-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
Blindmouse_ #42818 üzenetére
Amikor egy hozzászólást nézel, azt nézed, hogy lehetne belekötni bármiféle érdemi tartalom nélkül?
Az, hogy adott körülmények között mi látható a gyakorlatban, és hogy mi hogyan mérhető, az nem ugyanaz, erre elég egyértelmű volt az utalás. De nyilván egyesek szeretik tudni, mit tud/nem tud egy kamera, azt meg valami alapján össze kell tudni hasonlítani. -
válasz
Blindmouse_ #42802 üzenetére
Hát ott már az AI Servo, vagy mi a hasznos.
Bár ez szerintem csak sok fókuszpont-os (30+) gép esetén műxik jól. -
válasz
Blindmouse_ #42780 üzenetére
A tükröződésmentesítő réteg sérülése csak ritkán látszik meg a képeken.
Ha az eladótól kérsz képeket, akkor akár 100 képet is tud küldeni, amelyeken semmi sem tszik
Ha viszont én csinálok vele képet, akkor 100-ból 100 képen tudom demonstrálni a hibát
(Ha a nap súroló fénnyel rásüt a külső lencse felületére, akkor ez a hiba komoly becsillanásokat tud okozni.)
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #42784 üzenetére
Szerintem stm-et érné meg inkább venni.Anno én valamennyivel olcsóbban tavaly igaz az 39EFt volt 220volt-nál használtan 1 év garanciával akkor éppen vagy elvitték előlem a kicsit olcsóbbakat vagy csak személyes átvétel volt és az meg messze volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #42782 üzenetére
Én még annyiért nem láttam stm-et csak a sima II-es verziót.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #42780 üzenetére
Mennyiért eladó és te mennyit szánnál rá?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #42778 üzenetére
Ez lenne a hiba?
Esetleg ha ki tudod próbálni akkor meg tudod nézni mennyire látszik meg egy képen de lehetséges,hogy sokat nem jelent vagy max képszerkesztőben ha valami pici létszik el lehet tüntetni.Milyen objektív ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest