- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörzsimester
tag
A 108080-at válaszd, az rácsmaszkos kivitelű, de csak akkor ha kipróbáltan szép a képe.
A sony trinitron után a mitsubishi diamondtron a legjobb szerintem. Nekem is diamondtron van, az első hozzászólásnál megnézheted a tipus előnyeit.
A 108030-as lyukmaszkos. Amit érdemes tudni róla, hogy nem igazi síkképcsöves, az képcső belső fele homorú.
[Szerkesztve] -
Pörzsimester
tag
Ez mind stimmel. Ez egy Compaq P710 moncsi Mitsubishi elektronikával, képcsővel. tulajdonképpen egy az egyben Mitsu Diamond Pro 710-es.
A gondom az, hogy egyikhez se találok service manualt, vagy kapcsolási rajzot. Pirosas a képe, és nem a kábel miatt, mert hiába állítom be a videokártyán a színegyensúlyt, videónál és 3d-s alkalmazásoknál ugyanolyan pirosas. Azért kérdeztem hogy így ismeri-e valaki...
Ha feltekerem a nagyfesztrafón a fényerőt, akkor az egész képcső bepirosodik.. szerintem videoerősítő lesz, vagy képcső.
Gondoltam megnézem még a rejtett menüjét is, de nem tudom elérni. Lehet nincs is benne.
Írtam már a nagy monitor hiba topikba de ott még nem kaptam választ... -
Pörzsimester
tag
válasz
Pörzsimester #945 üzenetére
Na megtaláltam: Mitsubishi Diamond Pro 710... valikenek mond valamit?
-
Pörzsimester
tag
Azt nem tudja valaki vélentlenül hogy a Compaq P710 melyik monitorral egyezik? A képcső és az elektronika teljesen NEC-Mitsubishi...
-
Pörzsimester
tag
Szegasztok!
Van egy Compaq P710-es monitorom, és olyan gondom van vele hogy pirosas a képe. gammakorrekcióval ki tudom szűrni, de teljesképernyős alkalmazásoknál ez nem működik.
Tud valaki mondani valamit? Igazából szervízkönyv lenne nagy segítség.
Állítólag van szervízmenüje is, az hol tudom előcsalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest