- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Nos én megmondtam hogy beérem a Yakuza Like a Dragonnal
Szóval arra vevő is lennék instant. Más nemigen érdekel a csomagból, de ez mindenképpen. De lehet az is hogy én veszem , ha vinnétek belőle 2-3 dolgot legalább, főleg a Steelrisingot.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #20238 üzenetére
A kupon elfogyott, leak nem is volt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
vidaila #20230 üzenetére
40 cent ? Oh basszus... én 1 eurót adtam érte
Mármint a Symphony of War: The Nephilim Saga ért
Már igy is sokszorosan megérte amúgy pedig csak 4-5 órát toltam bele egyik este. Amúgy közeleg az uj Choice.... Hogy el ne felejtsem, NAGYON tudnék örülni egy Yakuza Lost Judgementnek- mégis 2022 es már és most kapott -66% ot azaz 21 euró éppen.
-
TheNewDawn
addikt
Az hagyján hogy kupon se jött pár hónapja , de akciós game pass ami előtte minden 2-3 hónapba jött 1 hónap- már több mint 1 év nem....Van helyette ez
Hogy Emilia Clarke örök klasszikusát idézzem a season 8 előtt, best bundle ever
12€/game with zero headliners and you call it a bundle(És ha valaki elfelejtette volna : [best season ever ] )
-
TheNewDawn
addikt
Hát igazából 3 dolog miatt reménykedem: A king Arthur mar 3 eves es nemsokára készül a következő resz- a Jagged Alliance mar 20euroert is volt akcióban, a lamplighter league meg kb legrosszabbkor jelent meg - brutális bukás lett és kb 20%at hozta vissza a ráfordított pénznek, nem lesz DLC se meg semmi. Pedig hát közel sem rosszak a kritikái.
-
TheNewDawn
addikt
Amit nagyon szivesen látnák a Choiceba hamarosan : Lamplighters's League King Artheur the Knight tale illetve Jagged Alliance 3 ( áh neeem vagyok körökre osztott stratégia játék b....zi ugyan dehogy
) Szerintetek van bármelyikre esély a 3 ból ?
-
TheNewDawn
addikt
Build your wonder Bundle 1€/game
Olyan finomságok vannak benne, mint az OddWord Soulstorm Enchanced Edition, ennyiért még tuti nem volt, vagy Valfaris, Space Hd Rangers, stb -
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Corleone33 #20160 üzenetére
Humankindot vinném
-
TheNewDawn
addikt
Humble szépen megviccelt minket
[link]
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #20146 üzenetére
Én a Frospunk miatt gondolkozom rajta, alapjáték nyilván megvan és kijátszva, de a season pass miatt. Warhammer játékok dettó, mindkettőből megvan az alapjáték de a rengeteg DLC nem. Meg hát én stratégia imádó is vagyok, szóval a 4 db Strategic Mind game is elgondolkoztatott
-
TheNewDawn
addikt
Pár napja jöttem haza külföldről nem értem hogy EZ A BUNDLE miért nem ütötte meg senki ingerküszöbét, még csak posztolva sem lett.
Oké, hogy a játékok többsége nem a legnépszerűbb genre be tartozik, de basszus ez azért NAGYON RITKA, hogy teljes kiadások vannak bundizva, a jatekok nagy többsége volt már fillérekért meg bundliban is mármint az alapjáték, de a 6000 milliárd dlc HALMAZ és a teljes kiadás nagyon nem.
Ráadásul vannak benne olyan gamek is, amik nem is 1 hanem 2, 3 vagy 4 gamet ( vagy még többet) tartalmaznak. Benne van pl a teljes Strategic Mind széria. Vagy olyanok, ahol a komplett kiadás alapára ilyen 120-130 euró vagy még több.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20136 üzenetére
Világos, ez engem sem, de ettől még több és viszonylag friss ( még ha nem is a legjobban sikerültek) huzocim van benne, ezeket könnyebb eladni mint kb 2 éve mikor jött 8-9 sosem halott indie cím.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20133 üzenetére
SZerintem ez az a bundle amivel nagyon nem tud mellélőni az ember (sőt szerencsére a Choiceok többsége ilyen mostanában) mert annyi érték van benne, hogy kb teljes áron is visszahozza az árát
-
TheNewDawn
addikt
Hm határozottan megfontolandó, március,,15.re kellene meghirdetni, akkor úgyis lesz több olyan esemény és nagygyűlés akik úgy definiálják magukat hogy ők az igazi humble choice
Es hát na, most valljuk be az meg végképp megbocsáthatatlan hogy nem gyarapítjak tovább ebben a hónapban a kb 200 games backlogom.
pedig azt hittem a humble név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #20096 üzenetére
Végülis örülök neki, 2 év után az első csomag ahol nem kell filoznom megvegyem- e vagy sem, vagy mi kell belőle, mert 0 játék van a wishlistemen ezekből.
-
-
TheNewDawn
addikt
Nos én tovább nem várok a kuponra. Azt hittem keresni fognak miután canceleltem de úgy látszik idén nem kellek nekik már. Szóval szépen megkérném azt aki kapott kupont és vagy már megvette és maradt belőle egy Life is Strange ( ha meg nem vette még meg akkor megvenné) az legyen olyan kedves dobjon nekem egy PM et és vevő lennék rá
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #20063 üzenetére
Hm.. kupon ugyan továbbra se jött ( lehet többet nem is fog ) se maguktól sem pedig arra hogy pausera tettem a choicet. Mondom jó, akkor szombaton ledobom az atombombát , 6 év után először nyomok egy cancelt. Erre nagy lelkesen felajánlotta hogy please maradjak, ad 1dollar kedvezményt.
Meggyőztek. Majdnem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20044 üzenetére
Eddig mindig szoktam kapni én is ugyanúgy mint mindenki. Hát most ebben a hónapban ( ahogy az előzőben is) SEMMI. Pedig instapauseoltam mint mindig.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #20024 üzenetére
Desire írt a topikban pár napja hogy van december és januári csomagja, keresd őt és menni fog
igazából csak lusta voltam kinyomozni a jelszavam meg pénzt utalni rá, meg még egy + dolgot összekötni a rendes bankszámlaval
de azóta szerencsére sikerült megoldani máshonnan.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #20020 üzenetére
Komoly? Nálam pause volt előző hónap, most is insta pause, és egy nyomorult cent, annyi kedvezményt sem adott.
közben azt hittem ma sikerül nyelbeutni a Marvel mindnight Suns tradet, de steambuys csoportba az illető aki megígérte 5 dollárért eltűnt illetve topikban megegyeztem valakivel 4.5 euróba neki meg paypalja nincs ( nekem meg revolut nem aktív) szóval most már esküszöm 5 eurót is megadok érte.
ha senki többet, akkor feladom
-
TheNewDawn
addikt
válasz
warcat #19996 üzenetére
Ha már Marvel Midnight Suns, ha mégis megvette valaki a csomagot 10 euróért, akkor esküszöm szivesebben fizetném ki neki az 5 eurót minimum ( de lehet még 6 ot is) mint egy full idegennek az 5 öt, pedig elvileg ledealeltem mindent, de 24 órát holnap este 7 ig még várok vele, hátha
Ami az új csomagot illeti, megint úgy vagyok vele, hogy a Life is Strange nagyon érdekel belőle, de 10 et nem adok érte.
-
TheNewDawn
addikt
P:S Ha senki akkor megveszem steames trade topikban 5€ ért, azért kérdezem
-
TheNewDawn
addikt
Van netan valaki aki megvette és erre a hónapra meg kapott kupont? Ez esetben vinnem vagy egyben vagy jó áron egy Marvel mindnight Sunst. Szóval lehet bombázni üzenetekkel ( úgy tudom 2 hónapja még adtak 2 hónap/ 12 eurós kupont de sajnos akkor nem tudtam igénybe venni mert tartott még az 1 hónap/ 6 eurósom)
-
TheNewDawn
addikt
Hát, nagyon úgy tűnik hogy tényleg kupon nélkül maradunk, azaz akinek kell 10€ ért a Marvel Midnight Suns annak jó, akinek nem... Kár . Mármint tipikusan az érdekel, de nem mindenáron kategória, szóval ha így marad akkor megvárom amíg ingyen lesz Epicen/a teljes pakk season passal együtt lesz közel ennyi.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FragMaster #19939 üzenetére
Igen, mennyi lenne ?
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
adrian94 #19929 üzenetére
A Mudrunner a teljes játék, ami tartalmazza az American Wilds DLC t is.
A Sniper Elite 4 et vinném én perpill, illetve ami még lenne az a King Bounty 2, a Mudrunner, Statis Bone Totem Road 96, illetve akkor a Sniper Ghost Warrior Contractsra ahogy látom 2 en is lennétek meg a Wolfeinstein.
Szóval elvileg egy teljes 7 es pakkra is bőven megvagyunk, sőt -
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #19926 üzenetére
Szerintem 5 el már meg tudjuk csinálni, de 1-2 napot várhatunk még, a 7 esetén még pár fillérrel olcsóbban jövünk ki. Ha meg marad minden így, akkor 3 euró /game lesz fejenként
-
TheNewDawn
addikt
[Fanatical Platinum Bundle]
Hosszú idő után egy egész jó bundle Fanaticalon. Ha valaki bontana, akkor vevő lennék egy Sniper Elite 4 Digital Deluxe Editionre. 3.33 ért amúgy szerintem tök jó a Kings Bounty 2 vagy az Evil Genius 2 vagy az Iron Harvest is. -
TheNewDawn
addikt
Elex 2es midnight fight service en kívül akkor kinek és mi is kell még pontosan a choicebol? Gépem még mindig szervizben de tegnap megvettem telefonról szóval tudom küldeni ma a kódokat instant
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19884 üzenetére
Basszus ígértem 4 embernek is 1-1jatekot a havibol, de pillanatnyilag nagy gebasz van nálam, tegnap párszor lefagyott a Windows, meg elég hülye hangokat adott ki a gép, végül el se indult a win a sokadik újraindítás után , gyanítom a merevlemez döglött meg, mert semmilyen javítás nem működik..szervizbe vinni viszont csak 27 vagy 28 an tudom... ( Amiatt ne aggódjon senki mindenki meg fogja kapni amit ígértem csak később ))
-
TheNewDawn
addikt
Sajnos hazatértem
S"zóval akikkel lebeszéltük a dolgokat akkor most szívesen megcsinalom holnap a dolgot és megbeszélhetjük kinek mi kell pontosan PM ben
-
TheNewDawn
addikt
Szóval akkor mai choiceból minden is vihető lesz, kivéve az Expedition Rome ahogy írtam is , the Gunk illetve a Nobody Saves the World elvileg elkelt,De4d kolléga majd dobj egy PM et please ha érdekel tényleg az Elex 2 és Midnight Fight express. A többi 3 game meg ugye ma derül ki. Mindenkitől kérek majd kis türelmet, mert most 5 Grúzia vendégszereteét élvezem 2 nap meg Azerbajdzsán
De jövő hét kedden legkésőbb mindenkivel nyélbe tudjuk ütni a dolgot ha az úgy jó nektek
-
TheNewDawn
addikt
Nem kaptál kupont most ebben a hónapban? Szinte mindenkinek jött akit ismerek. November+Decemberre szóló 2 hónapos, és 5.5euró mind a két hónap.
Őszintén szólva még azon is gondolkoztam hogy megtartom a novembert, mert hát ennyiért még abban is van pár jó cím , és hörcsög likeolnáRemélem jövőre is megtartják ezt a szokásukat, hogy 2 db maximum 2 éves AA vagy 1 db AAA gamet betesznek minden hónapban szinte, mert ez így no brainer, főleg amíg a kupont is nyomatják végig.
-
TheNewDawn
addikt
Novemberi choice elkelt. Viszont amikor az SGP Secret Files akartam felfedni, Humble azt mondta nekem hogy noooope és kaptam egy ilyet :
Keys are temporarily exhausted for this product
Ilyenkor supportnak írjak vagy nincs értelme és remélhetőleg feltöltik majd ? -
TheNewDawn
addikt
Furcsállom, hogy még senki sem tette be: decemberi Humble Choice leak :
Elex II
Expeditions: Rome
The Gunk
Nobody Saves the World
Midnight Fight ExpressEgyben ez részemről azt is jelenti, hogy elfogadom a Humble 2 hónap/11 eurós ajánlatát és ez a hónap valószinű vihető lesz tőlem teljes egészében, és a következőből is minden, az Expeditions Rome ot kivéve ami viszont NAGYON DURVÁN wishlistes
Meg azt is, hogy egyáltalán nem szar hónap a december, 2 húzócím is van benne, az Elex 2 ráadásul friss is, mondjuk a fogadtatása igencsak vegyes.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #19770 üzenetére
Igazából nem olyan tragikus ez, főleg ha szokás szerint 4.5 euróért adja majd
Csak hozzászoktunk a jóhoz az az igazság, és hogy mindig akadt egy headliner. Most is csak ennyi hiányzik belőle hogy jó legyen. Na de mindegy, sose roszabb évet. Persze ez most nálam is instapause.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #19756 üzenetére
Hm, kb az első hónap idén ami insta pause
-
TheNewDawn
addikt
Már jött is a következő ajánlat 5.5 euró a choice
-
TheNewDawn
addikt
GOG on kaptam egy ajánlatot/ kódot hogy ezzel 8.3 euróért enyém lehet a Wasteland 3 Colorado collection ( összes DLC vel. Ha valakit érdekel szóljon és elküldöm neki PM ben a kódot. Szerintem jó kis ajánlat, csak a Season pass szokott ennyibe kerülni akciósan .
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19698 üzenetére
Pont akartam mondani
de fog ez még lejjebb is menni
Mondjuk humble logikáját nem értem szerintem értelmesebb lenne a hűséges/ kitartó vásárlókat jutalmazni , de hát ők tudják legalább a choice minősége ugrásszerűen javult az utóbbi 1 évben mióta 12-14 helyett csak 8 game van. Azóta kb nem volt hónap amit nem érte volna meg behúzni akár mert meg akarta tartani az ember vagy azonnal el tudta passzolni instant minimum az árában.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19670 üzenetére
Szerintem csak az van vele, hogy kevesen játsszák és értékelik, és ilyenkor mondjuk ha 10 kiitikából éppen 7 negatív, akkor rögtön elbillenti a dolgot pillanatnyilag.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
sto1911 #19620 üzenetére
Remélem abszolút nem leszólásnak veszed, de ez a hónap kb a Tina maga
Még a Forgotten City ami nekem amúgy megvan és végig is toltam és azt nagyon is tudom ajánlani is tényleg és értéket képvisel, de a többi....
Ugye általában szokott lenni mostanában 2-3 elég jó játék benne de látszik hogy most a Tina mellett a DLC ket is beletették szóval erre ment el a budget 90% a . Bár mondjuk még a Deceive Inc szintén érdekelhet pár embert akik szeretnek multizni.
-
TheNewDawn
addikt
Imaim meghallgatásra találtak... Spaced Out bundle van Humblen NAGYON érdekelne belőle egy Outer Words + Season pass ha valaki venné és tudnánk osztozkodni.
-
TheNewDawn
addikt
Engem a Resident Evil 3 érdekelne a csomagból, ha valaki venné valamelyik tiert és bontana.
-
TheNewDawn
addikt
Ha valaki ebbe beszállna: lFanatical Platinum Collection akkor egy Unity of Command 2 őt elfogadnék belőle mármint beszállnék.
-
TheNewDawn
addikt
Nem született meglepetés, szóval továbbra is Disco Elysiumot keresnék jóárasítva
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19507 üzenetére
ÉN nem vagyok ennyire pesszimista, a mostani hónapban szerintem sokkal inkább volt ez így az Outer Wordssel, ahol is one headliner rules it all, a Disco Elysium nem is igazi headliner abban az értelemben, hogy a nagyon nagy CRPG fanokon kívül akik kb 1% a játékos társadalomnak, a többieknek semmiféle élményt nem fog okozni, sőt, inkább kínszenvedést mivel a játékidő 99% ban olvasni kell benne, ráadásul nagyon nem könnyű szövegeket.
-
TheNewDawn
addikt
Disco Elysiumot vinnék instant, és akkor pause, illetve ha valakit bármit más érdekel akkor veszem, és nekem csak az kell belőle.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
sto1911 #19453 üzenetére
Nagyon örülök, mondjuk 8. genes és afeletti i7 el jó is kell legyen, ( ha jól emlékszem az hozza kb a 12400 szintjét) a 2070 es picit meglepett, de akkor az 1.4 után ezek szerint tényleg sikerült elérni a javasolt rendszerigényt miszerint pont egy 2070/6700 XT t ajánlanak hozzá ami már elég
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19449 üzenetére
Teljesen jók a DLC k és megéri mind a kettő, itt inkább a baj tényleg azzal van, amilyen trehányan kiadták ezt az editiont, kb 4090 es kártyával is iszonyat beakadásokat produkált. Azóta ezeket orvosolták, de azt nem és nem is fogják, hogy aránytalanul erős hardver kell hozzá, én 3070 / 6800 XT nél roszabbbal biztosan nem merném kipróbálni, ha van ilyen karöltve mondjuk egy ryzen 5600 / i5 12400 al minimum akkor nem lehet baj.
-
TheNewDawn
addikt
Akkor ahogy ígértem, 7€ ért vihető a teljes havi csomag, amúgy nem lett rossz, még yakuza 4 remastared is van benne 4. számú játéknak
-
TheNewDawn
addikt
válasz
sto1911 #19444 üzenetére
Persze, szerintem annak fog menni, aki elsőre érdeklődött
Már csak az a kérdés hogy ami vihető lesz az a teljes csomag, vagy csak a Spacer's Choice és lesz-e pár egyéb kisebb game és valami amit megtartok belőle. Amúgy nem tudom hibáztatni a Humblet, mert ha akár csak az originalt adnák ( még ha a teljes verziót is) akkor meg azért menne a sírás hogy 3-4 éves játékot adnak
Szóval várjuk meg a jövő keddet és meglátjuk mik lesznek még.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19442 üzenetére
Sajnos nem...Na most ez az új verzió sokaknak 4090 es videokártyával is lagol meg 30 as FPS el megy
( Legalábbis június 13 ig azóta jött egy patch ami valamit javított a dolgokon ) RX 580 al el sem merem indítani, gondolom lenne 30 perc mire betöltene aztán ingadozna 2 és 3 FPS között. Szóval véggiggondolva a dolgokat szerintem vihető lesz a következő havi csomag is 7 ért. Kár érte, kiváló ügynök lehetett volna.
De persze akinek jó gépe van annak merem ajánlani. -
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #19434 üzenetére
Mondjuk egyetlen gáz a gépigény, és most utánaolvastam, hogy ennél sokkal jobb gépeken is szaggat mint az atom szóval most elbizonytalanodtam
Nagyon régóta wishlistes a játék nálam, de lehet mégis vihető lesz a csomag, mert 720 p be 30 as FPS el úgy hogy bezuhan a játékidő felében 10-15 re, nem sok kedvem van hozzá ....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #19432 üzenetére
Megint megelőztél basszus
Nem tudom idén mit szednek Humblenél de tartsák meg a jó szokásukat
Még a sima verzió is igen ütős lenne, de mindkét DLC like what ???
Eddig kb 25€ körül volt a legalacsonyabb ár, a sima verzió ugye már volt 10-11€ körül is , meg különben is a teljes pack nagyon ritka ott, általaban sima verziót szoktak adni. Nem semmi....
-
TheNewDawn
addikt
Közben van Train Sim World Bundle is, Train Sim 1, 2 és 3 DLC hegyekkel ( a 3. rész még friss 2022 vége és 500€ ba kerül Steamen minden, most ha valakit érdekel akkor 12€ a teljes csomag
Train Sim 3 Mega Haul Bundle -
TheNewDawn
addikt
Előzőt please törölje a topikgazda ha lehet, közben rekordgyorsan megoldódott a probléma szerencsére, és levonta paypalról automatice, csak kellett neki kb 1 óra amíg frissített gondolom
-
TheNewDawn
addikt
Hát ez fantasztikus... Van ugye egy kuponom, amivel kedvezményeseb tudnám igénybe venni 3 hónapig a choicet. Igenám, de volt egy 50$ os prepaid kártyám, és a fizetési opciók között ezt tettem be elsőnek a paypal elé. Csakhogy ebben a hónapban elfogyott róla az egyenleg, úgyhogy hiába próbálta levenni róla a pénzt 1 hét óta, nem sikerült neki. Mivel épp nyaralni voltam, erre nem nagyon figyeltem, mondom ráérek úgyis ma 7 hét előtt kiválasztani a májusi gameket és fizetni. Frissitettem is paypalra és töröltem az eddig beállitott kártyát, de gondolom ő ennek dacára ezzel próbál fizetni valamiért, szóval azt irja ki fizetéskor hogy payment is hold..... Magyarul b.... hatom, supportnak meg hiába írok már, pár óra alatt gondolom nem fognak válaszolni, este 7 kor meg ugrik a kuponom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone topik
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest