Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Alx.Mercer #28504 üzenetére
És figyelembe véve, hogy csak állítanak rajta és valószínűleg alkatrész csere nem lesz, így is jár a +gari?
-
copass
veterán
válasz
Alx.Mercer #28504 üzenetére
én monitorral jártam így. 3év gar előtt 1 héttel betojt. bevittem, elvitték, ültek rajta 1 hónapot, lejárt a gar, aztán visszaadták javítva (pekkemre, mert ha javíthatatlan akkor levásárolhattam volna az eredeti árát!) és mivel fődarab (alaplap) csere volt 1 év gart kaptam az egészre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest