- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
stitchie
tag
válasz
bolcsodal #1513 üzenetére
hát, most így ünnepek alatt/előtt nem nagyon akarok mégegyet hazavágni, úgyhogy nem nyúlok addig a videokarihoz, amíg nem lehet rá kapni vmi jó hűtést. Mindenestre eléggé furcsállom, hogy ilyet csinált az 1 napos monitor. gpu órajelét jobban lehetett tólni mint a memóriáját, arra már rásípolt 3dm06 alatt, úgyhogy azt alig toltam feljebb. Egy év alatt ez a második monitor ami nálam tönkremegy.
-
stitchie
tag
sziasztok. tegnap éjjel sikerült egy 19es Siemens Scenicview monitornak a színeit hazavágnom. az egész boot képernyőtől kezdve a winfos szép lila színben pompázott. rádugtam laptopra, meg még egy gépre -ugyanaz. ma visszavittem cseréltetni. van egy ugyanolyanom, pikkpakk cserélték. az lenne a kérdésem, hogy lehet e kapcsolat ahhoz hogy tegnap éjjel a videokártyám óraijeleit felküldtem és úgy teszteltem pár óráig? az egész az után indult, hogy visszaraktam alap órajelre és reboot. van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged