- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
válasz
[HUN]szj #1024 üzenetére
Ha nem megy 150/150-en, nyugodj bele! Max. 10%-nak sikerült ennyin bootolni, + neked még 147/147-en is hibázott, akkor efölött esélytelen. Winfos újrarakás nem fog segíteni sajnos.
Ha nem válaszolnak minden kérdésedre, az azért is lehet mert már többször megválaszolták másoknak. Szal kereső a barátod. -
Robaj
addikt
válasz
[HUN]szj #1013 üzenetére
Nézd a konfigom és még GF2-vel is simán ment!
1 nap alatt rájöttem mi a hiba.
jah akkó még 256 ram és 900-as proci volt, akkó szaggatott, 2400+-nál is lassan töltött be, 512 rammal már ment mint az atom. 6600GT óta meg még nem is indítottam el
Visszaállítod alapra reforce-al, start BF, beállítod azt a frekit, amin nyomni akarod, majd reforceal a kívánt értékeket visszállítod!
[Szerkesztve] -
Feketelyuk
tag
válasz
[HUN]szj #988 üzenetére
Köszi [HUN]szj, de azért én is lehettem volna figyelmesebb! Most köv. az, hogy átolvasom az egész topikot.
Tudom, hogy a K7S5A nem egy tuninglap de kisérletezni azért lehet.
Srác pedig több mint 50 éven éve voltam amikor a legspécibb számológép is a
logarléc volt a golyós számolóeszköz mellett!!!
Viszont amit bátran kijelenthetek: -a rengeteg számítástechnikával foglalkozó
források mellett-helyett a PH-n tanultam a legtöbbet! -
Dufresne
addikt
válasz
[HUN]szj #990 üzenetére
A memória igaz, hogy 400-as, de az alaplap gyárilag is csak 266-ot tud, most az hogy tuningal bírja akár a 300-at, az már eléggé necces, sztem inkább a lap miatt hibázik a ram, mint saját maga miatt. Ha tudsz a chipsetnek is lehet + feszt adni ám és az időzítéseket 143/143 és 147/147-nél visszavenni 3-4-4-8-ra vagy még nagyobbra akár a stabilitás érdekében.
-
Dufresne
addikt
-
wassermann
addikt
válasz
[HUN]szj #973 üzenetére
Nem teszi tönkre a RAM-ot, legfeljebb nem indul el a gép. Ahhoz, hogy tudd mit bír a proci meg az alaplap együtt, ezeket a számokat kell a legmagasabb értékekre állítanod, meg SLOW-kra. Így a RAM-odnak hagysz bőven időt. Így nem fogja vissza a rendszered.
Aztán amikor a proci és a lap határát megtaláltad, ezeket az értékeket is csökkentve boot-olhatsz, majd Speedfannal feljebb kapcsolhatsz. Ahol végül kiakad azt kell a BIOS-ban beállítanod. -
sky77
aktív tag
válasz
[HUN]szj #964 üzenetére
''Az egyetlen problémám, hogy futtattam a 3dmark 2001-et meg a 2003-at, mindkettő valami fájlhibát jelez egy idő múlva (nem tudom mi okozza, de szerintem nincs köze a proci húzásához).''
De, lehet köze hozzá. Memtest-et futtattál? Érdemes, mert pl. memóriahiba okozhat ilyet. -
sky77
aktív tag
válasz
[HUN]szj #951 üzenetére
Ha mákod van 150/150 is elindul a lapod (nekem max 147/147-en), ez ddr 300MHz. Asszinkron beállításokat (pl. 150/valamimás
) kerüld, mert nem tolerálja a lap. Nagyjából ennyi. Cheepo bios meg külön pro-hoz és 3.x-hez van tudtommal, de itt találsz linket is.
Ha nem indul (és biztos hogy a lap hibájából), érdemes lecserélni a chipset hűtőbordát, ami inkább fűtőborda. Ezen kívül speedfan-nal is érdemes lehet próbálkozni.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
[HUN]szj #951 üzenetére
Nemtudom, hogy lap verziószámára gondolsz-e, de ha igen, akkor a PCI slotok között szokott lenni odaírva, hogy rev. hányas modell
Ramjadat, meg 400 szinkronban nemvalószínű, hogy fogod tudni járatni, vagyis biztos nem, de talán 280 körül igen. Asszinkron meg úgyis mind1
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest