- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Nyilván az alacsonypadlós kialakításnak vannak hátrányai, de a hátsó résznél a legnagyobb probléma a szűk ajtó, ezt szerintem másképp kellett volna kialakítani, hátráltatja a gyors és kényelmes utascserét. A futóműve meg totál nem a pesti utakra van kitalálva, utaztam már más alacsonypadlós típusokkal is, de azok nem voltak ilyen kellemetlenek. Jól tudom egyébként, hogy az Ikarusnak ez volt az egyetlen ilyen kialakítású típusa? Ez a tető tartja a buszt dolog elég neccesnek tűnik, már találkoztam olyan 415-össel, aminek két ablak között el volt törve a karosszériája, akkor mi lesz hosszabb idő után a 412-esekkel?

MaciG
Utasként én is nagyon szeretem a 435-öst, mondhatom azt is, hogy városi viszonylatban a kedvenc.

Közben utánanéztem, a BKV 435-ösei DAF LT 195 Euro I típusú motorral vannak szerelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest