- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
SenorGrande #8978 üzenetére
Satellite reign-re ha valaki nem tart igény, dobjom rám egy privit.
-
[Prolixus]
addikt
Az utolsó pár Humbe Bundle a részemről:
*vótmá
*haha...ez is vótmá
*semmi nem érdekel belőle
*wow, sosem hallottam ezekről a játékokról
*vótmá...megint?!
*nope, továbbra sem érdekel egyik semVajon velem van a baj?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #8929 üzenetére
Staff pics bundliból amúgy a teljes tier 1 és tier 2-ből a Deathtrap és a Bulb boy is elérhető nálam.
-
[Prolixus]
addikt
Itt is volt pár ember, aki ilyen korábbi csomagokkal bepróbálkozott. Szerinted nem lehet mindig új arcokat "befogni" egy ilyenbe? Másrészt meg hülyék lennének kiírni, hogy mi lesz benne. Az ilyen zsákbamacska buliknak pont az a lényege, hogy a sz@rt is el lehet adni, amíg valaki kicsit is hisz benne, hogy mégsem sz@rt kap (vagy egyszerűen kíváncsi). Ha olyan csomagot raknának össze, ami valóban üt, semmi szükség nem lenne a zsákbamacskázásra, anélkül is vennék mint a cukrot.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
pigster #8203 üzenetére
Broken Age plusz Alien Isolation nem rossz kombó azért 12 dollárért. De összességében én is csalódott vagyok (még úgy is, hogy nem fizettem elő), az Isolation-on kívül rakhattak volna még valami másik ütős ajánlatot bele.
Így 3 hónap alapján nem éri meg előfizetni, max annak akinek van kedve groupbuys-on eladogatni minden egyes alkalommal az adott bundle 80%-át.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #8134 üzenetére
Egy kulcsot adnak a tier-enként, úgyhogy nem lehet bontani. Max a tier 2 bővítése még egy külökn kulcs talán.
-
[Prolixus]
addikt
De a tier 2-ben eleve van Civ5. Szóval hiába egybekulcs, ha valakinek nem volt korábban Civ5, tier 2 kulccsal már lesz. Vagy nem értek valamit?
Amúgy nagy kár, hogy nem külön kulcsokat ad. Enemy within érdekelt volna, de csak azért nem vezsem meg a teljes tier 2-őt. Civ játékokat dobálhatnák utánam, akkor sem érdekelne...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
maddionmax #8088 üzenetére
Háh, sajnos majdnem teljesen eltalálták, mivel fog bővülni a Firaxis bundle. Az újak:
X-COM: Complete Pack
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack
Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings -
[Prolixus]
addikt
Szépen kúszik felfelé amúgy a Firaxis bundli BTA ára, már majdnem 10 dollár, hiába egybekulcsot ad. Én még 6,4 körül vettem meg az 1 dolláros csomagot. És igen, most örülök magamnak.
-
[Prolixus]
addikt
Meg hogy EA bundle, haha! Ennyit a reddites forrasokrol...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish #8061 üzenetére
Ja, és asszem origin és steam kulcsok is voltak azoknál a játékoknál, amelyek mindkét platformra elérhetők.
-
[Prolixus]
addikt
Ha valaki gombokért szeretne megválni a Neon struct-tól keressen meg.
-
[Prolixus]
addikt
Szintén.
-
[Prolixus]
addikt
Akkor jól tudtam, köszi a megerősítést.
-
[Prolixus]
addikt
Izé, továbbra is úgy van ugye, hogy ha mondjuk most 1 dollárért megveszem a nagyon alapot, de később ki akarom pótolni a BTA-hoz, akkor nem a későbbi BTA árat kell kifizetni (vagyis a különbözetet), hanem a mostanit, amikor fizettem?
-
[Prolixus]
addikt
Painkiller bundle. 3,5 ejuró. Kár hogy a Hell & Damnation nincs benne, de így is jó áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged