-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
Kroni1 #15239 üzenetére
SZVSZ nem az elorelepes a baj, hanem inkabb az, hogy mennyi ido alatt teszi azt meg egy-egy ceg. Ha a Carrizo kozvetlenul a Llano utan jott volna 1 evvel, teljesen mas lett volna a megitelese. Ha a Skylake az Ivy Bridge helyen/idejeben jott volna, sokkal nagyobbat tudott volna szolni. Szomoru, hogy ennyire lelassult a desktop PC fejlodese, de hat ez van... Szemelyes megjegyzes: amikor a Conroe E6700-amat lecsereltem anno a Sandy Bridge i7-2600-ra, nem gondoltam volna, hogy utana 4 evig hozza sem nyulok az alaplap+CPU+RAM harmashoz. Elozoleg evente-ketevente csereltem a teljes gepet lenyegeben. Az is erdekes kerdes lesz, hogy a Skylake meddig marad a gepemben. Tippem szerint az lesz vagy 5-6 ev
-
marcell991
tag
válasz
Kroni1 #15223 üzenetére
Mivel a Carrizo-t elsődlegesen notebookokba szánták, szerintem annyira nem off
De én is várom, hogy kiadjanak egy értelmes 14"-es notebookot (matt IPS kijelző (nem érintős), világítós billentyűzet, normális összeszerelési minőség + lehetőleg hozzáférhető RAM meg venti (tisztításhoz), 2kg alatti súly).
Az OEM-eket eléggé összezavarta a Broadwell, úgyhogy raktárkisöprés van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest