Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Nyilván az alacsonypadlós kialakításnak vannak hátrányai, de a hátsó résznél a legnagyobb probléma a szűk ajtó, ezt szerintem másképp kellett volna kialakítani, hátráltatja a gyors és kényelmes utascserét. A futóműve meg totál nem a pesti utakra van kitalálva, utaztam már más alacsonypadlós típusokkal is, de azok nem voltak ilyen kellemetlenek. Jól tudom egyébként, hogy az Ikarusnak ez volt az egyetlen ilyen kialakítású típusa? Ez a tető tartja a buszt dolog elég neccesnek tűnik, már találkoztam olyan 415-össel, aminek két ablak között el volt törve a karosszériája, akkor mi lesz hosszabb idő után a 412-esekkel?

MaciG
Utasként én is nagyon szeretem a 435-öst, mondhatom azt is, hogy városi viszonylatban a kedvenc.

Közben utánanéztem, a BKV 435-ösei DAF LT 195 Euro I típusú motorral vannak szerelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest