- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeid
tag
Szia!
Az IBM C190 egy teljesen átlagos 19'' monitor .Ami mellette szól hogy elég fiatal (általában 2004-es).A képminőségével szerintem nincs semmi baj , kicsit a fényerő gyárilag túl erősre van állítva ,de azt betudjuk lőni.
Egyébként meg meg kell nézni , az végülis nem kerűl semmibe .
Egyébként Philips-LG képcső van benne.
A Belineáról meg már elég sok szó esett , ami mellette szól az a látható képméret, a tartósság és persze az ár-garancia.Ami ellene az az általában jobb alsó sarokban lévő konvergencia hiba ,bár szerintem ez nem akkora probléma, általában nem is észrevehető win-alatt.
De még1x mondom ,meglehet nézni mind2-t és ellehet dönteni melyik a megfelelőbb.
Jah egybként a C190 -ből talán még 2 db ''A'' kategóriás van ,a Bellineaból meg kb 9 db az IBM P275 -ből meg olyan 8-10 db (majd frissítem a listánkat).
Az első kettőből úgy néz ki hogy nem is lesz több , P275-s fog érkezni tudtommal.
A Belinea-ból van egy pár ''b'' kategóriásunk ,amit szerintem a jövő héten nagyon leakciózunk , szóval ha valakinek kell majdnem fillérekért egy egyébként jó, 1év garis minimálisan karcos nagy moncsi az figyeljen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Full HD LED Monitor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest