- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dorien
veterán
Egy kis guitar heaven:
Joe Satriani - Nineteen Eighty [link]
Joe Satriani - Oriental Melody [link]
Guthrie Govan - Regret #9 - Guitar Solo [link]
Steven Wilson - Drive Home [link]
Steven Wilson - The Watchmaker (Live in Frankfurt) [link]
Steven Wilson - Deform To Form A Star (Live in Mexico City) [link]
Porcupine Tree - Mother and Child Divided (Live in Chicago) [link] -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
#56474624 #82432 üzenetére
Vagy egy jó vintage Dynaco-ról...
vctm: A DT880 Pro a DT770 / 990 Pro-tól eltérően full fém és még az Edition "krumplipucolói" sincsenek rajta. Elvileg a nagyobb szorítóerő itt is megnöveli a basszus mennyiséget, szóval nem lehet rossz fejes. Feszíthető a fém fejpánt, lepattintható és könnyen cserélhető a fejpántpárna. Fix 3m spirálkábel. Masszivitásra kevés komolyabb cucc van nála, az tuti...
-
Dorien
veterán
válasz
#56474624 #82429 üzenetére
Dehogy nincs: Az ATH-AD900X megdöbbentően más hangot adott a TDA1543 DAC chip-es Starting Point DAC 3-mal, mint a Musiland 01 US 2012-vel, míg eltérő erősítőknél - Sense V1 / Presenter 2 - csak nüansznyi különbségeket mutatott. A DAC 3 testesebbé tette a hangját, a középmagas kiemelést kisimította, alig ismertem rá, hogy ez ugyanaz a fejhallgató. Még a DT880 Edition 600 ohm viselkedett így ezzel a DAC-kal. Ritka, de van ilyen, tapasztalatból írom.
vctm: Én nagyon szerettem a DT880-at, remélem neked is tetszeni fog.
Majd írd meg a tapasztalataidat.
-
Dorien
veterán
Inkább az érzékenység (sensitivity) van jobban összhangban a hajthatósággal, nem az impedancia. A 35 ohmos Hifiman HE4XX is nehezen hajtható, nehezebben, mint a 250 ohmos DT990 Pro. A nyitott AKG K612 / K7xx szériának is kell a kraft. Nem feltétlenül halk lesz nem megfelelő meghajtással, "csak" a dinamika és a mélyek fognak hiányozni, ergo sz@rul fog szólni ahhoz képest, hogy valójában mit tud. Az Audio-Technicák viszont szinte kivétel nélkül könnyen hajthatóak, ott inkább a DAC minősége / tonalitása a lényeg.
-
Dorien
veterán
Ugyanaz a driver van a 250-ohmos DT990 Edition-ben, mint a DT990 Pro-ban, csak más a design, a kábel. Utóbbi erősebben szorít, ezáltal több benne a basszus. Hajlítható a fém fejpánt, így lehet rajta lazítani. Ilyen volt nálam, de nekem túlságosan V karakter, sok mély és magas, nagyon háttérben lévő középhangokkal. Én az árkategóriában sokkal szívesebben hallgattam a DT880 verziókat és az AKG K612 Pro / K701 / K702 / Q701 fejhallgatókat. Illetve az Audio-Technica ATH-AD500X, AD700X / AD900X - is jó hangú és könnyebben hajtható, ha esetleg a Dragonfly Red kevés lenne az AKG-khoz. Másik nagy kedvencem a Hifiman HE4XX - ez csak Drop USA beszerzés vagy használtpiac, de ennek is kell a jó erősítés. Sennheiser vonalon a HD58X a Drop másik nagy slágere, ebből látok is aprón eladót. Ezek mind nyitottak.
-
Dorien
veterán
válasz
invisibelle #82399 üzenetére
Ha a szellőzés fontos, akkor Omnitronic SHP-600 + némi EQ, ha tud ilyet a hangkártyád szoftvere.
-
Dorien
veterán
Gempas 70:
A "cincogás" szakavatott ismerőjeként (lásd avatarom) én úgy tudom, hogy ezt fejhallgatóknál leginkább a kifelé nyitottság szinonímájaként használjuk (cincog kifelé a fejes). Ebben az esetben gondolom inkább a sok magas hangot értheted rajta. A DT770 Pro 80 ohm szerintem kellő méllyel rendelkezik és a magas sincs zavaróan túltolva. A középtartomány kicsit hátrébb van, de engem közel sem zavart annyira, mint a DT990 Pro esetében.
Egyéb tipp: ATH-A550Z, A990Z, Yamaha HPH-MT5, MT7
-
Dorien
veterán
AQ Nighthawk Carbon első benyomások:
Uhh, minden fejhallgatónak ilyen kényelmesnek kellene lennie... Egyszerűen tökéletes: a fejpánt íveltsége, párnázottsága, a fülpárnák alakja, anyaga, puhasága az összes eddigi fejhallgatót übereli, ami eddig nálam megfordult. A velúr párnákkal a hangja a Sennheiser HD6XX-re hasonlít: hasonlóan sima, nagy felbontású, hátradőlős, enyhén sötétbe húzó hang, de ütősebb mélyekkel. Kell neki a jó erősítő, a Sense V1 jóval energikusabb, koherensebb hangzást hozott ki belőle, mint az xDuoo X2 DAP. (A bőr párnákkal meg a Presenter 2-vel majd később tesztelem.) -
Dorien
veterán
Szerintem böszme jó fejhallgató ennyiért. Főleg valami sötétebb forrásról. De igazából nem válogatós, kb. mindenről szépen szól. Igazán ütős, hangfalszerű basszusa semmiről sem lesz, de amit ad, azt nagyon feszesen, definiáltan teszi. Izgalmas hang, amolyan arany középút a relax és az agresszív hangzás között, nagy térrel. Meg jó ránézni, kézbe fogni, nagyon mutatós darab, jó anyagokból.
Sefter: Azért nem Mustang árazását kellene alapnak venni a Final fejeseknél, hanem kb. a dupláját. Ez amolyan "1x volt Budán kutyavásár" sztori volt.
ATH-ból nincs 2000-es széria. Van A2000X, A2000Z, AD2000, AD2000X - ez 4 különböző széria, más hangzással. Meg szérián belül is eltér a hangzás.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Nekem a Sonorous (Pandora Hope) IV is amolyan vegyes feeling volt a gyári párnával. Alul-felül hihetetlen információmennyiséget zúdít az emberre, ami eleinte elkápráztat, de egy idő után fárasztó tud lenni. Szerencsére a Sonorous III viszont megtáltosodott a Final A párnától, az eredetileg nyugis, lekerekített hangja, pont kellő izgalmat kapott a mélyekben / magasakban, így nem is volt kérdéses, hogy melyiket tartom meg.
Többen a Final C párnát ajánlják a Sonorous IV-hez és VI-hoz.
-
Dorien
veterán
válasz
KisTücsök #82185 üzenetére
Baj?
Más szintre emeli az amúgy is jó hangját. A mély feszesebb, ütősebb lesz, a magas kiterjedtebb, a közepek megmaradnak és jobban összeáll az egész produkciója, mint az eredetivel. Nagyon jó hangja van egy xDuoo X2 lejátszóról is, de persze egy jobb láncról még feszesebben fog szólni. De ennél a fejesnél a párnacsere sokkal lényegesebb.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Sinesol #82171 üzenetére
Valamivel pedig jó nagy gond volt, mert az "elég vérszegény, nincs benne dinamika" jelző nagyon nem illik a HE4XX-re - főleg egy szirupos, unalmas HD6XX-hez hasonlítva. Az eddigi talán legdögösebb fejhallgatóm volt - a saját láncomról. (Starting Point DAC 3 + Sense V1)
-
Dorien
veterán
válasz
schray #82155 üzenetére
Zártban ezt helyben meg tudod venni fillérekért: Invotone HD2000 [link]
Illetve a kolléga által ajánlott SRH440 lenne nekem is a másik tippem: [link]Nyitottban Omnitronic SHP-600, nagyon jó anyagminőséggel és kényelemmel, de jelentős magaskiemeléssel: [link] Egy kis EQ-val erősen best buy fejhallgató úgy 30-40e Ft-ig.
-
Dorien
veterán
válasz
milkabrams #82110 üzenetére
Tipp:
Focuspad A párna legyen mindenképp a HE400S-en. A HE4XX is azért szól nagyon jól, mert gyárilag az van rajta. A HE400i nagyon világosnak tűnt utána a sima Focuspad párnákkal.Az M1060-nál állítólag ez a "planar ringing" jelenség elég durva méreteket tud ölteni. A HE4XX-nél is elő tud jönni, de csak bizonyos számokban, nagyon nagy hangerőn.
-
Dorien
veterán
válasz
Sefter #81989 üzenetére
Elvileg hasonlóan szólnak, ugyanaz a hibrid felépítés, a specifikációk, a VI nehezebb a fém test miatt. Utóbbi hangját szokták inkább magasztalni, de elég jelentős az árkülönbség.
Tipp:
Sonorous / Pandora Hope IV & VI-ra Final C párna
Sonorous III-ra Final A párna (szerintem a II-re is jó lehet) -
Dorien
veterán
válasz
kory24 #81984 üzenetére
A mikrofonos fejhallgatók általában 4 pin jack csatlakozóval rendelkeznek. Ezeket lehet ilyen adapterrel használni:
Az USB / wireless fejeseken a fejhallgatóba van szerelve egy miniatűr hangkártya. Ezekkel itt a topikban nem foglalkozunk. Szinte minden ami hi-fi, audiofil az vezetékes és jack csatlakozóval szerelt.
-
Dorien
veterán
válasz
AsakuraDave #81823 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz
gabikiraly2 #81755 üzenetére
Tipp: Pioneer SE-MS5T - Elég nagy párnája van, kényelmes, jól szigetel. Inkább a mély és csak a magas legteteje van kiemelve, ami kevésbé zavaró hosszú távon.
Blackhole13:
zárt:
Final Sonorous III + Final A párna
Audio-Technica ATH-A1000Znyitott:
HiFiMAN HE4XX - ez jóval olcsóbb a másik kettőnél, de tudásban nem marad el tőlük. Idővel megérdemelne egy komolyabb erősítőt, viszont a két zárt nagyon könnyen hajtható. -
Dorien
veterán
HiFiMAN HE4XX - elég friss élmény, hogy utána egy HE400i milyen világos hangú volt ugyanarról a forrásról. Még mindig nagyon-nagyon alul van árazva, ahhoz képest, hogy mit tud. Nyitott fejestől én itt kaptam a legjobb, legfeszesebb mélyeket. Én nagy ATH-fan vagyok, de ez nálam simán lenyomja az AD900X-et és az R70x-et is, ha jó lánc van előtte.
-
Dorien
veterán
válasz
Yodamest #81748 üzenetére
Szerintem az A550Z-nek egyedül a mélyeibe lehet belekötni, mert azok néha kicsit külön életet élnek, ami eleinte elég fura tud lenni. Az MT220-nál meg minden teljesen rendben volt, technikailag nagyon profi fejes, ajánlom mindenkinek aki zártat keres. Nekem az A550Z mégis zeneibb, élvezetesebb produkciót nyújtott.
A NAD Viso HP50 karaktere, tónusa meg tényleg nagyon letisztult, de én két dolog miatt visszaküldtem: 1. Egy idő után brutálisan szorít két oldalt a fejpánt + felül is nyom az az idióta formájú gumírozott virsli. (már ez elég lenne hozzá) 2. Olyan szintű izolációt kaptam tőle, hogy minden dobütés szinte fájdalmasan ütött azon a hangerőn, ahol én zenét szoktam hallgatni. Ha ütős dob és feszes basszus kell, akkor részemről inkább valamelyik Focal Spirit ajánlott.
-
-
Dorien
veterán
válasz
gyenesmartin #81688 üzenetére
HiFiMAN HE4XX [link]
Ja, hogy zártat, félzártat keresel... Az AKG és ez is teljesen nyitott. -
Dorien
veterán
válasz
tomyka74 #81654 üzenetére
Top 5: Ha a 100k új árat jelent, akkor nyitottban odatenném még a HE4XX-et és a DT880 Edition 600 ohm-ot. Kicsivel 100k felett zártban meg ATH-A1000Z és Final Sonorous III.
ngabriello: Az M40x xDuoo X2-ről sokkal jobban szól, mint a Pioneer. Elvileg már javították a kezdeti konstrukciós hibát és azóta már nem törik a fejpánt.
-
Dorien
veterán
válasz
alphamooncam #81646 üzenetére
Jó az AD900X.
100k alatti fejeseknél nálam is benn van a Top 5-ben.
-
Dorien
veterán
válasz
gianni85 #81630 üzenetére
Nem tervezem eladni a Final III-at ezzel a párnával. Itthon senki sem fizetne annyit érte, amennyit ér. Nagyon magas ligába kellene merészkedni, hogy ezt a kombót lezenélje valami. Meg minek? Nem lehet belekötni a hangjába. Kifogástalan.
Az új HD650 (HD6XX) már kicsivel világosabb hangú, mint a régi HD650. Érdekes módon még a Sense V1-ről is hallgatható volt, míg a régi igazi mocsár-feelinget hozott róla. Számomra ez az öregurak fejhallgatója, akik otthon a karosszékben jazz-t hallgatnak. Rendes meghajtással megelevenedik, de nekem ez még mindig nem az a hangzásvilág, amit igazán szeretek.
-
Dorien
veterán
válasz
Sinesol #81591 üzenetére
"Akkor kb. a Sennheiser HD600 vagy 650 a te fejesed."
Azért nem kellene ezt ennyire készpénzként kezelni. Nekem pl. unalmas mindkettő, csak máshogy. Valaki úgy fogalmazott: "A Sennheiser mézédes fátylat borít a zenére, és ezzel fogva tart..." A DT880-ban legalább van izgalom. Szerintem sokkal hitelesebb, őszintébb fejhallgató a másik kettőnél, a hibái ellenére is. Meg a Q701 is.
-
Dorien
veterán
válasz
korpicschess #81520 üzenetére
Tipp: Szerezz be egy Final A párnát a Sonorous III-hoz: [link]
Nem olcsó, de szerintem bőven megéri a befektetés, annyival dögösebbé teszi a hangját alul/felül. (főleg alul) A közép megmarad, és nem lesz harsány, nem fáraszt, mint a Pandora / Sonorous IV ugyanezzel a párnával. Nekem az már "too much" volt...A Hama márkát meg szerintem felejtsd el , ha jót akarsz magadnak. Törtem már bele ilyen szuper Hama átalakítót Fiio E10-be. Élmény volt kioperálni a jack aljzatból. 6,3>3,5mm-nél sokkal jobb a kábel, vagy az L átalakító, ott nem terhelődik ilyen brutál erőkar a vékony kis csatlakozóra. A Sennheiser HD650-nél is inkább adapter kábelt adtak a 3,5mm jack-hez.
-
Dorien
veterán
válasz
Kohautech #81503 üzenetére
Probléma?
Nem, az nincs. Inkább halmozom az élvezeteket...
A bejáratáson túl vagyok, meg most már a párnacserén is. Eszméletlen jó fejhallgatók. Érdemes próbálgatni őket más Final párnával is, mert jelentős változásokat hoz a hangban. Valószínűleg végül a III fog maradni nálam. Mellette teljesen felesleges megtartanom a IV-et.ribizly: Mondtam én, hogy jó cucc az az AD900X.
Csak jó lánc (főleg DAC) kell alá.
-
Dorien
veterán
A zeneiség magasan ott van az A1000Z-ben meg a két Final fejesben is. Inkább olyan az élmény, mint amikor a sima mozi után beülsz az IMAX 3D-be és hirtelen azt sem tudod, hogy merre nézz, annyira gazdagon árad minden tartományban a zenei információ. Ez nyilván a hibrid felépítésnek (balanced armature + dynamic driver) köszönhető. Aztán egy idő után visszarakva a régi fejest minden baromi tompának, mosottnak, egyhangúnak tűnik - a mély nem elég mély, a magas nem elég magas, a közepek nem annyira részletgazdagok, mint a Pandora IV-nél.
A karcos magasok szerencsére kb. fél óra alatt eltűntek, szóval még tesztelem.
Duuurva egy darab, az tuti...
Fericske: Köszi a tippet! Egyelőre még nem vágok bele a sztoriba. Elég sok fejes felhalmozódott nálam és valamitől szabadulni kéne.
-
Dorien
veterán
válasz
Kohautech #81482 üzenetére
" m40x nagyobb térrel ,és teljes magas frekvencia tartománnyal rendelkezik , amivel r70x nem" - Ööö, ezt most tényleg komolyan írod?
Nekem volt mindkettő. Szerintem a R70x lazán megéri a dupla árat az M40x-szel szemben.
Más:
Megjött a Final Pandora Hope IV. Első hallgatás után pár karcos magas miatt már fel is raktam apróra, de lehet, hogy nem kéne... Ennyire élénk, gazdag hangzású fejhallgatót szerintem soha nem hallottam még. Kb. semmihez sem tudom hasonlítani. Talán kicsit az ATH-A1000Z, de még az sem érte el ezt a szintet. Még alszom rá párat, hogy ezt tartom-e meg fő fejesnek, vagy a Final S. III-at. -
Dorien
veterán
Eléggé más világ a Q701, a DT770 Pro, meg a Focal Spirit One S is. Utóbbi pl. térben elég szűkös, de amit ad, az annyira egyben van, hogy teljesen bele tudok feledkezni a zenébe vele. Az xDuoo X2 DAP-omhoz elképzelni sem tudok jobb hordozható fejest. A Q701 és DT770 Pro meg kimondottan otthoni / stúdiós fejhallgatók. Kényelmesek, plüss párnával, nagy térrel, de nem igazán hordozásra, utazásra valók. A DT770 Pro (főleg a 80 ohmos) több mélyet ad a Q701-nél, inkább a közepek szorulnak nagyon enyhén háttérbe. Populáris, enyhe V karakter, míg a Q701 inkább a közepekre és magasokra fókuszál és ezt kombinálja egy extrém nagy térrel, ami néha elkápráztat, de zavaró is tud lenni.
-
Dorien
veterán
Ja, igen... BUÉK!
-
-
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #81306 üzenetére
Az Audio-Technica fejeseknek nem árt egy nyugodt hangú DAC, ami nem tesz rá még egy lapáttal a középmagas kiemelésükre, hanem inkább visszafogja azt.
-
Dorien
veterán
válasz
gretzky77 #81293 üzenetére
M40x szerintem is
K1LLMy53Lf: A990Z - elvileg mint egy A900X, csak jobban előtérben vannak a közepek, kevésbé domináns a magas és a mély tartomány. Párnában ez még az A550Z-féle "butább" párnákat kapta, nem az A1000Z és A2000Z varrott szélű párnáit. Ha olcsón meg akarod úszni, akkor viszont van egy újszerű A550Z aprón: [link] Itt max. a mélyekbe lehet belekötni, kicsit külön életet élnek, a többi tartomány (az én fülemnek) teljesen rendben van.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Stauffenberg #81232 üzenetére
NAD Viso HP50-et talán az Octogon Audio bemutatótermében. Előtte telefonálj oda, hogy ne menj potyára.
A Yamaha forgalmazókat meg végig kéne hívni, hogy van-e bontott dobozos belőlük / van-e lehetőség a meghallgatásra.
-
Dorien
veterán
válasz
verybigboy #81203 üzenetére
A te példányod valószínűleg hibás volt vagy botrányosan nem passzolt a láncodhoz. De persze van élet a Yamahán túl is.
-
Dorien
veterán
válasz
verybigboy #81200 üzenetére
Tipp: Ugorj rá a kolléga MT220-ára, ennyiért böszme jó fejes
: [link]
(Feltéve, hogy a cserepárnák nem nyúltak bele nagyon a hangba...) Kiegyensúlyozott, monitor jellegű hang, mégis nagyon eleven, sohasem unalmas. Én nagyon szerettem. Már nem lehet kapni és sokak szerint az új széria nem ér a nyomába. -
Dorien
veterán
válasz
Speedmaster #81190 üzenetére
Otthonra?
Ha jó a félnyitott is, akkor Omnitronic SHP-600 [link] + EQ.
Lezenéli a Pioneert szvsz.kicsicsuvi: Neked is inkább a fenti SHP-600. EQ-val kell vágni belőle 7kHz-nél -10dB-t, akkor helyrebillen a túl világos hangkép. Használtam közvetlenül a DTX910 mellett, utóbbi valami gyerekjátéknak hatott mellette.
-
Dorien
veterán
válasz
kicsicsuvi #81107 üzenetére
Beyerdynamic DTX910
Omnitronic SHP-600 (EQ-val) -
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #81081 üzenetére
Jó cucc lesz az A990Z is.
Nekem A550Z és A1000Z volt, imádtam mindkettőt.
-
Dorien
veterán
válasz
bkercso #81067 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Látom, hajnalig tartó zenehallgatás volt...
Egyelőre nekem is elmúlt a "planar ringing" amióta ésszel tekergetem a hangerőt...
Milyen láncról használod?Ha van nálad JRiver Media Center, annak jó a crossfeed-je. Player > DSP Studio > Headphones > Standard (increased spat.) opciót szoktam használni az összes fejessel.
Már kaptam róla sms-t, hogy csomagautomatában van a Final Sonorous III, kíváncsi vagyok mit domborít majd zártként a HE4XX mellett.
-
Dorien
veterán
válasz
verybigboy #81008 üzenetére
Nekem nem nyomja a fülem a HE4XX.
Fidelio X2-m nem volt. Állítólag elég V karakter, míg a HE4XX kiegyenlítettebb darab. Az Innerfidelity-n a rokon Hifiman HE400s taszította le a "wall of fame"-ről a Fidelio X2-t. [link] -
Dorien
veterán
válasz
DEJVID #80996 üzenetére
Az ilyenekre szerintem is HD6XX !
Ha kifutottál a Drop kedvezmény határidejéből csak regisztrálj egy új mail címmel. GMail-nél nézegetni kell a többi mappát is, mert nem biztos, hogy a Beérk. üzenetek közé teszi.verybigboy: Kemény, feszes, dögös zenékre szerintem ideális a HE4XX. Ha nyugis, hátradőlős, relaxálós prezentáció kell, az inkább a HD6XX világa.
-
Dorien
veterán
válasz
TheZukker #80985 üzenetére
Magánszemélyként 14 napon belül elállhatsz a vételtől, ha nagyon nem tetszik.
Tipp nagyobb terű zártra: ATH-A550Z, esetleg NAD Viso HP50 (ez nekem kényelmetlen volt)
A DT770 Pro 80 ohm se rossz, kényelmes, masszív fejes. A tere ennek is nagy, de csak komolyabb, hozzá passzoló erősítővel fog igazán remekelni. Meg ez eléggé V karakter, a közepek hátrébb vannak, mint a mély és magas. Az előbbi kettő jóval kiegyenlítettebb, semlegesebb karakter.Ha meg nyitott is szóba jöhet, akkor HE4XX EU raktárból. Ott a nagy térrel, szeparációval, tisztasággal garantáltan nem lesz gond. Csak kifelé kb. olyan hangos, mint befelé és szereti a jó meghajtást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged