Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitrograde

senior tag

válasz kNG #110394 üzenetére

Ne haragudj, talán félreérthetően fogalmaztam. Az OTL jó szokott lenni a 6-os Sennheiserekhez, de nem feltétlenül jó a planárokhoz (más típusú teljesítményt igényel egy planár, mint egy dinamikus fejhallgató, és előbbit nem minden OTL képes leadni, és nem is mindig szeretik a kis impedanciás fejeseket).
    Fura, hogy éppen a Violectricet említed, nekem egy V280 hajtja a HE6SE-t. :D Az opamp csere annak is jót tett. Alapból is jó volt, csak az új OPÁ-kkal több a tartalék, és ez jót tett a hangminőségnek is. Be kell valljam, a Sennheiserrel még nem is próbáltam, de most, hogy mondod.
    Ha a Violectric elsőre húzósnak tűnik, akkor próbálj Lake People-t keresni. Ugyanaz a cég, csak a LP modellek között találni használtban olcsóbbakat. A feleslegesen tartott fejeseid árából kijönne még egy Vio is amúgy. ;] Vagy nézhetnél Schiit Jotunheimet, szimmetrikusan az is szépen elkergetné a HD600-at, és még hozzá passzoló DAC-ot, vagy bele kártyát is kaphatsz. Van belőle 1-es és 2-es is, ahogyan a hozzá illő Bifrost DAC-ból (a 2-es sorozat DAC-ból jóval feljebb hangban, az erősítőknél viszont nem).

Új hozzászólás Aktív témák