- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendőke
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte G41M-ES2L rev 1.1 alaplapom (a teljes konfigot az adatlapomnál találjátok), ami egy ideje - fogalmazzunk úgy - nehezen indul. A jelenség: bekapcs, ventilátorok felpörögnek és ennyi, se bejelentkező képernyő, se csippanás, semmi. Megfigyeltem, ha ezután várok valameddig - 10 perc, fél óra, nem mértem, de utóbbinál nem lehet több - és utána próbálkozom, akkor általában elindul. Viszont közvetlenül az első indítási kísérlet után próbálhatom akár tucatszor is indítani, nem megy, fölösleges időtöltés és idegeskedés. Egyszer ledöbbentem nagyon, mert elsőre elindult, de ekkor kiírta, hogy valami BIOS hiba miatt visszaírja a korábbi mentett BIOS-t (DualBIOS-os lap). Utána megint nem indult. Mikor újra sikerült elindítani, lecseréltem a BIOS-t, az F6 verzióról a legújabb, F9-esre. Nem változott a helyzet. Legközelebbi sikeres indításnál betöltöttem a BIOS-ban a "fail safe" beállításokat, de ez sem javított a helyzeten. Memóriákat cseréltem. VGA-t cseréltem. Nekem nincs több ötletem, azon kívül, hogy új alaplapot vegyek, amire viszont nincs pénzem. Valaki tudna esetleg segíteni? Előre is köszönöm!
Üdv,
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest