan veszed, akkor csak és kizárólag HOTAS!
Az általad kiszemelt TM nem rossz technológiát képvisel, de nincs külön gázkarja így ide kevés lesz. A külön gázkar amellett, hogy nagyszerű játékélményt nyújt, sokkal precízebb tolóerővezérlést tesz lehetővé, ami végsősoron az egyik legfontosabb paraméter a szimulátorokban. Egy éles harcban, ahol gőzerővel, gyorsan és pontosan kell tartani az ellent, vagy éppen lefordulni róla ha te vagy az üldözött, rengeteget számít az, hogy a fordulókat milyen ütemben vagy képes megcsinálni. HOTAS-nál nem létezik jobb vezérlő erre a célra.
Belépő szint a TM HOTAS 4, vagy a régebbi HOTAS X. Őrületes minőségre ne számíts ezért az árért, de teljesen jól használható és kiválóan működik. Maximum kissé nyikorog néha a műanyagok miatt.
De még így is inkább ez, mint egyetlen stick! -
CAB85
tag
válasz
loscsaba86 #726 üzenetére
Szia.
Én az Elite-nél beleszerettem a Hotas-ba, messze nagyobb élményt ad az irányításhoz, a játékhoz számomra.
Ennek az elődját használom:http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/tflight-hotas-4
De most az új darabbal szemezek
http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t16000m-fcs-hotas
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest