- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Jó az ehavi de várok hátha lesz kupon
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Nem lett még említve ha jól látom, több fiókra is jött ajánlat
-
warcat
veterán
Lemondható ez a kedvezményes előfizetés is, csak akkor végleg megszakad
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #20332 üzenetére
Jún 28-ig volt érvényes
-
warcat
veterán
válasz
Ferke[HUN] #20308 üzenetére
Esélyes, hogy mindenki kapott, három kupont már találtam a többit nem nézem meg.
-
warcat
veterán
válasz
Anonymusxx #20197 üzenetére
Van még rá két hetük, de persze lehet, hogy nem lesz most.
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Kaptam azóta még kb 5 levelet ezzel az ajánlattal a többi fiókra, szóval lehet azóta hozzátok is megérkezett.
-
warcat
veterán
Megérkezett az ehavi első choice ajánlat, 8 usd.
-
warcat
veterán
válasz
#25237004 #19994 üzenetére
Igen, lehet újévi fogadalom is náluk, de én még arra tippeltem, hogy csak drágán tudták megszerezni a Midnight Suns-t (vagy valami mást).
Az ilyen 5-6 eurós eladások szerintem csak a darabszám felpumpálására szolgálnak.Egyrészt jól mutat a céges jelentésben az x+y ezer előfizető, másrészt az ilyen bundlis szerződésekben általában kikötés szokott lenni az eladott darabszámra.
Ha 500 darabot eladsz a játékból 5 euróért azért bár elképzelhető, hogy lehajolnak,de meh kategória.
Humbli viszont ha vállalja, hogy 2-4€ (bundlin belül elrejtett) áron elad 100 000 darabot akkor már felcsillannak a szemek az ajánlatra.Szerintem a kitűzött darabszám elérésére vannak a hó végi kuponozások, már nem okvetlenül hoz közvetlen hasznot humblinak az 5.5 eurós eladás..
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #19970 üzenetére
6-án jön csak az új choice, szóval egy teljes hetük lesz keddtől a kuponosztásra.
-
warcat
veterán
válasz
Ferke[HUN] #19951 üzenetére
Ez még csak a 2. hete a januári choice-nak, ha lesz kupon, akkor jövő hét első kör, majd egy hétre rá 2. senki többet? - alapon.
Ne vicceljünk már, ígyis nagyon határeset, hogy ki veszi még őket komolyan egy azonnali vásárlással megjelenéskor
-
warcat
veterán
Fenyegetőzik a humbli, de még lehet, hogy szilveszterkor becsúszik egy ajánlat tőlük azért
"Your final Humble Choice offer for 2023 is here" :
-
warcat
veterán
Megjöttek az első körös humbli choice ajánlatok, 9 dollár/hó, 2 hónapra
Várok következőre szerintem lesz még olcsóbb, sőt régi, nem előfizető fiókra még becsúszhat a tavalyi? újévi ajánlathoz hasonló is talán (1€) , bár kétlem azért az elég extrém volt.
-
warcat
veterán
Szőnyegbombázás volt, a hónapok/évek óta inaktív fiókok mellett a sima skip/pause állapotban lévő fiók is megkapta a kupont (fiók/coupons részen nézzetek rá akkor is ha nincs email).
-
warcat
veterán
Regisztrálj egy fiókot, ne vedd meg a choice-ot (hacsak nem kell az ehavi de szerintem lesz itt topikban olcsóbban) aztán várj a kuponos ajánlatokra mint a pók a hálójában (emailes ajánlatokat be kell kapcsolni de az alapbeállítás on)
Ha szőnyegbombáznak kuponokkal, a teljesen üres fiók is kapni fog.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #19591 üzenetére
Hónapokig nem kaptam egy darabot se a 3 hónapos ajánlat után és ugye van pár fiókom, szóval ezt most nagyon el akarják adni.Lehet, hogy valamelyik címnél volt egy minimum eladott darabszám kikötésük.
-
warcat
veterán
7.50€ ért vihető a teljes bundle ha kell valakinek.
-
warcat
veterán
Emaileket még nem küldték ki, de :
-
warcat
veterán
Hó vége felé, ha esetleg kuponoznak humblinál, biztosan lesz elérhető.
-
warcat
veterán
Elérhető a májusi choice (7€) valószínű a júniusi is vihető lesz.
-
warcat
veterán
Itt az új choice, a Chaos Gate szuper játék, főleg ha szereted a W40k-t és a stílust, én megjelenéskor végigjátszottam ezért kimarad megint a bundli.
-
warcat
veterán
Chenso Club Fanatical ingyen Steam játékot osztogat, viszont jár mellé egy 7%-os kupon, amit a játék bundlikra lehet felhasználni.
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #19194 üzenetére
Ha ennyire halászgatni akarsz, akkor csinálj még két fiókot és kb mindig lesz kuponod.
-
warcat
veterán
A február 23-án elkészített humble fiókra is megérkezett a kupon.
-
warcat
veterán
Megérkezett a humble ajánlata, 3 hónapot ajánlanak 6 euró/db áron, nem sok jót ígér a következő choicek minőségével kapcsolatban, bár a fene tudja
-
warcat
veterán
Nekem csak 3 dolláros kupont adott volna, úgyhogy passzoltam, ha akarnak valamit, úgyis lesz még ajánlat tőlük hó közben
-
warcat
veterán
válasz
sto1911 #18806 üzenetére
Áh a klasszikus, ha meg nem keresel eleget, menj el IT-snek
A vásárlás értékének 75%-át jóváírják a fiókodon, azaz a 7 eurós choice-od -amiért ugye kapsz 8 játékot- nos ebből 5.25€-t elkölthetsz a humble boltban másra.
Mindez vs. 10 euróért veszegeted a havi choicet, kinek mi.
-
warcat
veterán
válasz
echterion #18804 üzenetére
Elkészíted előre a fiókot a reflinkeddel a fő fiókról és várod a kuponos ajánlatot mint pók a hálójában, jellemzően a következő hónapban már kapsz amint frissült egy új choice-ra.
Biztos ami biztos, a vásárlás előtt még használhatod a reflinkedet újra a már bejelentkezett humble fiókon hogy biztos érvényes legyen.Az persze alap, hogy pl Firefox alatt használom csak a fő fiókot, és Chrome alatt megy az altozás.Ne tessék túlzásba vinni, pár havonta ellövöm, és használjatok több kártyát, családon belül biztos van, nekem meg van most épp 2 revolutom, curve, meg sima bankkártya.
Kedvező mellékhatás, hogy kb mindig lesz valamelyik fiókodon kuponos ajánlat (természetesen már nem kapsz többet ref jóváírást ugyanarról a fiókról)
Ja és persze tessék lemondani az előfizut, esetleg pluszban a kártyaadatok eltávolításával, mert aztán meglepődsz amikor levon egy teljes árat a következő hónapban
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #18800 üzenetére
Lehet előfizetés előtt a reflinkedet használni, €5.25-öt jóváírnak a 7-ből.
-
warcat
veterán
8 ojróért vihető a full choice ha érdekel valakit.
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #18284 üzenetére
Nem dollárban terhelik, 5 eur ha élsz vele.Bevállaltam egy kis csalással (megint referráltam magam 3.75€ jóváírásért
) 1.25€-ért oké a bundle aztán hátha lesz valami érdekes a következőkben, max lemondom.
-
warcat
veterán
Igen, szerintem továbbra is havonta vonja le, legutóbb hasonlónál így volt, persze lehet ha rosszalkodsz kirakják a szűröd vagy nem kapsz kuponokat később (erősen kétlem de a lehetőséget megemlítem)
az apróbetűs:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $6 USD per month for 3 months (reg. $11.99 USD per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on June 21, 2022 at 9:59am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Discount will be automatically applied at time of checkout. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited. Users in Russia and China are not eligible.
-
warcat
veterán
Humblitól megjött a (több fiókra is, ha inaktívak vagytok esélyes hogy kaptatok)
"Get Choice for $6 for 3 months 🔥 One week only!" koldulós ajánlat. A következő hó is szar lesz -
warcat
veterán
válasz
Anonymusxx #18204 üzenetére
Squadrons volt fillérekért/ingyen Amazon prime-on keresztül
Phoenix point ott van Gamepass-en kb a megjelenése óta. -
warcat
veterán
Megjegyzés: pause-nál egyből feldobta a 4 dollár off kupont. Szóval garantáltan lesz később az inaktívoknak
-
warcat
veterán
Holnap estefelé terhel a humble choice, legyen cancel/pause állapot aki nem akar tejelni.
-
warcat
veterán
Én várok hátha lesz 6$ kupon
3 fiókra is jött de nem néztem végig, lehet, hogy nem fogyott eléggé az e havi.
-
warcat
veterán
Na mi ez a nagy csend, senki sem szidja az új choice-t?
Én megvárom a szokásos kupont, Destroy all humans jó lesz egynek, a Suzeraint meg dicsérték máshol (egy országot kell irányítgatni) -
warcat
veterán
válasz
FunPro #17743 üzenetére
Akkor jó bankod van, ersténél bevett gyakorlat, hogy középárfolyam felett kb 10 forinttal vált, és csak napokkal később könyvelik el amikor nekik a legjobb, (gondolom én).
Ezért van revolutom ami viszont tényleges középárfolyamot ad, hétvégét kivéve. (és ingyenes csomagban csak havi 350k-ig)
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #17669 üzenetére
A játék amivel játszol is vásárlás után, jó pénzt megér és nincs ok a panaszra később ha másnak olcsóbb, amit behörcsögölsz, na az nulla forintot ér egész élettartama alatt, és pazarlás
-
warcat
veterán
válasz
FunPro #17666 üzenetére
Nyilván én is be fogom zsákolni, mindhárom rész (ebből 2 collectors) tulajaként elvártam volna a 10, max 20 dolláros árat érte, újoncok részére ok volt az ár amit kértek érte.
Most így a choice árral oké lesz.Viszont ha van mivel játszani, bőven ráér várni pár hetet a hó végéig míg nekikeseredik a humble, nem fog elfogyni
-
warcat
veterán
Per Aspera kivételével elérhető a choice többi része.
-
warcat
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #17544 üzenetére
-
warcat
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #17533 üzenetére
Humble Choice is leveling up next month!
Csak annyi előnyét látom, hogy 20% store kedvezményről fogsz indulni, mennyit vásárolsz tőlük? -
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #17528 üzenetére
Nem tudom megválaszolni, mert az összes fiókomon cancel van, de ha ott van a fiókodon a kuponok között akkor vélhetően igen.Max kérsz egy refundot, nem fejfájós.
-
warcat
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #17526 üzenetére
Megveszed és hozzáférsz a játékokhoz, aztán lemondod.Nem ad további kedvezményt a következő hónapra és egyébként is változások lesznek.
-
warcat
veterán
Lehet fiókokban kotorászni, megjöttek a humble choice kuponok.
6 dollárért Choice, 3 fiókra is jött szóval vélhetően gyakori. -
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #17430 üzenetére
Ha adnak megint kupont, egy euróért meg is veszem.
-
warcat
veterán
1 euró volt az egész decemberi Choice végül.
De viszont most néztem vissza, ez valami elfelejtett fiókom volt mert még nem fizettem vele elő choice-ra ezzel, szóval eléggé tárgytalan ha nincs hasonló náluk.Nem így emlékeztem, szóval ez így egy nagyon ritka helyzet.
Esetleg be lehet próbálkozni most egy új fiók létrehozásával.
-
warcat
veterán
Humble:
Ring in 2022 with $2 Humble Choice!
For the next 48 hours, you can get all 12 of December’s Humble Choice games for the mega-low price of $2! Add more than $290 worth of PC games to your collection, including Maneater, Mordhau, and Endzone: A World Apart, and welcome the New Year with some good fun. (New members only.)
Egyébként csak 1 eurót kértek el végül érte.
-
warcat
veterán
Humble küldött - 6 dollár/hó, 2 hónapig- choice kupont
-
warcat
veterán
Újoncoknak 99$ az éves choice előfizetés.Ha saját magad referrálod, akkor ebből még kapsz vissza 13€ humble bolti creditet.Érdemes bevetni valami új kártyát, pl revolut virtuális, vagy családból valakiét stb. Az extra bolti kedvezményt meg visszaoszthatod a "fő" fiókra.
A mostani choice-ok tükrében szerintem kihagyom, de azért megemlítem.
-
warcat
veterán
Megjegyzés közben: cdkeysen valóban 0.69 EUR a Control Ultimate GOG kulcs.Ott nincs semmi kinguin meg g2a 'shield' bullshit szóval aki gondolja.... nem rokkan bele senki ha elveszne.
-
warcat
veterán
válasz
FunPro #17110 üzenetére
Mondták utána, hogy nincsenek benne a dlck.
[Control "Ultimate Edition" from Humble, no DLC]
Steam discussion részről, még mindig vezetnek ezzel a forradalmi vívmánnyal epic előtt, hogy hozzá tudsz szólni -
warcat
veterán
Teljesen össze vagyok törve, hogy kimarad a novemberi choice
-
warcat
veterán
válasz
l.skywalker #16986 üzenetére
Remek,megint izzíthatom be az idle master ex-t
-
warcat
veterán
válasz
Kalacskepu #16954 üzenetére
4-5 hónap szünettel ajánlgattam magamat magamnak, nem titkoltam én semmit se (ip trükközés vagy ilyesmi) csak felváltva használtam paypalt meg bankkártyát.Senki nem szólt semmit érte, amíg nem elborult módon csinálod (60 eurós preordert akartál összehaklizni magadnak referralból pl) addig csak egy statisztika voltál az értékes új felhasználók táborában az IGN felvásárláskor.
-
warcat
veterán
3 fiók is kapott 6$ for 3m kupont, osztogatják mint a cukorkát az inaktivaknak, következtetés: még gagyibb bundlek jönnek.Kihívás, de biztos menni fog
-
warcat
veterán
válasz
tisztelturam #16760 üzenetére
Ezt már megbeszéltük párszor, és a vége ez:
válaszolj erre a kérdésre:
ha valaki a te ajánlásod alapján vásárol onnan és átverik, érvénytelen kulcsot kap, leveszik a játékot a fiókjáról, majd hozzád jön a felmenőidet emlegetve, kifizeted -e neki a kárát?
Ha a válasz nem, akkor ne ajánlgasd, hanem vásárolj csendben magadnak saját használatra.
-
warcat
veterán
Na érkezett humblitól egy '3 hónapon át 8 dollárért choice' ajánlat, aki ilyesmire várt esetleg ránézhet kapott-e.
-
warcat
veterán
válasz
ForRedGlory #16391 üzenetére
Nem poénkodott senki, bepken írta, hogy cancelezett egyet, azért szóltam, ha más is inogna.
Egyébként meg 7 darab bundle volt így elérhető 6 dollárért szóval nem igazán magától értetődő. -
warcat
veterán
Akinek szintén volt 6 havi 6 dolláros akciós ára, nézzen rá a kuponjaira a fiókján.
Ha ott van még most is, akkor el lehet vinni 4.92€-ért a mostani bundlet is, csak rá kell kattintani a pay now-ra.Ha bizonytalan vagy, akkor próbáld meg lekérni a Civ plat kulcsát, ekkor fel fogja dobni a kiszámolt árat, és megerősítheted ha tetszik.
-
warcat
veterán
Ejnye még nem lett linkelve
-
warcat
veterán
Na most untam meg ezt a csikicsukizást, szokás szerint 12 dollár lemarva mert úgy maradt a choice, refund request leadva (ez az első, el kellene fogadniuk) aztán megy a levesbe az előfizetés.
-
warcat
veterán
válasz
Garsza #15613 üzenetére
Ha nem lett beváltva akkor ennek már régen vége.
Bundle begins 17/09/2019 through 18/11/2019 or while supplies last.
Redemption period ends on 18/12/2019.
Kérd vissza a pénzed, egyébként itt van a terms and conditions a promóhoz múlt évből.
-
warcat
veterán
Alt fiók kapta, lehet nálatok is landolt:
ha 12 hónap humble choice-ot ajándékozol 99$-ért, akkor kapsz egy ingyen hónapot az ajándékozó fiókra.
A havi átlagár így elég jó, csak nekem túl sok hulladék van. -
warcat
veterán
Humble próbálkozik. "Alvó" fiókokra különböző ajánlatokat küldözgetnek csalogatásként.
Kaptam 10 dollár/hó 3 hónapra kihagyás/lemondás nélkül illetve 8 dollár/hó 3 hónapra ajánlatot is.
-
warcat
veterán
Hades 2800 Ft-ért (akinek van kuponja) nem tűnik rossz ajánlatnak.
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Na mi ez a csönd, hol a lelkesedés az új Humble choice bundle kapcsán?
-
warcat
veterán
válasz
s7evcsenko #13969 üzenetére
Van egy 9 választásos (Frostpunk) humbli choice csomagom 9$ ha érdekel valakit.
-
warcat
veterán
válasz
gyimger #11943 üzenetére
Nem tudod lemondani, mert egyben ki kell fizetni a 132 dollárt.
Viszont havonta el lehet passzolni "most nem kérem,kihagyom a hónapot" jelleggel,akár egymást követően is ha nnem tetszik az early unlock, épp ezért fontolgatom a dolgot egyáltalán, csak a januári kapcsán már nem akartam még1x megvásárolni. -
warcat
veterán
Megint él a 20 dolláros humble wallet kredit egész éves előfizetés esetén!
-
warcat
veterán
Valószínűtlen,hogy a kulcsoknak esnének neki első körben, mert a pénzt már elvették érte és az ilyesmiből tipikusan hatalmas PR problémák származnak.
Inkább téged, a fiókot, illetve a fizetési eszközödet (bankkártya, Paypal fiók tiltják ki a rendszerükből.A második vásárlásnál már biztonsági ellenőrzés volt amúgy szóval szűrik azért.Ha azonban van egy pár netes vásárlásra alkalmas kártya a családban, be lehet vásárolni.
-
warcat
veterán
válasz
IntelKiller7 #11684 üzenetére
"Csak" Steam kulcs.
-
warcat
veterán
válasz
s7evcsenko #11671 üzenetére
Későn kaphattak észbe a kikapcsolással, a 19:26-kor érkezett számlán is 10.80$ szerepel, még működött rá.
-
warcat
veterán
válasz
AxBattler #11667 üzenetére
Az a most jött ki azért 2017. április 27 volt
A Wolfi II egy hónappal a megjelenés után már megkapta a -50%-ot Black Friday alatt, ahhoz képest ez semmi.
A játék eléggé bukta lett, rossz fogadtatásra talált, több termékkapcsolásban is részt vett már (Asus cuccok, MSI alaplapok talán, most nem keresem vissza),ezen a ponton komoly eladásokra nem számíthatnak, logikus fejlemény a bundliba kerülés,ezen opciók közül a "humble havi húzócím" a jobb választások egyike,mert nem kerül rá a bundlis stigma (2 dollár volt egyszer valamikor, ezért többet nem ér már soha).Ha csak azért aggódnál,hogy ez valami kamu, ne tedd, már rég aktiváltam mindhárom játékot, megkapod őket fizetés után, a többi majd január 5-én érkezik.
-
warcat
veterán
Nem akarok senkit rosszalkodásra csábítani de.....még mindig működik ami korábban is:
1.Van egy referral linked a humblefiók/settings menüpont alatt.Ha feliratkozik valaki a te ajánlásoddal a havi csomagra, te 7€-t kapsz a humble tárcádra.
2.Az ingyen The Bureau: XCOM Declassified mellé 10% kedvezmény jár az új humble havi előfizetőknek.3. Az előző kettőből adódik,hogy ha regisztrálsz magadnak egy új fiókot a saját linkedet használva,majd a játékot lekérve(kell hozzá egy steam fiók csatlakoztatása), 10.8 dollár lesz a havi bundle, valamint kapsz vissza 7 eurót a "normális" fiókodra.
Ráadásul a 10% kedvezmény a humble boltjában immáron megosztható 1 darab fiókkal,ezt visszaküldheted szintén magadnak, jól jön majd a téli vásár alatt.Persze ne felejtsétek el lemondani, akár egyből a januári megrendelése után.Kissé etikátlan,de olyan érzésem van,hogy szándékosan van nyitva ez a csapóajtó.
-
warcat
veterán
Na végre,a januári humble havi bundle jónak ígérkezik,a 3 unlock:
Quantum Break
The Long Dark
Warhammer® 40,000™: Dawn of War® III -
warcat
veterán
November 12-ig humbliék 20$ wallet creditet adnak az éves monthly előfizetés mellé.
A 132 dollárt azonnal ki kell fizetni,elvileg lehet passzolni havit ha nem tetszik az aktuális unlock,csak gondolom folyamatosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest