- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
harpoon
csendes tag
válasz
#57764352 #128 üzenetére
Vazz'! Baja nincs.
Egy napot tesztelték a lapot és a memóriát és semmi.(Vagy nem mondták meg és adtak egy másik memót)
A másik memóriát nem vittem be mert nam ott vettem azaz máshova szól a gari.
Hazavittem a cuccot és most úgy néz ki,hogy jó!Meg gyógyult?Kár,hogy nem sikerült legariztatni.Jó lett volna az asus....
De hát mindegy,egyelőre jó ez.
Volna itt még valami:El képzelhető,hogy mivel a két ram tipusra nem egyforma csak a többi paramétere az azonos,hogy az okoz gondot?Pl.az időzítés nem mindenben egyezik.Brand és Kingmax 256-os.
...és egy uccsó kérdés:Mi a francot jelent az ha dualban mennek a ramok?
Tudom,hogy nem a két egyforma ramot jelenti és azt is,hogy nem alkalmas sok alalplap rá) Csak érdekelne...
Köszi. -
harpoon
csendes tag
válasz
#57764352 #126 üzenetére
Nem sokat 3.órát.
De amit lehetett kicseréltem(még szerencse,hogy a régi lapom és memóriám még meg van).Azonkívül amikor próbálgattam a telepítést,kivettem a memóriákat is.Azaz a 2x256-os ramokat egyesével is próbáltam telepítés közben.Ugyanúgy nem akart formatálni vagy hibákat jelzett.Mindegy ma voltam a mistralba de hétvégén nincs szervíz
Vszinü,hogy leváltom egy asus-ra.olyan 5k rádobok és megnézem milyen jön ki belőle. -
harpoon
csendes tag
Sziasztok!
Gáz van!
Mint már említettem van egy ilyen alaplapom.De újabban leáll.Először az itern.exp hibát észlelt ezért leállt a progi.Utána sorban tünedeztek el az exe-ék,játék közben is leálltak a játékok.Hát mit tehettem?-Xp le,Xp fel.Igen ám de a vinyót nem tudtam formatálni sem ill amikor nagy nehezen sikerült,akkor a telepítésnél állt le és egy rakás ''a telepítő nem tudja olvasni az x.y fájlt''.Az már csak desszert,hogy a drájvereket sem lehetett ezek után telepíteni.Ez érthető!
De mi a bánat lehet a gond?
Ja,azt hittem vinyó gond,hát vettem egy zsír újat.Ugyanaz a hiba!Mindent kicseréltem olyanra amiről tudtam,hogy tuti jó.Kizárásos alapon maradt a lap és a memória.
Most a régi asusom van lapként de az csak az sd-ramokat tudja kezelni.Most műxik.
Tehát melyik lehet gond? A memtest 0.errort jelzett.Mennyire megbízható?
Ugye a lap? Ha igen akkor már visítok is a mistralban holnap. -
harpoon
csendes tag
A konfig:ecs-kt600,1.6+Ath.xp.(palomino),9600.sapphire rad.vga 128Mb,128 bit, 40.gb.maxtor,chiftec.360-s táp,2db.kingmax 3200,256MB.DDR.
Érdekelne az is,hogy miként kell szinkronba hozni a ramokat. -
harpoon
csendes tag
Sziasztok!
Össze raktam én is egy ilyen vasat.A régi a7v-met cseréltem le vele.Jól működik és elég megbízható.
Viszont proci vásárlás előtt állok és érdekelene milyet javasolnátok hozzá.
Jó kis ütős processzorra volna szükségem.
Szerintetek milyet vegyek?Gondolom,hogy nem a legdrágább a legjobb.
Nem vagyok a tuning híve így inkább befektetek egy drágább prociba.
Ja ,általában milyen értékeket mutat a 3DMark 2003? Nekem mindössze 2068 pontot adott,bár csak egy xp.1.6.van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest