Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joeid

tag

válasz bzoley #1027 üzenetére

Szia!

Az IBM C190 egy teljesen átlagos 19'' monitor .Ami mellette szól hogy elég fiatal (általában 2004-es).A képminőségével szerintem nincs semmi baj , kicsit a fényerő gyárilag túl erősre van állítva ,de azt betudjuk lőni.
    Egyébként meg meg kell nézni , az végülis nem kerűl semmibe .
    Egyébként Philips-LG képcső van benne.

A Belineáról meg már elég sok szó esett , ami mellette szól az a látható képméret, a tartósság és persze az ár-garancia.Ami ellene az az általában jobb alsó sarokban lévő konvergencia hiba ,bár szerintem ez nem akkora probléma, általában nem is észrevehető win-alatt.

De még1x mondom ,meglehet nézni mind2-t és ellehet dönteni melyik a megfelelőbb.

Jah egybként a C190 -ből talán még 2 db ''A'' kategóriás van ,a Bellineaból meg kb 9 db az IBM P275 -ből meg olyan 8-10 db (majd frissítem a listánkat).
    Az első kettőből úgy néz ki hogy nem is lesz több , P275-s fog érkezni tudtommal.

A Belinea-ból van egy pár ''b'' kategóriásunk ,amit szerintem a jövő héten nagyon leakciózunk , szóval ha valakinek kell majdnem fillérekért egy egyébként jó, 1év garis minimálisan karcos nagy moncsi az figyeljen :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák