- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
A Camion Truck & Bus magazinban olvastam a King Long buszokról egy tesztet, amikor az első eresztés érkezett a helyközi típusokból (a fene se fogja a XJ+!%+"4342 típusjelzést megjegyezni...). A tesztben több hiányosságot is említettek, főleg a vezető munkahelyét kritizálták, pedig aztán a Camion magazin nem szokott túl kritikusan értékelni.
Még nem utaztam vele, de lehet, hogy egyszer rászánom magam egy ilyen útra. A Volvók szerintem amúgy egyáltalán nem rosszak, egyszerűen nem arra lettek tervezve, hogy a 7-es vonalán gyilkolják őket. Bár, ahogy hallottam, lett volna lehetőség opciós futómű erősítést kérni, de ez elmaradt.Most látom, a kezdő HSZ-ben a Van Hool típusát elrontottam, mert az egy AG300-as.

Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még nem utaztam vele, de lehet, hogy egyszer rászánom magam egy ilyen útra. A Volvók szerintem amúgy egyáltalán nem rosszak, egyszerűen nem arra lettek tervezve, hogy a 7-es vonalán gyilkolják őket. Bár, ahogy hallottam, lett volna lehetőség opciós futómű erősítést kérni, de ez elmaradt.