Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Win7 Enterprise 64bit van használva. /mindenképp újrahúzom majd adott AHCI beáll.-al/
Ismerős említette a CMOS Cleart is (meg lehet próbálni) mert csak BIOS Reset to Default volt elvégezve.
Előtte a lapba i7-3770k CPU volt és 2133MHz DDR3 RAM (gond nélkül ment , az OC is akár..)De azt elmondhatom, hogy mikor összeépítettem a lap+cpu+ram párost akkor első bekapcsolásnál is az volt, hogy nem volt kép és ki/bekapcsolt párszor mire lett, így volt jó (automatán) és gondolom ez azért volt, mert "resetelte" magát a lap korábban használt 3rd gen. i7-3770k CPU beáll. alól.
/köszi az eddigi segítségeket, remélem megoldásra jutunk, mihamarabb
/
L
-
MaxxDamage
félisten
Próbáltam az F4 -es BIOS -t rárakni (onnantól támogatja az i5-2500k procit) de nem jártam sikerrel..
Illetve a boot beálitásnál hibakeresőt lelőni... --> ennek is utánanézek, mindenképp
továbbá azt javasolta egyik ismerős, hogy az IDE -módot állítsam át, mert az is bezavarhat... (nem is értem, minek van ilyen, hogy "IDE" mikor a lapon nincs is ilyen...)BIOS Update-val kapcsolatba megköszönném, ha tudnál megoldást a régebbi verzió felvarázsolására (csak azt engedi rárakni, ami jelenleg is rajta van..) F9 -et nem próbáltam, csak az F4 -et, de azt ügye nem engedte.
L
-
MaxxDamage
félisten
Alaplap könyve szerint csak egy Jumper van a lapon, az a CMOS Jumper (más nincs említve) ez meg "normal"-on van (így jó alap esetben , ha nincs)
Memória is megfelelően van beépítve, mert Two Modul esetén az 1-3 vagy 2-4 DIMM -be kell lennie (javasolt) és nálam a 2-4be van rakva így megvan a Dual Mode is.
L
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm válaszod!
Intelhez nem értek.
1600-as memória KIT (ami 1.5v) nem is fog menni 1600-on?
Meg bármi állítva van full Default értékről, akkor ezt dobja ki (már említettem - lásd képet lejjebb) és a bármi alatt értek egy sima pl. CPU ventivezérlési beáll. mondjuk normalról silentre. Azután is ez az eredmény auto restartok után.Kíváncsi vagyok erre tud valaki valamit mondani?
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest