- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Kicsit olvasgattam a Steelseries shop honlapján. Ezek szerint én voltam a hibás, hogy nem tájékozódtam eléggé vásárlás előtt. Ahogy elnézem az összes ilyen csúszótalpat kemény egérpadokhoz ajánlják. Érdekes, hogy ezt itt a fórumon nem nagyon olvastam. Szóval aki ilyen csúszótalpat (teflontalpat) akar venni az egeréhez, az csak kemény padhoz vegye, szövethez ne!
Nekem ez [link], ezt [link] okozta már néhány hónap után (nem a bekarikázott rész, hanem az azon kívül lévő fehér pöttyösödés).
Továbbbá az is fura, hogy a magyar webshopokban ezt elfelejtik feltüntetni.Rendeltem egy ilyet: [link] remélem ezzel nem lesz baj.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem csak azzal, a szenzorral is.
Tégy úgy. Ha nem váltasz egeret, a QcK BŐSÉGESEN jó lesz (amúgy se egy rossz pad). Valamelyik aprós kollégánál meg 300 Ft a csúszka.
5L kopás--->a pad is sértésnek vette, hogy ez a rágcsáló szánkázott rajta, úgyhogy gondolta, bosszúból jól szíjjelkopik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha Performance MX-ed lenne, ugyanezt mondanám.
Ha pl. MX 518-ad, akkor nem.Attól függ, mire használod. Ha játékra (az alap dolgok mellett), akkor alapból ott kezdődik, hogy wireless soha. Egy medium-szint után az emberek az ilyet az ablakon szokták kivagdosni a ~15-20 ms-es plusz késés miatt.
A szenzora a másik pont. Kb. pénzt is mernék rá tenni, hogy 1 percen belül legalább 1x (de inkább többször) kiakasztom.Ha meg nem játszol, akkor fölösleges alá drágább padot venni, mert semmi értelme. Nem lesz jobb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tudom, hogy lézeres. Csak leírtam, hogy ahhoz ajánlják.
Sajnos a pad nem tudja pótolni az egér hiányosságait. Windows-hoz oké lehet, de ha játszol is vele, akkor nehezen tudom ezt elképzelni.Sima Steelseries QcK. ~2,5k. PH! aprós kollégától 300 Ft-ért skatez.
Ennél drágább pad pazarlás lenne ehhez. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A gond az egérnél kezdődik.
Ezen kívül valószínű, hogy nagyon rányomod használat közben. Ezek után nekiálltál volna feldarabolni egy 5L-t...
Első körben javaslok egy normális egeret.
Az 5L meg nem rossz pad, bár elég drága. Amúgy lézeresekhez szokták ajánlani (amikkel nem vagyok kibékülve). De egy Everglide Titan/Corepad C1 a ~4-5k-s kategóriában tökéletesen megteszi.
Merevek közül SteelPad S&S nem volt rossz, bár ehhez ajánlott a hyperglide. Szokták még dícsérni a Razer Exactmat-ot meg a fUnc 1030-ast.apollo12: Ezt nézted már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest