Hirdetés
- Google Pixel topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtimot
aktív tag
válasz
MoVieFaN #10166 üzenetére
Ez szerintem a technológia limitációja, egy google spreadsheetben nem fogsz tudni olyan számítást megadni, hogy "a két érték közül az legyen itt, amelyik előbb lett beírva", sajnos. Így az lesz a nyertes azonos licitek mellett, akinek a neve előbb szerepel az oszlopok közt. Persze ilyen licitet nem kellene tenni egyáltalán.
Sajnos egy ilyen rendszer nem lesz egyszerre teljesen automatikus és fair, de szerintem kis közremködéssel lehet szépen együtt játszani.
1 - A licit tevők nevei publikusak. Szerintem írj rá itt PH-n arra, aki ugyanannyit tett, mint te, beszéljétek meg a dolgot (aki később tette, emeljen vagy törölje).
2 - Ha úgy döntesz, hogy kiszállsz, akkor szerintem az a legtisztább, ha te törlöd a saját oszlopodat. A legjobb az, ha senki nem piszkálja más oszlopát. És kevesebb ideig is tart, mint ide írni ilyen kéréseket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest