Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Ez a busz ~4 éves ,de még szinte tökéletes állapotban van, grafitit vagy szétszabdalt ülést azt nem fogsz rajta találni.
Én szoktam használni a klímát, de csak a fülkében.
,mert az utastérben nincs is. A megtakarításon észre lehet venni, mert én is tegnap az átlagosnál ~5L-el többet tankoltam, de most ezen nem múlik ,ha már van nem fogok megrohadni a fülkében...Tegnap pedig este láttam az új Scania tesztbuszt amit hoztak, fehér színben pompázik, azt ,hogy mikor és merre fog járni még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én szoktam használni a klímát, de csak a fülkében.
,mert az utastérben nincs is. A megtakarításon észre lehet venni, mert én is tegnap az átlagosnál ~5L-el többet tankoltam, de most ezen nem múlik ,ha már van nem fogok megrohadni a fülkében...