- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 
			  Mobilarena Minden, ami "bundli"! 
 Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

EmptyParadox senior tag Persze, nem is úgy értettem, csak mást várok. (Bennem ők mindig HIB maradnak.  ) Én is kb. a legelső bundle-jüket is megvettem már, és főleg ezzel az indie vonallal lopták be magukat a szívembe. Oké, jók ezek a játékok is, sőt, Bioshock 1-et végig is vittem és az nagyon bejött a story miatt), de a többit úgysem fogom elővenni soha. (Mafia 2-őt igen, de az egyelőre úgysem fog jó ideig futni a gépemen, és amúgy is ingyen szereztem be még valami giveaway-ből.) ) Én is kb. a legelső bundle-jüket is megvettem már, és főleg ezzel az indie vonallal lopták be magukat a szívembe. Oké, jók ezek a játékok is, sőt, Bioshock 1-et végig is vittem és az nagyon bejött a story miatt), de a többit úgysem fogom elővenni soha. (Mafia 2-őt igen, de az egyelőre úgysem fog jó ideig futni a gépemen, és amúgy is ingyen szereztem be még valami giveaway-ből.)
 Az indie játékok meg általában megfognak, futnak a gépemen! De jó pár játékot még várnék tőlük, hogy berakják bundle-be. (pl. Spelunky, Papers Please... ) De jó pár játékot még várnék tőlük, hogy berakják bundle-be. (pl. Spelunky, Papers Please... )
 Nah, ez csak az én véleményem, meg gondolatmenetem, amúgy. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Én is kb. a legelső bundle-jüket is megvettem már, és főleg ezzel az indie vonallal lopták be magukat a szívembe. Oké, jók ezek a játékok is, sőt, Bioshock 1-et végig is vittem és az nagyon bejött a story miatt), de a többit úgysem fogom elővenni soha. (Mafia 2-őt igen, de az egyelőre úgysem fog jó ideig futni a gépemen, és amúgy is ingyen szereztem be még valami giveaway-ből.)
 ) Én is kb. a legelső bundle-jüket is megvettem már, és főleg ezzel az indie vonallal lopták be magukat a szívembe. Oké, jók ezek a játékok is, sőt, Bioshock 1-et végig is vittem és az nagyon bejött a story miatt), de a többit úgysem fogom elővenni soha. (Mafia 2-őt igen, de az egyelőre úgysem fog jó ideig futni a gépemen, és amúgy is ingyen szereztem be még valami giveaway-ből.) De jó pár játékot még várnék tőlük, hogy berakják bundle-be. (pl. Spelunky, Papers Please... )
 De jó pár játékot még várnék tőlük, hogy berakják bundle-be. (pl. Spelunky, Papers Please... )