Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • k1csi

    senior tag

    válasz jap #8480 üzenetére

    Vagy ebben az erősen műanyag kategóriában van némi szórás. Egyébként pl. Lenstip szerint sincs egetverő különbség a két obi között:
    18-135

    18-200

    55-250

    Ill. az 55-250 is inkább az árához képest jó.

    Egyébként, ha megnézed az slrgear-t, láthatod, hogy pl. a 18-200 amit teszteltek mennyire decenteres volt (Blur index-es ábra, rákattintva lehet állítgatni is):
    18-135

    18-200

    18mm-en a közepe helyett az egyik szélén volt a max felbontás. Namármost, ha azt a szélét nézik a teszten akkor szuper, ha meg a másikat akkor hulladék. A legdurvább az egészben, hogy rekeszelve megfordul...
    Azaz ettől a kategóriától sokat nem kell elvárni. Amíg L-es obiknál is van szórás itt konzisztens eredményt aligha érdemes elvárni. Az egyik itt jobb, a másik ott vagy ha úgy nézzük akármelyiknél előfordul, hogy egy adott beállításnál rém gyenge lesz. Ha meg egy kicsit erősebben megfogod akkor lehet megfordul. Nem csoda. sok a műanyag benne.

    Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

Új hozzászólás Aktív témák