- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz
sellerbuyer #15772 üzenetére
Nem baszogatásképp, de azért itt te is hibáztál bőven. És ők is. Kész is a baj. Futárok pedig valóban tudnak nagy parasztok lenni. Kivéve, ha kirúgatod a gyökereket, ahogy errefelé is megesett már. Utóbbi 1 évben egy nagyon korrekt csóka szállít.
-
stranger28
addikt
válasz
killerjohn #15691 üzenetére
Persze, 50 ezer fekete- és/vagy vendégmunkás románnak fizetett, hogy az 50 ezer 7D-t kattintsák el, és természetesen nem mindegy hova.
-
-
stranger28
addikt
válasz
Picturemaker #15598 üzenetére
Utalj előre, másnap rálehel.
-
stranger28
addikt
válasz
Picturemaker #15451 üzenetére
Csak rizsa jött vissza, ők se tudják. De még mindig rugó mozgatja szerintük.
-
stranger28
addikt
válasz
Picturemaker #15451 üzenetére
Nem baj, attól, hogy hülye vagyok, még írhatok nekik.
Egész sokat találtam anno, amikor nézelődtem, amiben vízszintesen van. De főleg lefelé, igen.
Azt írta a Camera kájefté, hogy ez nem az a széria, így esélyem sincs kedvezményes cserére. Szóval nem ez volt a gond az enyémmel. Vagy súlyosan átejtett a nő.
-
stranger28
addikt
válasz
Zozzer888 #15446 üzenetére
Hát, a 40D-hez kaptam egy grátisz táskát, amiben "lefelé" lehet szállítani. Aztán így nyilván abban volt egész életében a srácnál előttem, és ugye 8 ezret bírt. Lehet nincs összefüggés, de kicsit beszaratott, na.
OFF nagyon, de: nem tudjátok amúgy honnan lehet még szerezni tutira ilyen törtfehér átlátszó régi filmes tégelyt? Ilyet. Találtam egyet, faszán megvágtam a beépített vakura, 2 sec felpattintani, szóval tényleg jól sikerült szerintem.
Ennek örömére akarok csinálni egy másikat is, ami máshogy "szór", de csak 1 ilyen volt itthon.
-
stranger28
addikt
válasz
Picturemaker #15441 üzenetére
Szerintem írok a napokban, mert engem ez most eléggé érint.
-
stranger28
addikt
"...és a Ponyvaregényben, melynek egy emlékezetes részlete a sok közül, ahogy Bruce Willist követi a kamera még a kerítésen keresztül is."
Innye! Amikor néztem a Ponyvaregényt, és ment ez a jelenet, azon agyaltam, hogy azt hogy építhették oda, meg mit egyáltaán, amivel ezt megcsinálták... Mert, hogy olyan "emberes" a mozgása a kamerának. Erre most felvilágosultam. Köszi!
-
stranger28
addikt
Na, ma reggel visszajött a 40D a zárcseréről. 8782 expo volt benne, amikor meghalt. Kapott új mattüveget is, azért nem kértek külön pénzt. Egész gyorsak voltak.
És lassan megszokom az olcsó virslit.
-
stranger28
addikt
válasz
stranger28 #14834 üzenetére
"Mivel a készülék nem visszahívott termék, így a készülék díjmentes javítására a szavatossági idő lejártát követően sajnos nincsen lehetőség."
Nem is tudtam, hogy hívtak vissza belőlük.
-
stranger28
addikt
BTW, ha egy ilyet megjátszok, ami a végén van, mennyire hajtanak el?
9 ezer se volt benne, talán jogos lenne részemről... bár rég volt már.
-
stranger28
addikt
Elég OFF, előre is bocs; de nem tudja valaki, hogy Camera Kft.-ék mennyi idő alatt cseréli ki kb. a zárat? Holnap fogják megkapni futárral.
-
stranger28
addikt
válasz
Zozzer888 #14719 üzenetére
Tényleg az 50D-ét kapja? Mert akkor meg se fordula a fejemben a csere. Csak így, hogy mondod az alapvető gyengeséget, megfordult a fejemben. Most ez az ~50k, aztán többet biztos nem költök rá.
Ha amúgy azt nézzük, hogy 130-ért vettem táskával, Sigma 17-70 Macro obival és egy 1 gigás kártyával, akkor még zárcsere után sem olyan rossz vétel, nem?
-
-
stranger28
addikt
válasz
stranger28 #14682 üzenetére
Üdv megint!
Kifújtam végül sima körtepumpával, jó is lett tegnap, de ma megint volt pár szem rajta, úgyhogy simán menüből nyomtam egy szenzortisztítást, múltkor segített, hátha. Na, azóta ez a helyzet.
Próbáltam a netes megoldásokat, hogy akksi ki, lencse le, kártya ki, aztán csak akksit visszatenni 20 perc múlva, és kártya nélkül exponálni, de akkor is ezt dobja.
Mi lehet a gond? Nem nyúltam bele egyáltalán ma se, tegnap se, bele se esett semmi, mert lefelé volt tartva. Egyszerűen menüből lett tisztítva.
str
-
stranger28
addikt
Sziasztok!
Szenzortisztításhoz mit tudnátok nekem ajánlani? Vagy bízzam inkább másra?
Köszönöm!
str
-
stranger28
addikt
Szerintetek az mennyire reális érték, amit a Canon megad, hogy pl. 100k expót "megy" egy váz?
-
stranger28
addikt
Sziasztok!
A 40D-hez milyen pótakksit érdemes venni? Néztem gyárit, de az hirtelen egy 20-as, annyit nem akarok rá költeni. Kevésbé gyáriból meg fogalmam sincs melyik a jó...
Köszi!
-
stranger28
addikt
1100D-hez képest a 600D-nek milyen a fogása, miben jobb/rosszabb? Az nem volt a boltban, ez is csak neccesen...
-
stranger28
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek.
-
stranger28
addikt
Üdv!
Nulláról való kezdéshez fotós témában mennyire volna jó választás egy használt 40D a mostani 600D/Nikon D5100-zal szemben? ~200-ból kell gazdálkodnom maximum, viszont találtam egy ilyet, helyben is van.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest