-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
maddionmax #6256 üzenetére
Splitelhetnénk egyet, ha lenne még érdeklődő, engem meg csak az Alchemy Mysteries érdekelne.
-
Sirpi
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5988 üzenetére
Towers of Altrac is rég kapott már kulcsot, keresd a Desura kliensben (amúgy is érdemes időnként átnézni, szoktam benne új kulcsokat találni.)
-
Sirpi
senior tag
Én már végigtoltam, de alig vártam, hogy vége legyen. Az elején nagyot ütött, hogy teljesen 3D-s a megvalósítás aránylag szép graffal, hidden object játékoknál ez nem jellemző. De ahogy haladt előre a történet, nagyon repetitív lett, és a végén már csak azért játszottam végig, mert 80-90%-nál nem akartam abbahagyni.
-
Sirpi
senior tag
Megnéztem, nálam is ez van. A durva az, hogy tegnap vettem meg onnan egy bundle-t és ma már nem engedi aktiválni az egyetlen nekem előtte is meglévő játékot. Gondolom azért majd javítják, bár tényleg nem értem, miért volt jó ezt a plusz feature-t elvenni... Mármint hogy látszik, hogy melyik játékhoz tartozik és fel van-e használva.
-
Sirpi
senior tag
válasz
EmptyParadox #5667 üzenetére
Google wallettel fizettem 1 dollárt és 1.27 lett a vége. Te mivel fizettél?
Visszaigazolás:
Humble Weekly Bundle: Eye Candy 2
1,00 $ USD
Adó : 0,27 $ USD
Összesen: 1,27 $ USDEgyébként a Year walk elkelt.
-
Sirpi
senior tag
A HB kiegészítette a futó bundle-jét, benne a The Novelist-tel.
-
Sirpi
senior tag
válasz
DrTechnoid #4922 üzenetére
Másfél órája megy...
-
Sirpi
senior tag
Indieroyale 7. játéka a The Samaritan Paradox (kártyás), és már 1.98€ a bundle ára.
-
Sirpi
senior tag
Próbáld meg, hogy beaktiválod az oldal tetején lévő közös desura-kulcsot (csak rá kell kattintani), majd a desura.com-ra fellépve (ugyanazzal a név-jelszó párral) belépsz, és a Collection alatt kikeresed játékot. Hátha a Your keys alatt látszani fog a Steam kulcs (nekem megjelent ott is).
-
Sirpi
senior tag
Indieroyale mai játéka: Power-up. Közben az ár 1.75€-ra nőtt és a Major Mayhem is kapott Steam kulcsot (mindkettő kártyás).
-
Sirpi
senior tag
Kibogoztam. Amikor megvetted, kaptál egy db desura kulcsot, ami ott van a collection-öd tetején, valami ilyesmi:
Your Desura key for this bundle is: ***********. Click it to connect these games with your Desura account. For updates from us check @indieroyale and spread awesome video games further by gifting your friends.
A kulcsra kattintva hozzáköti a desura-fiókodhoz az összes játékot (a desura fiók és az indieroyale fiók ugyanazzal az email-cím+jelszó párossal használható). Ezek után a Major Mayhem-nél megjelenik a steam-kulcs kérés lehetősége a szokásos módon, majd jön a koppanás:
"You need to get keys from Indie Royale where this game was purchased."
Ott meg ugye nincs kulcs, szóval nagyon úgy fest, hogy ezt benézték és remélhetőleg javítják.
-
Sirpi
senior tag
Na, IG Back 2 School HH van, lehet támadni a tradereket
-
Sirpi
senior tag
Úgy látom, most gyűrűzik igazán az Örli Exessz:
- LIFE IS FEUDAL: YOUR OWN
- BLOCKSTORM
- MORPHSHIFT WARS
- SECRET MUSIC ALBUM (unlocks soon)Ja, és siess, mert nemsoká drágul
-
Sirpi
senior tag
Bundle Stars Breakthrough bundle - Early Access címek 19€-ért
Humble Bundle PC & Android 11 kiegészült 3 játékkal
$1+ (PWYW for Android):
- Thomas Was Alone
- Bridge Constructor Playground
- Cubemen
- Cubemen 2BTA (jelenleg $6.17+)
- Small World 2 + Royal Bonus DLC
- Blackwell 1: Legacy
- Blackwell 2: Unbound
- Blackwell 3: Convergence
- Quest of Dungeons
- Don't Move
- SpaceChem$11+
- Surgeon Simulator
- Anomaly Defenders -
Sirpi
senior tag
A Groupees Retro 3 pakkjából a 6180 the Moon steam kulcsot kapott, a Desura kulcs tartalmazza.
Kártyás, és jár Ł0.10 az elindítására Playfire-ön. -
Sirpi
senior tag
Meg is vettem attól a kanadai sráctól, akitől a múltkor, kemény $0.8-at elkért érte PP-on (205 Ft-ra jött ki). Azt mondta, írjon bárki PM-et neki, ha érdekli a dolog (a többiek 1 kulcsért tolják a bundle-t, ami nem pont ugyanaz a kategória).
-
Sirpi
senior tag
-
Sirpi
senior tag
Na, megjöttek a bónuszok a HB bundle-jéhez (nekem speciel már mind megvan):
- The Bridge
- Monaco
- Race the Sun -
Sirpi
senior tag
válasz
disco fever #4715 üzenetére
A profiloldal tetején van egy 'Claim Past Purchases' opció. Azzal az acchoz lehet csatolni azokat a vásárlásokat, amik ugyanarra a mailcímre mentek, de regisztráció nélkül. Próbáld meg, hátha ott lesz.
-
Sirpi
senior tag
-
Sirpi
senior tag
Indiegalán ez volt legutóbb 1$-ért (+adó):
Magic Meisters - Alpha
Stingray
Astro Emporia
SOUL GAMBLER
Yrminsul
Luna's Wandering Stars
ONE DAY for Ched
Song of the Myrne: What Lies Beneath
Data Hacker - Initiation
Bloop
Pester
International SnookerEbből az elmúlt 2 hónapban 3 került fel Steamre.
A lényeg, hogy 8 játék 1.5$-ért, főleg hogy itt adózni se kell, nem pénz. Ma ennyiért vettem kólát az ebédhez. -
Sirpi
senior tag
válasz
Hunbeast87 #4663 üzenetére
Azért remélem a Greenlight szó mindenki szemét kiverte, szóval kap majd mindenki 8 Desura kulcsot a pénzéért (amiből később lehet akár Steam kulcs is, meg kártyááááák
)
-
Sirpi
senior tag
-
Sirpi
senior tag
Valaki mást is érdekel esetleg ez a bundle? (DailyIndieGame DIG Super Bundle 8)
Ha lenne még egy jelentkező, a két példány kijönne 1.59$-ből, a 80 cent már egész pofás ár érte. PM légyszi, ha érdekel, és leegyeztetjük a részleteket.
-
Sirpi
senior tag
Azért kell pontszám, mert nem közvetlenül két ember cserélne (arra most is megvan a lehetőség, és sokszor nem megy, mert nincs közös cserealap). Ha meg bárki cserélhet bárkivel, akkor mérni kell, hogy ki mennyit adott be a közösbe, és itt nyilván egy Enclave nem ér annyit, mint egy AoE Legacy Bundle.
@ZsZso:
miért kéne automatikusan beárazni mindent? Az nem működne, hogy mindenki megszabja az "árat", amit kapni szeretne érte?Egyébként izgin hangzik a saját weblap ötlete, kíváncsi leszek, mire jutsz vele.
-
Sirpi
senior tag
Desurában nem gondolkodtam egyelőre, embert nem láttam még, aki azt akart volna cserélni
Egyelőre azt lássuk, a Steam-es részre lenne-e igény.
Az, hogy honnan van a kulcs, mindenképp hasznos lenne feltüntetni, és aki tudja, az a vásárlás dátumát is megadhatná. IG asszem 60 napot vállal, és a HB-nél is a bundle lejárta után 30 napig lehet még behúzni a BTA-t, ha megvan az alap. A 60 nap azért van, mert utána az IG egyszerűen visszaküldi a fel nem használt kulcsokat a kiadóknak/fejlesztőknek, és utána már nem tudnak kulcsot cserélni, ha valami gond volt.
A pontozás pedig mehetne önszabályozó alapon, mindenki felteszi a játékait, meg hogy hány pontért válna meg tőlük, viszont a vevő oldal is adhatna olyan ajánlatot, hogy mondjuk 5-ért nem, de 4-ért viszem az adott játékot. Aztán az eladó vagy odaadja ennyiért, vagy nem. Viszont azzal kezdeni kellene valamit, hogy mi van, ha többeket is érdekel egy adott játék. Mert nem biztos, hogy az "érdemli meg" a legjobban, aki a leggyorsabb, mert simán lehet, hogy valaki úgy csap le egy játékra, hogy ettől negatívba megy, aki meg 1 percre rá akarná behúzni, annak már van 20 pontja. Szóval a nagyobb pontszám mindenképp előnyt kellene, hogy élvezzen.
-
Sirpi
senior tag
Na, nekem azóta is motoszkál a fejemben ez a bundli-cserélgetős ötlet. Lenne is egy kb. ötletem a megvalósításra. Ha lesz érdeklődés, indíthatunk neki egy külön topikot, de addig beírom ide.
Szóval egy ötlet arra, hogyan lehetne hatékonyan megszabadulni a felgyűlt bundlis dolgoktól, cserék útján.
A gond ugye az, hogy simán lehet, hogy vannak ketten, akiknek van aránylag sok bundle-maradékuk, de egymással nem tudnak cserélni, mert
A topikba mindenki 0 ponttal indulna. Egy hozzászólásba bárki beírhatná, hogy milyen cuccai vannak, és pontozhatná, hogy 1-től 5 pontig hányra értékeli az adott játékát:
Pl:
Giana Sisters: Twisted Dreams (1p)
Van Helsing (2p)
Deus Ex: Human Revolution Director's Cut (5p)Ezek után ha valakinek kell valami, akkor beírja a topikba, és a saját pontjaiból az adott pontszám levonódik.
De mivel mindenki 0-val indul, a dolog nem tudna elkezdődni, ezért mindenkit engedünk -3 pontig lemenni. Viszont felajánlás nélkül nem lehetne elvinni semmit, szóval ha valaki -1 pontra akar lemenni, akkor legalább 2 felajánlást kell tennie, -2 ponthoz 4-et, -3-hoz 6-ot. Ennél lejjebb nem lehetne menni. Ezekbe a felajánlásokba azok a játékok, amik már voltak ingyenesek nem számítanának bele. Szóval ha valaki jön egy Gun Monkeys, Dino D-day, GTR Revolution, Woodle Tree Adventure pakkal, akkor nem vihet semmit, amíg valaki nem fizet neki a saját kreditjéből.A felajánlott játékok egy google-doksiban lennének vezetve a pontszámokkal együtt, amihez kiválasztott megbízható emberek kapnának hozzáférést (ha elég sokan vannak, akkor mindig lenne valaki, aki rövid időn belül bejegyezne egy tranzakciót).
Kb. eddig jutottam, szóljatok, ha tetszik az ötlet, és részt vennétek, meg akkor is, ha a szabályokkal kapcsolatban bármi módosító javaslatotok van. Ha leszünk elegen, akkor nem spammelünk itt tovább, hanem irány a saját topik, és a jó kis cserék
-
Sirpi
senior tag
válasz
AxBattler #4513 üzenetére
Ha ilyet ír, akkor vársz, és feloldódik a tiltás (1 óra múlva próbálj meg 1 kulcsot, ha akkor nem megy, ne erőltesd még pár óráig).
Bundlis kulcsot pedig Indiegala és Humble bundle esetén nem tudsz átadni, viszont az aktiváló sor jobb oldalán van egy ajándékdoboz-ikon, arra kattintva giftlink készíthető, amit már el tudsz küldeni és ő be tud aktiválni.
-
Sirpi
senior tag
Lehet, hogy tartósan külön kategória lesz?
-
Sirpi
senior tag
válasz
Hunbeast87 #4352 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy az Age of Empire Bundle hány kulcsként érkezik? Csak mert nekem az AoE III Complete már megvan.
Ja, és groupees DD engem is érdekel majd,
-
Sirpi
senior tag
Frissült a Humble Bundle Android-appja:
Version 2.0.1
Major overhaul!
- You can now download ebooks and music in addition to your games
- Visual refresh
- Lots of stability and performance improvements. -
Sirpi
senior tag
Humble Weekly Japan Edition meh...
-
Sirpi
senior tag
válasz
Silent77 #4088 üzenetére
Gondolom nem regeltél, mert különben a profilodban kellene látszania a vásárlásnak. Viszont még így sincs veszve semmi, regelj ugyanazzal a mailcímmel, amire nem jöttek meg a kulcsok, és ilyenkor van lehetőség, hogy a korábban megvásárolt dolgaidat hozzácsatold a profilodhoz. Egy próbát mindenképp megér.
-
Sirpi
senior tag
-
Sirpi
senior tag
Humble Bundle mai ajánlata: Crusader Kings
1$:
Crusader Kings Complete
A Fall of Kings (ebook)8$:
Crusader Kings II20$:
Crusader Kings II 21-DLC Pack -
Sirpi
senior tag
válasz
Ramachandra #3506 üzenetére
Azért a linkről nehéz eltitkolni, honnan szerezték
-
Sirpi
senior tag
Humble bundle mai akció: Hammerwatch
1$:
Soundtrack and Art packBTA (jelenleg 6.46$):
Hammerwatch8$:
Hammerwatch Gift 3-pack -
Sirpi
senior tag
Humble store kérdés:
megvettem a mai leárazásban a Puzzle agent-et (0.99€), és a szokásos "Get your Steam key" mellett van egy "Get your key" is, ami egy ABCD-1234-ABCD-1234 formátumú kulcsot ad.
Valakinek van tippje, hogy ez mi lehet? A Steam áruházban nincs a játéknál CD-kulcs opció, és az Origin se eszi meg (annak van elvileg ilyen formátumú kulcsa). -
Sirpi
senior tag
Van új Indiegala Monday Bundle. Nem nagy eresztés, de van igény groupbuy-ra fejenként 190 Ft-ért? (velem együtt 5 fő esetén)
-
Sirpi
senior tag
Egyébként Humblebundle-ön a nagy Spring sale mellett van (némileg gyengébb) weekly bundle is:
1$:
- Wizardry 6: Bane of the Cosmic Forge
- Wizardry 7: Crusaders of the Dark Savant
- Shadow Man5$:
- I Have No Mouth, and I Must Scream
- Harvester
- The 7th Guest9$:
- Wizardry 8
- System Shock 2
- The 11th Hour -
Sirpi
senior tag
Jelentem, megvettem a Monday bundle-t. Egy példány még 380 Ft-ért gazdára vár!
-
Sirpi
senior tag
$1:
Thomas Was Alone
Puzzle Bots
Dustforce
VVVVVV
Cave Story+$6:
Reus
LIMBO
Cthulhu Saves the World
Mutant Mudds Deluxe
Lone Survivor
Element4l$10:
Teslagrad$40:
Exclusive! TSG Shirt + Keychain
Super contributors will get this TSG keychain and Humble Bundle exclusive t-shirt!$100:
Exclusive! Mega Fangamer Swag Bag
Swag overload! Get even more Humble Bundle exclusive merchandise! -
Sirpi
senior tag
1$:
Bag It!
R-TYPE II
Aralon: Sword and ShadowBTA:
The Cave
The Room Two
Carcassonne
(és gondolom +3 játék egy hét múlva) -
Sirpi
senior tag
1$:
Surgeon Simulator 2013
Guacamelee! Gold Edition
QWOP for Android6$:
SpeedRunners (Early Access Game)
Garry's Mod10$:
Probably Archery15$:
State of Decay -
Sirpi
senior tag
Most néztem a desura kliensem, és az Indiegala Doorways bundle-ből az Oknytt-nál a keys alatt megjelent a steam kulcs. Próbáltam aktiválni, erre megjelent névnek, hogy Steam sub 123... (valami szám volt a vége), és egy befejezés gomb. Ha újra aktiválom, azt írja, hogy már rendelkezem vele, nyomjak tovább gombot a telepítéshez, de megint csak befejezés gombom van. Az áruházban a játékra rákeresve nincs ilyen játék. Valamit elcsesztek, és túl hamar adták ki a kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest