- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Az epitesi vallalkozo ajanlas alapjan jo par munkat megcsinalt. Mivel ismeretseg alapján jott es honapokig jol dolgoztak mindent megcsinaltak rendesen idore a szerződések elmaradtak csak szobeli megallapodas utjan haladtak a dolgok. A fizetések viszont a ceg szamlajara átutalással tortentek. Egy nagyobb munka kovetkezett es az aremelkedesek miatt 2.3m anyageloleg fizetve lett atutalassal. Egy helyi problema miatt a folyamat le lett allitva kb ket honapja ami most megoldodott. Szeretnenk folytatni, de csak a majd megyünk meg, ha akarod visszafizetjük a penzt ígérgetés megy, de valójában semmi nem történik.
Van lehetosegem barmi jogi lépésre számla es szerződés nélkül? Emailban allapodtunk meg es mint emlitettem ceges számlára lett utalva a pénz.
Koszi a segítséget. -
qqzs
őstag
Találtam egy 2021.05.27 es biztosito.hu cikket amiben ez van irva "Régebben volt olyan rendelkezés is, hogy a biztosítási szerződés díjnemfizetés miatti megszűnése is teljes bónuszvesztést eredményezett, de ez időközben megszűnt."
Erről valamit bővebben lehet tudni? 80 forint hátralék miatt szüntettek meg es költözés miatt minden kommunikáció a régi címre ment közben meg eladtuk az autót es a mostani vittem volna át, amikor ezzel fogadott a régi biztosító, hogy elveszetettem a bonuszt -
qqzs
őstag
válasz
zolikaDB #18989 üzenetére
Nekem egy aldis workzone magasnyomasu moso marofeje romlott el garancian tul. A szerviz kuldott volna 8500+3000 ezer postakoltsegert. De a gepen ott volt az eredeti gyart neve is. Neten felvettem a kapcsolatot veluk ok meg kuldtek 2db fejet postakoltseggel nemetorszagbol 9 ezerert.
Valoszinu a gepeden is van eredeti gyarto megjeloles. Ez a silver bigyo meg nem szuro hanem vizlagyito alkatresz lenne ha hatekony lenne, aminek semmi ertelme. Ultrahangos parasitohoz kizarolag desztillalt ioncserelt vizet szabad hasznalni mert a vizkovet porlasztja alevegobe ami olyan finom hogy siman lemegy a tudobe. Foleg gyerek mellett veszelyes! -
qqzs
őstag
Ismerosom elerte a nyugdijkorhatart. A vege fele tobb helyen dolgozott. A listaban ami alapjan megallapitottak a nyugdijat minden ceg benne van ahol dolgozott, van ugynoksegen keresztul van ahol direktbe de nem szamitanak bele a nyugdijba mert nullasak. Ezektol a cegektol csak munkaszerzodese van amivel bizonyitja, hogy naluk dolgozott. Szinte mindenhol keszpenzben fizettek. Tud valamit tenni annak erdekeben, hogy beleszamitsak a nyugdijba?
-
qqzs
őstag
Erre valaki? Surgos lenne tudnom. 2001es illetekfizetesi kotelezettseg bejegyzes torleset tulajdoni laprol lehet intezni ugyfelkapunk keresztul? Ha nem akkor honnan kapok igazolast hohy azt befizettem? Navnal latszik ez ugyfelkapun? Aztan foldhivatal? Vagy mi a sorrend?
-
qqzs
őstag
2001es illetekfizetesi kotelezettseg bejegyzes torleset tulajdoni laprol lehet intezni ugyfelkapunk keresztul?
-
qqzs
őstag
válasz
Peterhappy #18823 üzenetére
londonban is van magyar ugyved, de parszaz font oradijra keszulj fel.
-
qqzs
őstag
válasz
bitpork #18819 üzenetére
Szerencsere nem velem tortent, hanem egy jo baratommal, csak szamomra hihetetlen, hogy nincs megoldas jogilag. A gyereket kerdezni az egyik leggazabb dolog, bar szegenyek ettol rosszabb helyzetben mar nehezen lehetnek. rendorseget hivtak , tenyleg nem foglalkoznak vele azt mondtak kerdezzen ugyvedet, menjen birosagra. persze minden anyakozpontu teljesen mindegy mi a valodi helyzet.
-
qqzs
őstag
válasz
inf3rno #18815 üzenetére
kb ennyit tudtam en is, de pl ha valoper minden elott elviszi az egyik szulo ugyebar megserti a masik jogat arra hoyg a gyerekeivel lehessen es agyerekek jogat is arra hoyg a szolojevel. ezt nem szankcionalja semmi? mert a masik szulonek van joga lenni a gyerekkel de pl nincs joga az masik szulo szuleinek a hazaba tartozkodni.
-
qqzs
őstag
Ha a feleseg megfogja a gyerekek minden vegzes birosag stb nelkul es elkoltozik az anyosekhoz, van joga az apanak visszahozni a gyerekeket es ha igen hogyan?
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Sziasztok. A szomszed szálláshelyszolgaltatasba kezdett.
Onnan tudtam meg hogy par hete, ceges bulit, hapy birtday toyou-t es balaton soundot hallgatok felvaltva valtozo szereplokkel. De ma hallottam amikor a z uj nyaralokat korbevezette. A telefont nem veszi fel, smsre nem reagal, a hazara nincs kiirva semmi hoyg xy szallashely. Mit tudok tenni? Nem kellett volna szomszed hozzajarulas ehhez? Egy csendes kertvarosi kornyezetrol van szo. -
qqzs
őstag
Köszi mindenkinek. Vegul is kifizettem ahogy kertek. A vevo ketgyerekes anyuka vallas utan majdnem elsirta magat mikor latta hogy "akadeskodok" :) mindegy remeljuk a legjobbak
-----------
Angliaban van sok nowin nofee ugyved -
qqzs
őstag
válasz
mike1334 #17805 üzenetére
Ha azt mondana hogy x ezer forintba kerul hogy megnyerje a pert akkor igen ha azt mondana hogy kepvisel az ugyben eljar stb x ezer per ora akkor azert. Nekem azzal van a bajom hogy az ingatlanos nem azt mondta hogy hoz egy vevot aki eloszerzodest ir es foglalot ad, hanem azt hogy vevot keres, eladja a lakasunkat. Ez piszkalja csorom. Eszembe se jutott volna ha tegnap mikor magyarazta hogy mi tortenik ma az ugyvednel nem hozta volna fel vagy tizszer hogy "de akkor ok adjak a szamlat es en meg fizetem az 500ezret....okeeee?" az egy millio foglalobol. Amiutan meg varok szeptemberig hogy kifizessek a vevo vevoi a o altala eladott lakast plusz megkapjon x millio hitelt. Szoval nekem eleg sok a bizonytalan pont, bar nem adok el havonta egy lakast es lehet ez a vilag legtermeszetesebb dolga hogy egy nem vegleges szerzodeskotes teto ala hozasara kifizetek egy vissza nem teritendo dijat.
-
qqzs
őstag
válasz
bitpork #17798 üzenetére
Nem tudom mi van a szerzodesben de majd jol elolvasom mielott alairom. Mar szoltam nekik emailben hogy nem szeretnem csak az adasvetel letrejotte utan fizetni a jutalekot. Meg nem valaszoltak.
Eleg furan hangzik nekem az hogy erdeklodo kozvetiteseert kene fizetnem tobb 100 ezer forintot. Nekem egyertelmu volt amiket mondanak, aladjak a lakast, vevot hoznak stb. Azt sejtem hogy ez a szokas de nekem akkor is fura. Lehet azt tudni hogy ez mennyire elterjett hozaalas? -
qqzs
őstag
Eladjuk a lakasunkat es szamomra meglepo modon az ingatlanos a jutalekat a foglalobol keri a teljes osszegre. Ez valami orveny vagy szokas vagy csak beprobalkozas? Szamomra a ingatlanos azt a szolgaltatast vegzi, hogy vevot hoz, szamomra a vevo akkor vevo, ha kifizette az egesz osszeget. Addig barmi tortenhet. Gondolom vissza nem fizetnek, ha az adasvetel meghiusul. Raadasul a vetelar fele hitel lesz a tobbi az elozo eladasbol befolyo osszeg ami megint reszletekben erkezik szeptemberig.
-
qqzs
őstag
Megint feljott a kozjegyzos dolog az ingatlanossal. O igy fogalmazott hogy közjegyzői okiratba foglalni a lakásbérleti szerződést. De semmit nem tud róla konkrétan csak, hogy azzal egyszerű kirakni a nemfizeto esetleg kisgyerekes lakot is. Ez akkor mas mint az itt említett kikoltozesi nyilatkozat?
-
qqzs
őstag
Albérleti szerzodesn plusz kozjegyzo temaban valaki oszefoglalni legyszives pontosan mit kell tenni es mire jo az gyermekes család nem fizetése eseten?
-
qqzs
őstag
Hat en se tudom pontosan mit kérdezek akkor. Kikoltozesi nyilatkozatot kell közjegyzői okiratba foglalni? A bérleti szerződéssel kell csinálni valamit?
-
qqzs
őstag
Mar tobbszor olvastam hogy ha kisgyermekes az alberlo akkor mindenkepp de egyebkent is javasolt a kozjegyzovel hitelesitett (ha igy hivjak) berleti szerzodes. Mar egyszer megkerdeztem a kozjegyzot aki akkor azt mondta hogy o nem ellenorzi a szerzodesben mi van csak hitelesiti vagy ellenjegyzi mar nem emlekszem. A kerdesem az, hogy ez pontosan mire jo es hogy mukodik a dolog problemas nem fizeto kisgyermekes alberlok eseten? Es enek a koltseget ki szokta fizetni?
-
qqzs
őstag
Raadasul a papai polgarmester aki posztolt es dobalt is jogasz vegzetsegu fb lapja alapjan
-
qqzs
őstag
Ismerost elbocsajtottak 64 eves, munkaero kolcsonzon keresztul dolgozott, nyaron eri el a nyugdijkorhatart. Sehova nem veszik fel dolgozni kerdezett arufeltoltest, epitoipar segedmunkat is. Sehova nem veszik fel , mert a kora miatt veszelyeztetett. Igy kb biztonsagosan fog otthon ehenhallni. Arra ker nezzek szer a neten nincs e valami lehetoseg a nyugdijat hamarabb megigenyelni. Vagy barhogy penzhez jutni. Utolso penzebol fizetni akarja a rezsijet. En mar azt mondtam neki hogy ne fizesse, bar nem tudom arra van e valami moratorium.
-
qqzs
őstag
Helyi fb csoportokban ket harom napja tomogesen irjak a 10-20 ezer forintos bunteteseket videki megyeszekhely csalad egyutt megy vasarolni pl. Csekket is befotozzak melle szoval elegge valos a lehetoseg. Bar ez inkabb ilyen kirakat birsagolas varoson belul.
-
qqzs
őstag
Van esely es ha igen hogy, olyan ugyvedet talalni Magyarorszagon aki UK commercial property lawban jaratos es egy leasing szerzodest at tudna nezni?
-
qqzs
őstag
válasz
bitpork #16884 üzenetére
A beszallitonk nemreg szolt hogy olvasta ezt ebben
es kuldjunk neki ezentul egy ceges fejleces papirt hoyg xy aru megerkezett es atvettuk, Magyarorszagot a papir tartja egybenevek kellettek amig leszoktattuk oket a papir szamla ket peldanyban kuldeserol, itt eleg emailben. Meg emlekszem mikor eleinte a sofor nem akart addig elmenni, amig nem pecseteltunk neki, nem hitte el hogy uk-ban nincs pecset
-
qqzs
őstag
Gepjarmuadot az onkormanyzat mar masodszor inkaszozza le a szamlamrol. Azt mondjak kuldtek ertesitest aminek mi semmi nyomat nem talaljuk. Ezt eljatszottak tavaly is meg ebben az evben is. En azt hittem csak navnak van ilyenhez joga.
-
qqzs
őstag
válasz
tothjozsi96 #16793 üzenetére
A nyilatkozat kitolteseig eszebe se jutott hogy kavarhat. Mostmar tudni fogja.
-
qqzs
őstag
Nem nem ugy van movskosul kikerulhetnek jobb rol ha lealltal balrakanyarodashoz plane ha van hely neadj isten meg kikerulo reszt is rittyentenek oda.
Egyik peldatok sem fedi az enyem problemajat. Az hulyeseg hogy ha balra foutra kanyarodok gyozodjonekmeg hogy mehetnek e. Fizikai keptelenseg megyozodnie. Es azert van masnak elsobsege mert ugy nem eletveszelyes ha ez felfordul akkor eletveszelyes, erre talaltak ki a kreszt. Ugy latszik itthon mar akkora megszokas hogy azt hiszik ez a helyes. Ha lesz idom majd lerajzolom.
Hetente latok életveszélyes helyzeteket kialakulni ilyen helyeken. -
qqzs
őstag
válasz
MaCS_70 #16724 üzenetére
Paragrafus? Update. Ja latom nem betu szerint van benne. Akkor nincs benne es nem eletszeru hanem buncselekmeny ha meghal emiatt valaki?
egyebkent pont ez a lenyeg a jobbrol kikerulo nem mondott le az elsobbsegerol. O se lathatja hogy a kikerult az azert all mert van szembejovo forgalom vagy azert mert eppen jotcselekszik.ja es most jut eszemben hogy tudok egy utkeresztezodest ahol mar tobben meghalltak emiatt es azota nyomja ez a bogyomet.
a mellek ut hegyes szogben erkezik ezert szinte minde lekanyarodo maniakusan tessekeli a hegyes szogbol erkezoket. Csak eppen szeles az ut es a kikerurol 60 al kerulnek ki. Raadasul a fout meg balra ives is igy az utolso pillanatban felrekapott kormany eredmenye kersztezodessel szemben levo buszmegallo. -
qqzs
őstag
Visszaterve az en peldamra. Nem ertem miert kerditek hogy milyen szabalytalansagra keszteti. Ha jobbrol jonnek, akkor nem kanyarodhatok balra ra a foutra. Ez szabalytalan akarhogy integet a jobbrol jovo. Az ot kikerulo auto sokszor nem is latszik vagy annyi hely van hogy nagy sebesseggel jon. Ez nonszensz. Plusz letezik ilyen a kreszben, hogy lemondani elsobbsegrol?
-
qqzs
őstag
válasz
MaCS_70 #16695 üzenetére
Akkor is ha az elsobbsegrol lemondas a masik kozlekedot szabalytalansagra keszteti?
Bocs nem irtam de nyilvan nem jobbra kanyarodasrol van szo hanem ballra kanyarodasrol amire azt irod celszeru. En meg nem lattam autost aki ne tudott volna bekanyarodni ilyenkor csak 1 meterrel elorebb kell gurulni, feltartja a forgalmat es a mellekutcabol kikanyarodo szabalytalansagot kovet el. Ha mondjuk a kiegendo megis elindul es nekimegy a mellekutcabol kikanyarodonak ki a hibas? Ha a kiengedo mogul jobbrol elozo neki megy, ki a hibas? Nekemm eletszerutlen hogy "De hat mutatta hogy menjek ki biztos ur o a hibas a mutogatott nem en aki szabalytalanul kimentem" -
qqzs
őstag
válasz
MaCS_70 #16693 üzenetére
Minap vitaba keveredtem ismerosommel mikor kocsijaban utaztam es "udvariasan" ketszer egysavos foutrol lekanyarodva kitessekelte a mellekutrol felkanyarodot maga ele mondvan, igy neki kenyelmesebb lefordulni. Tehat magyarul szabajtalan kozlekedest idezett elo. En elvbol nem reagalok ezekre az "udvarias" gesztusokra sokszor le is hulyeznek miatta hogy bunko vagyok amikor o eppen a napi jocselekedetet csinalna en meg nem teszem, amit javasol.
Ha a lekanyarodot jobbrol elozi valaki mert elfer aminek tobbszor tanuja voltam es majdnem karambolozott a felkanyarodoval.
Ismerosom azt mondja neki van joga lemondani az elsobbsegerol. Ti mit gondoltok? -
qqzs
őstag
A NAV-tol kapott ajanlott levelet nem kene latnom az ugyfelkapu tarhelyemen is?
-
qqzs
őstag
válasz
tizenkettő #16384 üzenetére
Digit kerdezd meg. Nekem telekom azt mindta van ra 14 napom hogy meggondoljam magam vagy valami hasonlo. Engem telefonon hivtak.
-
qqzs
őstag
Csaladi potlekkal kapcsolatban tudtok segiteni. Hazakoltoztunk kulfoldrol nekem munkaviszonyom kinti maradt, lemondtuk a kinti csaladi potlekot mert azzal tudtuk igazolni hogy a kint szuletett fiam nem kap kint semmit csak igy adtak itthon taj szamot. Most igenyelnenk a csaladi potlekot amirol kiderult nem alanyi jogon jar itthon mint pl uk-ban. Nem adjak mert nincs itthoni munkaviszony felesegemnek. Azt mondjak igenyeljem ukban mert ott dolgozom. Ahol mar nem adjak mert nyilatkoztunk hogy nem ott lakik a gyermek.
-
qqzs
őstag
Kozosbe nem lehet befojosat kotni az antigravitacio elven mukodik
-
-
qqzs
őstag
válasz
Siriusb #15487 üzenetére
Mi lenne ha feloltozne? :)
----------
Engem meg az eon bosszantott fel. Elment az aram a hazban. Kimegye a fobiztositek utcai faziskimaradast mutat eg a piros lampa. Hivom az eont kijonnek es megalapitjak higy nalam nincs aram es hogy az utcai reszen nincs problema. Ezutan kapcsolgatjak a biztositekot es egyszer csak lesz aram. Ami arra utalhat hogy hogy az ora elotti tehat az o tulajdonukban levo megszakito a hibas. Majd kiszamlaznak 7000ft dijat hogy naluk nem volt hiba. Masodik levelvaltasnal tartunk. En is arra varok hogy kozoljek kihez mehetek panaszt tenni ha nem ertek egyet veluk. -
qqzs
őstag
válasz
Sirandrish #15450 üzenetére
Probaltad mar "kedvenc" zenejuket sugarozni napi x oraban amikor nem vagytok otthon? Csak szolidan nekik. Es akkor rajonnek hogy ha ok hallanak masokat akkor oket is haljak masok
-
qqzs
őstag
Surgos valaszra lenne szuksegem mert most derult ki egy oraval a biztonsagi kamera megnezese elott hogy a gyermekemmel torten baleset videojat GDPR miatt en nem nezhetem meg csak a felesegem aki jelen volt a balesetnel meg az ugyvedunk. Ez igy igaz hogy az apa nem jarhat el a gyermek ugyeben es GDPR szerint?
-
qqzs
őstag
válasz
LuckyL #15289 üzenetére
Mento egybol jott, korhazi kivizsgalas volt. Szerencsere a hatan egy nagy horzsolason kivul nem tortent belso serules. Hetvegen volt egy ilyen ugyekben nem jartas ugyved ismerosom azt tanacsolta hogy feljelentes kesobb is lehet, ha ugy iteljuk meg. Azert kerdeztem itt mert tobb velemeny jobb mint egy. Gondoltam ezert van jogi forum. Regota olvasom es sok hasznosat tanultam belole.
-
qqzs
őstag
Ha van valami szaktanacs javaslat eszrevetel szakembertol azt szivesen olvasnam.
Azzal sajnos nem tudok mit kezdeni amit irtok. Ugyanis mar az elso uzenetben leirtam hoyg az anya se figyelt oda 5 masodpercig. Ennyi. Ettol meg barmelyik gyerek ha ugyanezt megcsinalja akkor meghalhat. Azert mert az a megoldas nem 100% alkalmas arra hogy elkerulje a jobbrol gumiszalagot megfogok behuzasat. Nyilvan gyerekere vonatkozik nem felnottekre. Lehetek csondben is lapitva ,hatamat ostorozva hogy mekkorat hibaztunk es varhatjuk majd azt hogy mikor hal meg valaki, aztan majd lehet irogatni hogy ekkor kellett volna mar csinalni valamit.
Jogasz velemenyre varok, de ugy latszik sikerul olyan temakban kerdezni ami nem izgatja oket
-
qqzs
őstag
válasz
Tsebacsi #15285 üzenetére
Azert is irtam bele hoyg igen egy pillanatra tenyleg nem figyelt a gyerekre az szulo se de ez nem mentesiti a konstrukcios hiba alol a plazat.
Ha igy lenne nem tudta volna agyerek testet behuzni es a kezet ki tudta volna kapni. De lehet ezt fokozni ezt csak az elso latasra az otlet.
Egyebkent Angliaba latni szuperbiztonsagos gyereksetaltatast porazzal mondjuk nem 5 eveseket -
qqzs
őstag
Plazaban tortent egy baleset. 5 eves gyermek beszorult a mozgolepcso es a merolegesen neki meno uvegkorlat koze. Kivulrol megfogta a gumiszalagot ami behuzta a résbe. Szerintunk konstrukcios hiba az ok tul nagy a res, azon kivul hogy az anya sem figyelt a gyerekre kb 10 masodpercig amig fevette a hatizsakjat. Ha az utolso korlatpanel eltorik akkor a gyerek zuhan tehat eletveszelyben is volt. Kb hatan meghuztak a a mozgolepcsokorlatot befele ugy szabadult ki a gyerek, emiatt a mozgolepcso uvegpanelje betort. Maradando serules nincs csak egy nagy horzsolas a hatan ami 8 napon tul gyogyul. Jegyzokonyv volt, kamerafelvetelt elmentettek. Es kertuk a biztosito adatokat.
Van valaki aki ilyen ugyekben jaratos? Van ertelem ezzel jobban foglalkozni mint a biztositos ugyintezes? Ilyenkor szoktak az usaba szenne perelni a plazat de ez nalunk biztos mashogy megy. Karterites mellett a mozgolepcso es korlat csatlakozas biztonsagossa tetele is fontos lenne, mivel ez barkivel megismetlodhet ha nem alakitjak at. a kepen jelolve hova szorult be a gyermek. -
-
qqzs
őstag
Ok akkor igazitsatok el legyszi, hogy rosszul irtam le az esetet vagy ez valami bonyolult jogi eset?
"Exfeleseg elt a 50/50 tulajdonu lakasban. Valaskor megkaptam egy szobat kizarolagos hasznalatra amit sose hasznaltam es lezarva se volt. Exfeleseg bemondasra szamlahianyaban kb 4mft erteku felujatast csinalt en meg kb 2m ft ertekben torlesztettem exfeleseg kozmu es banki tartozasait utalassal igazolhatoan. Namarmost ez a lakas eladasra kerul. Exfeleseg azt mondja nekem jar a fele minusz 2 mft mert nekem is kellett volna felujitasba belefizetni. En meg azt mondom hogy az kb a tartozasfizetessel egyenlitve van es meg berleti dijat se szamitok a szoba miatt amit hasznalt vagy 18 evig. Hol az igazsag esetleg milyen szempontokat lehet meg figyelembe venni mindket oldalon? Pereskedni nem szeretnek."
-
qqzs
őstag
Exfeleseg elt a 50/50 tulajdonu lakasban. Valaskor megkaptam egy szobat kizarolagos hasznalatra amit sose hasznaltam es lezarva se volt. Exfeleseg bemondasra szamlahianyaban kb 4mft erteku felujatast csinalt en meg kb 2m ft ertekben torlesztettem exfeleseg kozmu es banki tartozasait utalassal igazolhatoan. Namarmost ez a lakas eladasra kerul. Exfeleseg azt mondja nekem jar a fele minusz 2 mft mert nekem is kellett volna felujitasba belefizetni. En meg azt mondom hogy az kb a tartozasfizetessel egyenlitve van es meg berleti dijat se szamitok a szoba miatt amit hasznalt vagy 18 evig. Hol az igazsag esetleg milyen szempontokat lehet meg figyelembe venni mindket oldalon? Pereskedni nem szeretnek.
-
qqzs
őstag
válasz
Tsebacsi #15130 üzenetére
Nekem volt hasonlo. Ott csak sima radio szolt rendszeresen majdnem maxon mert azt o szereti hallgatni. Kitelepitettem a hazimozit. Csak epp egy picit hangosabban, akkor rajott hogy mas is lakik a kornyeken. Azota csak madarcsicsergest hallgatunk. Bar ez szomszedfuggo hogy mukodik e.
-
qqzs
őstag
válasz
WhiteWalker #15115 üzenetére
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Ok most mar el tudom kepzelni ki miert akarhat kp-t. De mondjuk helyben automatabol kivenni is olcsobb mint valtoban valtani. En meg nem szeretek kp-t magamnal es a penzkoltest is jobban tudom kovetni mobilbankon
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
válasz
Apollo17hu #14703 üzenetére
En ugy gyoztem az alulfagyasztossal hogy kevesebbet kell hajolni
-
qqzs
őstag
válasz
nubu015 #14553 üzenetére
Mondjuk ket masik licenszel azert en beszolnek nekik hogy nezzetek mar meg aznap ejszaka miert nem hasznalhattuk a hivatalosat. Azaz ha van ket nemhasznalhato hivatalos akkor a tort hasznalataval egyidoben nem hasznalt hivatalos licensz nem oltja ki egymast? Kicsit megszelloztetnem ezeket archicad forumokon is. (Ha tenyleg igy van) ha meg a ket hivatalos nem licenszelt csoportmunkara akkor kicsit mas a helyzet
-
qqzs
őstag
Hat ha lehet valasztani akkor olyat kernek szepen ami a lakas kiadojanak elonyos, bar en csak azt szeretnem hogy legyen rendesen minden lepapirozva, fizesennek amit kell es menjenek ha szeretnem. Teljesen gepesitett alberlet butorozas megegyezes szerint.
Mivel ujonc vagyok mar az is felmerult hoyg kozmuveket irjak e a nevukre, de errol lebeszeltek mert ha atirjak nem kapcsoltathatom ki ha nem akarnak menni. Igy viszont rajtam hajtak be ha nem fizetnek, szoval az is jo lenne ha benne lenne hogy ok ezzel hogy szamolnak, szamoltathatoak el. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Tudnatok egy jol megirt alberleti szerzodes mintat kuldeni?
-
qqzs
őstag
A "pro bono"-nak mi a magyar forditasa? Itt jol leirjak de megse vilagos szamomra hogy ezt egybol erti minden foldi halando jogon kivul is? Azert keresnek valami kznapibbat ha van mert vagyok benne biztos hogy ertik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest