- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
bolcsodal #3738 üzenetére
Köszönöm!
Ez már hasonlít egy válaszra. De tényleg. Tervben van egy 20-22"-os TFT, csak még nem került rá sor. Valószínüleg még legalább 2 hónapig ki kellene ezzel húzni, így használt CRT-be semmiképpen nem fogok beruházni egy fillért sem. Van egy 10-12 éves 14"-os IBM a szekrény tetején, tehát ha végleg beadja a kulcsot, akkor majd azt használjuk. Ez a Sampo most azt csinálja, hogy bekapcsolás után villog a már említett módon, majd fél-egy óra elteltével abbahagyja és a következő bekapcsolásig rendeben megy. Arra gondoltam, hogy elképzelhető, hogy találkozott már valaki ezzel a hibával és elmagyarázza, hogy az elektronika mely részén keressek egy potit, vagy bármit, ami esetleg kontakthibás. Azt viszont én is tudom, hogy ez nem egy hiper-szuper monitor, nem is áll szándékomban vagyonokat költeni rá.
-
Blaze71
őstag
válasz
bolcsodal #3735 üzenetére
Amúgy meg, ha már ennyire okostojás vagy, írd már meg légyszíves, hogy típustól függetlenül mi a baja. Mondjuk ha egy Samsung SyncMaster lenne és így villogna, akkor annak a Samsungnak mi lenne a baja? Mert lehet, hogy akkor ennek a Samponak is az lesz, csak éppen nem Samsung.
Még annyit, hogy abszolút nem azt kérdeztem, hogy szerintetek hol vettem?
-
Blaze71
őstag
válasz
bolcsodal #3735 üzenetére
Nos, "ezeket" boltból vesszük. Ki van téve a polcra, van hozzá doboz, garanciajegy, használati útmutató, miegymás.... Egyébként meg Gugli a barátod, csak a típusszámra adott 1440 találatot: Sampo AlphaScan 718
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Van egy 6 éves, újonan vásárolt Sampo AlphaScan 718 monitorom, ami eddig hibátlanul működött. Pár napja elkezdte azt, hogy villog, mintha a fényerőt állítgatnám, de széles volumenben. Mi lehet a gondja? Talán valami kontakt hiba? Orvosolható a dolog házilag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Diablo IV
- Magisk
- További aktív témák...
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest