- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
Nincs itthon az erősítő, így Realtek ALC883-ról megy most a DT880, és beszarás mennyire jól szól egy sz@r alaplapiról is.
-
Audison
senior tag
Na itthon a DT880-al.
Marcell (SOAD19) nekem már jól bejáratta, így már teljes egészében hallhatom. Meglepően jobb a DT770-nél, már a fél-nyitott kialakítás miatt is, sokkal szellősebb, természetesebb. Végre érzem azt, amit az srh440 esetében is, hogy nincs gödörben a közép. Ez így most nagyon tetszik.
-
-
Audison
senior tag
válasz
Geretnero #5609 üzenetére
Melyik verziót kérdezed az editiont vagy a pro-t? Én M50-ről váltottam DT770 editionra. Mondanom sem kell, hogy köröket ver az m50-re. Az m50 szerintem elektronikus zenéken domborít a legjobban. Milyen zenéket hallgatsz? Ha mély kell, akkor talán M50 vagy DT770, de inkább a DT770 pro.
-
Audison
senior tag
válasz
RevolutioN2 #5587 üzenetére
"nagy százalékban metálféleségek mennének rajta"
Akkor Shure.
-
Audison
senior tag
OFF. Garanciás fejest csak eredeti dobozával fogadnak el?
-
Audison
senior tag
Ide is belinkelem, ha nem haragusztok, hátha valakinek pont aktuális.
-
Audison
senior tag
válasz
fi:zi'k #3335 üzenetére
Most az a helyzet, hogy ha zárt, akkor Beyer. Ha nyitott kellene, akkor audio-technica. Egyelőre egyedül vagyok a szobában, de ha barátnőmmel összecuccolunk, akkor nem biztos hogy díjazni fogja a rammstein zenéit.
Tehát ezt is figyelembe kell vennem a későbbiekben.
(#3338) fi:zi'k: Akkor meg itthonról menekülnek el, csináltam ezt eleget régen.
-
Audison
senior tag
Itt van nálam vendégségben egy DT770 Edition (32ohm), ahogy eddig állnak a dolgok, lehet örök lakos lesz. Nem gondoltam, hogy az ember füle ennyire alkalmazkodni tud a kényelmetlenhez, mert emellett az M50 nagyon kényelmetlen, pedig a 440 után hú de kényelmes volt akkoriban. Sokat számít a plüss.
...és a kényelem mellett szépen is szól, persze mihez viszonyítva. Az m50-hez mérve, olyan, mintha az m50-et feloldották volna a vákum alól. Szellősebb, tágasabb a tér és a részlet is gazdagabb. Gyorsabb zenéknél nem maszatol, sajnos így már, hogy van mihez mérni az m50-et, belátom, hogy pl. gitárszaggatásnál nagyon egybefolyik a zene az AT-n és tompa is az egész. A beyer szépen megoldja a hangszerek elválasztását, itt nincs egybefolyás.
Amit még tapasztalok, hogy a Beyer érzékenyebb a forrásra. Az én esetemben az erősítőre. Tudni illik a Yaqin-on van egy 30 és egy 300ohm-os állás, és 30ohmra állítva egyes zenéknél zajos, érdekes, hogy nem mindnél. Szerintem csak egy adott frekvenciánál. 300ohm-nál semmi baja. Az m50-nek meg mindegy, nem hallani különbséget. (?)
No' 1 nap után röviden ennyi.
-
Audison
senior tag
válasz
Deadzone41 #3148 üzenetére
Ismerős érzés, van amikor több napig nem vagyok itthon és amikor újra felveszem, néha magam is meglepődök, hogy ez valóban ilyen jó?! Persze csak elszokott a fülem.
Egyébként szerintem a hiányosságokat is jobban fel lehet így ismerni, ha elszoksz kicsit.
-
Audison
senior tag
válasz
BigBlackDog #2932 üzenetére
-
Audison
senior tag
-
Audison
senior tag
Ha már túlvezérlés(10mp-től). Borzasztóan torzít a gitár, nem tudom ezt hogy baltázták el.
-
Audison
senior tag
Nekem pedig nem tűnik lomhának az M50 mélye. Pedig én metálra hallgatom(!) és ha van a zenében egy dupla tripla lábdob + basszusgitárral vegyítve, kihallom, nincs elmosódás, főleg ha koncertfelvételt hallok. Jazzen nekem sem túl textúrázott, ott már adódhatnak és adódnak is gondok vele, no' de nem arra találták ki.
-
Audison
senior tag
válasz
perlakigergo #2247 üzenetére
Fentebb írta B-L-A-C-K, hogy van neki most egy ilyen eladó. Szerintem élj a lehetőséggel, mert ez is ritka már.
-
Audison
senior tag
Szia.
Ennyiből, ha a hordozhatóság sem az utolsó szempont, akkor erre szavazok. Pár jó dolgot olvastam róla. Satyricon tud neked róla pár infót adni. Neki ilyen van. Feketét nem csípi? Használtan egy Shure SRH440 lenne a legjobb (bár az kicsit nagyobb, de van aki kijár vele utcára is), persze ha találsz..nem mindig van aprón.
-
Audison
senior tag
válasz
Deadzone41 #1527 üzenetére
Zseniális, igen ilyenre gondoltam!
-
Audison
senior tag
"Elég nagy bajnak látom, hogy az emberek beskatulyázzák magukat zenei stílusok alapján és ragaszkodnak hozzájuk."
...és ez rengeted előadóra szintén elmondható. Már egy jó ideje keresem azokat a műfajokat, amitől valami + kerül a zenébe, valami olyat ami új. Ez elmondható az elektronikával kevert metál zenékre, imádom őket, illetve idesorolnám azokat az előadókat, amikben hegedű, bőgő, és akár skót duda is jelen van. Csípem.
-
Audison
senior tag
Ez szerintem is rendjén van.
Mondjuk én 12 éves koromban kaptam rá tesóm miatt a rockra. Ő már csak ritkán veszi elő, kinőtt belőle. 17 éves koromban volt 1 éves Disco láz, aztán 18-tól 22-ig (mai napig) 90%-ban Metal. Azért nem 100% mert már egy éve itt vagyok a fórumon (jesszusom már?!!) és helyet kaptak az igényesebb zenék is, toleránsabb lettem. Szóval..nem vagy egyedül.(#1519) AMDFan:
"Akkor lehet, hogy csak az én ízlésemet találta el ennyire a Shure."
Nem hiszem. A 440-et nagyon imádtam, csak azért adtam el, mert az m50 miatt kihasználatlan lett volna.contaxg-nél meg hátha több hasznát veszik. A 840-et nem biztos, hogy csak Te csíped, egyelőre én még nem hallottam, de ahogy magamat ismerem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest