Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Meg ott van még a 2-es villamos is.
Bár az se most lesz kész, de a munkálatok azok folynak, ezért írtam hogy terjeszkedik. Mondjuk én nem tudom, hogy mennek ezek, de én nem tartom fair dolognak, hogy az SZKT ott hoz létre vonalat ahol már szinte van, és ez miatt kell megszüntetni, vagy ritkítani a buszokon. Ez kb. olyan mintha a volán létrehozna egy buszjáratot az ötös vagy kilences troli vonalán, vagyis annak egy jelentős részén...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár az se most lesz kész, de a munkálatok azok folynak, ezért írtam hogy terjeszkedik. Mondjuk én nem tudom, hogy mennek ezek, de én nem tartom fair dolognak, hogy az SZKT ott hoz létre vonalat ahol már szinte van, és ez miatt kell megszüntetni, vagy ritkítani a buszokon. Ez kb. olyan mintha a volán létrehozna egy buszjáratot az ötös vagy kilences troli vonalán, vagyis annak egy jelentős részén...