- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Executioner #13414 üzenetére
Ez is igen gyenge...A HB-nek is annyi.
-
-
Vesa
veterán
válasz
NyMRooD #13244 üzenetére
Csodálkoznék, ha ez így működne! Ezek piaci szereplők, nem is kicsik. Minimum éves keretszerződést gyanítok, ilyen-olyan feltételekkel, melynek részleteibe nyiván nem látunk bele. De hogy előre lefektetik a jogokat és kötelességeket, abban szinte biztos vagyok. Nem úgy megy, hogy ad-hoc telefonoznak egyet az aktuális héten.
-
Vesa
veterán
Inkább csak arról lehet szó, hogy a kiadóknak már nem éri meg ez az egész. A Steam mellett van még pár online értékesítési csatorna (GOG, GMG, Gamersgate, HB Store, Fanatical Store stb.), így gyakorlatilag mindig van valahol 70-80%-os akciózásra lehetőségük, ami ezerszer jobban megéri nekik anyagilag. És talán már a marketing értéke sem olyan nagy, hogy érdemes legyen bundliba küldeniük a jobb címeket, mert az emberek így is rohannak vásárolni egy 80%-kos leárazás láttán, ami nagyságrendekkel több bevételt hoz még így is, mint a bundlizás.
-
Vesa
veterán
válasz
alpihun #13203 üzenetére
"Nem maga az új bundli, mint event érdekel, hanem hogy közvélemény szerint jó cucc-e ami benne van"
Erre nem igazán lehet jó választ adni, mert egyénfüggő, hogy kit és mi érdekel. Hiába írom neked például azt, hogy rohadt jó ez a coder book bundle, mert ha téged nem érdekel a programozás, akkor számodra semmit nem fog érni.
-
Vesa
veterán
válasz
alpihun #13198 üzenetére
Van egy program promós topik...esetleg.
-
Vesa
veterán
Új HB elég gáz lett...Paradox, de csupa olyan cím, ami már volt. Legalább egy Stellaris beférhetett volna.
-
Vesa
veterán
Tegnap még élt, nekem tegnap jött a levél és meg is néztem. Zsákbamacska volt, állítólag 1db top AAA cím, persze random, nem tudni mi az és mindenkinek más, 5Euro-ért.
Nem tudom miért lőtték le, de Redditen tegnap elég nagy volt a zúgolódás ezzel kapcsolatban, állítólag kb. ugyanazok a címek kerülhettek bele, melyek a korábbi Mystery csomagban már benne voltak (csak ott ugye több cím volt egyszerre).Szerintem jobb is, hogy lelőtték, ez ugyanis ebben a formában kimeríti a szerencsejáték fogalmát. Lehet, hogy erre jöttek rá és inkább nem akartak egy jó kövér büntetést....
-
Vesa
veterán
Köszönöm mindenkinek!
-
Vesa
veterán
Jópofa, a dobozokon lévő ikonok elvileg jelzik, hogy kb. mire lehet számítani, de lövésem nincs, mennyire fognak gagyizni.
-
-
Vesa
veterán
2 perc legenerálni, így működik minden digitális cucc, beleértve a komoly szofvereket is.
Inkább arról lehet szó, hogy Bundliba kerülve csak X kulcsra kötnek szerződést. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, nem ismerem a konkrét üzleti modellt. De maga a digitális kulcs nem tud elfogyni, generálni pedig 2 perc. -
Vesa
veterán
Újabb hulladékcsomag, ezúttal 50db game...
Bélyeggyűjtőknek jó lehet... -
Vesa
veterán
Hulladékgyűjtőknek 50+50 gémes pakk a Fanaticalon...
Hulladék csomag 1
Hulladék csomag 2 -
Vesa
veterán
Xenonauts ingyenes a GOG-on...még egy darabig.
-
Vesa
veterán
válasz
FunPro #12395 üzenetére
Azt a jó k**va élet...! Ez meg mi? Gamemakerben fél óra összerakni egy ilyet...
Jelzem, ez is kiválóan szemlélteti, hogy a Steam mekkora hibát követett el, amikor elkezdett felengedni bármilyen sz*rt. Arról nem is beszélve, hogy kiválóan demózza a kamu játékok széles körét, melyeket direkt bundle oldalaknak "fejlesztenek" (a fejlesztés szó persze meglehetősen erős ide) -
Vesa
veterán
válasz
interstate76 #12206 üzenetére
Témától függetlenül egy kérdés: miért foglalkozol ennyit másokkal?
Hidd el, ezer+1 dolog van a te életedben is, amitől a másik embert veri ki a víz...eccerűű ez, mint az 1*1.Az, hogy mi a normális -persze bizonyos keretek kozott-, mindenki maga dönti el! Ha egy ember ugy érzi, neki örömet okoz a gyűjtés, akkor neked pontosan nulla közöd van ehhez, elítélni és betegnek titulálni pedig minimum illetlen és gyerekes. Mondom ezt úgy, hogy sem most, sem korábban nem gyűjtöttem játékokat.
-
Vesa
veterán
válasz
EmptyParadox #12040 üzenetére
L.A Noire nem rossz pedig...
-
Vesa
veterán
Artifex valóban jó minőség, sajnos az IG bundli jelentős része már volt korábban csomagban, így nekem megvannak. A Fanatical-t csak azért ajánlottam, mert 1 dodó, tehát ha csak 2-3 játék kiváló belőle, már bőven megérte (300Ft-ról beszélünk, lassan egy gombóc fagyit nem kapni ennyiért).
-
Vesa
veterán
Nem felejtettem ki, egyrészt mivel a fizikai árusító helyet is üzemeltetni kell (kisker), másrészt manapság a fizikai termékek jelentős részében is kód van, tehát pl. ugyanúgy a Steam-en aktiválható. Vagyis ilyen formában a fizikai hordozón vásárolt termékkel is pont úgy terhelem a rendszert, mint ha eleve ott vettem volna meg.
-
Vesa
veterán
válasz
[Prolixus] #11641 üzenetére
Ez rendben van, de ha pl. az általad említett 60Euro-s árat nézzük, mely megegyezik a fizikai és digitális termék esetén, akkor újra felmerül a kérdés, hogyan lehet azonos az ár? A fizikai terméknél szükség van csomagolásra, DVD tolka, a lemez legyártására, a borító megtervezésére és nyomdai kivitelezésére, a termék kiszállítására az üzletekbe stb. A kereskedő hasznát nem említem, mert az természetesen digitális terméknél is része az árnak. A digitális terméknél viszont fentiekből semmi nem kell, csak egy kódot generál a kiadó/fejlesztő és ennyi.
Éppen ők hivatkoztak annak idején arra, hogy a digitális terjesztés azért lesz jó, mert ezektől a nyűgöktől mentesül a kiadó, ezért olcsóbban adhatja a termékeket. Jelenleg ebből nem látszik semmi, és mivel azonos áron adják a két típusú terméket, nyilvánvaló, hogy a digitálison lényegesen több haszon van, ott a magas árat más nem nagyon indokolja. Az infláció is irreleváns, mert az a fizikai terméket is érinti! Na mindegy, végülis lényegtelen, csak eszembe jutott, hogy a szakma éppen ezzel demózott anno, aztán mégsem így van.
-
Vesa
veterán
válasz
[Prolixus] #11632 üzenetére
Csak ott borul az elméleted, hogy a fizikai termékek sokszor még ma is olcsóbban megvehetők, mint ugyanaz Steam-en (bár ezek is már csak kódot tartalmaznak zömében). Jelenleg egy Eurotruck 2 1900Ft MM-ben, vagy CG Galaxisban, Steam-en 20Euro.
-
Vesa
veterán
válasz
[Prolixus] #11629 üzenetére
Pedig micsoda érvelés halmaz ment amellett, hogy mivel a digitális terjesztés esetén nem kell DVD-t, dobozt, leírást, borítót gyártani, mennyivel olcsóbbak lesznek a programok. Ezt a marketing bullshit-et is jól besz*pta a "nép". Azért ha tehetem, GOG-ról vásárolok, ott legalább a tulajdonomba kerül a prog, nem csak bérlem, mint a gőzön.
-
Vesa
veterán
Nem tudom mi értelme volt ennek, mert a többi része maradt a régi. A fejlécet sikerült elszarni, az ömlesztett képekből nem derül ki, melyik játék és melyik könyv.
Ez bizonyára megint valami hülye marketing fogás. Azt gondolják, hogy ha ki van írva konkrétan, hogy "Book bundles", akkor akit az nem érdekel, rá se kattint, így viszont rá fog mert nem tudja, melyik könyv és melyik játék. Az elv pedig gondolom az, hogy látva a csomagot, talán mégis ráfanyalodik a vásárlásra pár olyan látogató is, aki normál esetben rá sem nézett volna. -
Vesa
veterán
Szerintem az IGN ezzel csak a portfóliót bővíti. Mivel az IGN mar komoly tényező a média ipar játékos szegmensében, mar most is komoly pénzeket fizetnek nekik a cégek es kiadók egy-egy pozitív cikkért cserébe, vagy csak egyszerűen a hirdetési feluletekért. A HB-vel ezt bővíthetik ki, már eleve az integráció miatti ugrásszerű látogatószám növekedéssel is, amit kb. azonnal pénzre lehet váltani a hirdetési ajanlatokban...persze meg ezer más tervük lehet a platformmal...
-
Vesa
veterán
válasz
s7evcsenko #11483 üzenetére
Ilyen cégeket a userek száma miatt vesznek meg, illetve mert aktuálisan nagy látogató számmal futnak, vagyis értékes reklamfeluletet jelent.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
vorosmarti #11465 üzenetére
Az lehet, de akkor is hogy lehet 1 Euro-val magasabb a retail price-nál? Emiatt gyanítok bug-ot.
-
Vesa
veterán
Endless Legends engem is érdekelne! ! !
-
Vesa
veterán
50db -valószínűleg semmire se jó- game, 1.1Euro BS-en.
-
Vesa
veterán
válasz
twollah1976 #11298 üzenetére
Nyilván nem erre céloztam...
-
Vesa
veterán
válasz
twollah1976 #11291 üzenetére
"Még 823 játék és meg van a 2000 Steamen játékom"
És ebből mennyi "játszható"?
-
Vesa
veterán
válasz
KisApám #11248 üzenetére
A hitfilm alapból rengeteget tud. A modulokban vásárolható tartalmak általában kész, profi effektek, amire vagy szükséged van, vagy nincs.
A Davinci is video editor! Persze abból is van egy magasabb tudású "Studio" néven, de ezeket a szoftvereket nagyon komoly filmstúdiók használják, úgy nézzed...
Én mindkettőt használom rendszeresen. -
Vesa
veterán
válasz
#41133696 #11235 üzenetére
Aki igazán profi editort akar, ráadásul ingyen, annak az alábbi két szoftot javaslom. Mindkettő broadcast minőpség, nem ilyen otthoni viccek...
DaVinci Resolve
Hitfilm Express -
Vesa
veterán
Ha valakinek lenne eladó GalCiv 3 az előző haviból, arra vevő lennék értelmes áron.
-
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #11034 üzenetére
Nem arra céloztam, csak nem tudom mi az a "Twitch láda", és "emote". :-D
Le vagyok maradva. -
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #11032 üzenetére
De jó lenne ha érteném, miről is beszélsz...
-
Vesa
veterán
válasz
KisApám #10986 üzenetére
A ParticleShop alapvetően plugin, legjobban persze Photoshop vagy más Host application alól használató. De ahogy előttem írták, AfterShot alól is indul, de az AfterShot alapvetően utómunka szoftver (mint pl. az Adobe LightRoom).
Itt vannak a használható host applikációk:
Adobe Photoshop CS5, CS6, or CC 2014+
Adobe Photoshop Lightroom® CS5, CS6, or CC 2014+
Adobe Photoshop Elements 13 and 14
CorelDRAW® Graphics Suite X6+
CorelDRAW® Technical Suite X7+
Corel® PaintShop® Pro X6+
Corel® AfterShot 3 and Corel AfterShot Pro 3****In Corel AfterShot 3 and Corel AfterShot Pro 3, you need to set ParticleShop as an external editor. For information on setting ParticleShop as an external editor, see External Editor preferences in the Corel AfterShot Help.
-
Vesa
veterán
válasz
default. #10966 üzenetére
Megbízható? Ennél megbízhatóbb bolt nincs! A Steam-et is beleértve. A GOG-on ugyanis DRM free minden game, tehát amit megvettél, az a tiéd, ellentétben a Steam-el, ami ha adott esetben tönkremegy, akkor repül az accountod a játékokkal együtt (persze ennek esélye egyelőre konvergál a nullához, de jó tudni, hogy az ASZF-ben ez szerepel). Amit a GOG-on veszel, azt letöltöd és életed végéig annyiszor és oda installálod, ahova akarod, nem kell hozzá sem kliens, se semmi.
-
Vesa
veterán
Starpoint Gemini 2 ingyenes a Steam-en!
-
Vesa
veterán
Van egy új Cryptic a BS-en, 2ojró, Hidden Object mániásoknak jó lehet.
-
Vesa
veterán
válasz
[Prolixus] #10730 üzenetére
No, hát nekem még akkor sem kéne egy sem, ha fizetnének érte, mert csak jól teleszemetelné az accountomat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest