Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Változtattam az árat, ha valakit érdekel.
Shuttle -
applause
aktív tag
Nemtán valakit érdekelne Shuttle SD31P.
[link] -
applause
aktív tag
Mennyit érhet az aláírásomba szereplő gép, lehet, hogy eladósorba kerül.
-
-
applause
aktív tag
Az aláírásomban szereplő gépem van. Szeretném az alaplapot kicserélni olyanra melyek kezelik az új procikat is. Ki tudna segíteni milyen alaplap volna jó?
-
applause
aktív tag
Cserélni szeretném konfigomat 965 alapokra. Nézegettem már sok helyen,de nem találtam meg az igazit. Igényem igazából a bővítőhelyek vonatkozásában lenne 1 pci-e 16x és egy 1x és 1 vagy 2db pci. Esetleg valami ötlet, mit ajánlotok.
-
applause
aktív tag
Egyelőre nem váltok, a procit akarom cserélni D 950-re. De várok még egyrészt hátha csökken még az ára és C1 vagy inkább D0 steppingest szeretnék. Még a kereskedésekben a B1 steppinges van.Az ujabb steppingesről azt mondják, hogy 95-144W között van a hőtermelése, a B1-es 130W-ról indul. Ez már jó hűtés szempontjából mivel a jelenlegi D 351 celeroné 84-109W és 47-56 fokos a procim.
-
applause
aktív tag
Megjött az új mini erőgép!
[link] -
applause
aktív tag
Mit jelent a VRM11 és FMB2.0 az alaplapok vonatkozásában?
-
applause
aktív tag
Én azért reménykedem, hátha egy bios frissítéssel meg tudják oldani. Nézegetve az előzetes teszteket a conroe-k kb. 0,8-1,5V között változtatják a feszültséget az igénybevétel függvényében. Nagy kérdés, hogy az alaplap képes-e erre a folyamatos változtatásra. Elvileg meg tudná csinálni, mivel a biosban az állítási lehetőség 0,8375~1,6V között van.
-
applause
aktív tag
Szerintetek elképzelhető-e, hogy az sd31p-ben működni fog-e a intel új core2 procija. A régi duál magost támogatja.
-
applause
aktív tag
-
applause
aktív tag
Gerjus!
Ahogy látom Smithfield magos 2800MHZ duál procid van a gépben. A hűtő hogy boldogul vele? Milyen CPU hőfokokat tudnál mondani?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged